Am pus bazele unui parteneriat intre Pro Motor Valcea si Club Citroen Romania avand ca obiect piesele de schimb pentru masinile Citroen modele mai vechi aflate in stocul Pro Motor.
Vanzarea acestora se va face exclusiv prin intermediul forumului si in folosul membrilor acestuia.
Toate piesele sunt noi, unele avand totusi ambalajele putin deteriorate.
Preturile sunt cu minim 50% mai scazute fata de pretul normal de achizitie.
Gasiti toate reperele disponibile in documentul pdf atasat. Valorile sunt fara TVA, iar pretul final se stabileste direct cu Mugurel Parscoveanu. In functie de suma si modalitatea de achizitie, preturile se mai pot negocia fata de valoarea de referinta din tabel.
Buna gasit,
In speranta unei colaborari fructuoase, as mai adauga unele chestii:
1. Am prescurtat in denumiri anumite tipuri de masini: XS = Xsara, SA = Saxo, XA = Xantia, BG = Berlingo (mai puteti sa cautati si dupa BGR), XM = Xm
2. Am facut prescurtari si pentru tipurile de motoare astfel: XU10 = benzina 2,0i , XUD11 = 2,1Diesel,
3. La cutile de viteze am prescurtat asa cum le stim noi, BE, MA, etc.
4. Preturile sunt usor negociabile, dar nu pot sa negociez prea mult sumele sub 50 Ron, care poate sunt nu prea mici, DAR SUNT!
5. Preturile includ si transportul la destinatar, si as prefera plata cu ramburs.
6. pentru a fi siguri ca vi s-ar potrivi o piesa, utilizati citroen service, sau cu seria de sasiu in particular, putem incerca sa vedem daca se potirvesc.
Car: Oltcit Club `93
Renault Laguna 2B `0
CX 25 GTI `86
Nu stiu daca e cel mai bun loc, dar sa intreb totusi:
Mai poti aduce diverse chestii de la Citroen Motorsport ?, din pacate nu am mai dat de pdf-ul in care era catalogul de la ei.
mie mi-ar trebui 2 lampi de pozitie fata pt xm; nu prea am gasit la prima cautare in document, dar ma gandesc ca poate totusi exista... plus ca nu este trecut la toate reperele modelul masinii, iar eu am cautat tot ce tinea de xm;
pe de alta parte m-ar mai interesa 2 telescoape de hayon, tot pt xm.
Piese de la Citroen Racing, pot sa aduc ca si inainte.
Referitor la semnalizatoarele de XM, nu am avut decat unul de stg si l-am vandut. Telescoapele de hayon nu am de niciunele.
Mai vezi daca iti mai trebuie si altceva. Ne-om potrivi cumva si pe niste piese, nu?
pai.... nu am spus semnalizator, am spus lampa pozitie fata...
la alte piese... destul de greu pt ca mai am aproape 2 xm-uri chitite in garaj; uite... bucsa din partea dreapta a casetei de directie ar fi necesara, si este identica cu cea de la xantia, sau de la bx cu servodirectie;
multumesc oricum, si daca mai imi trece ceva prin cap am sa te anunt.
Car: Citroen XM 2.0i 1990
ORGA 4966
Oltcit Club Rally TR
Mai este valabila oferta Promotor? Daca da, se poate atasa lista din nou, locatia veche vad ca nu mai functioneaza. M-ar interesa daca exista un kit de reparatie etrier fata XM (garniturile in special).
Car: Citroen XM 2.0i 1990
ORGA 4966
Oltcit Club Rally TR
Multumesc de promptitudine. Da, la kitul ala ma refeream, dar din pacate problema a fost mai grava decat la prima vedere, asa ca am schimbat etrierul cu totul. Kitul 7 ar fi fost mai util, ca de fapt erau probleme cu mecanismul ala melcat de la frana de mana si nu revenea complet pistonasul. Tare idioata solutia aleasa la etrierele fata.
Nu stiu daca mai e de actualitate aici, dar totusi scriu ce as avea nevoie. mai mult maruntzisuri, dar .....trebuie
Garnituri cauciuc care sunt deasupra usilor laterale.....este acolo un canal de scurgere si au niste garnituri acre le lipesc acolo;
Sigla gri citroen fata, am pierdut-o
Sigla spate - s-a dezlipit.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
"CLUBCITROEN.RO" is not in any way affiliated with the companies "PSA Peugeot Citroen" and "Automobiles CITROEN" or any of their subsidiaries or branches. Any reference to the "CITROEN" is made for illustrative and non. Messages are published here only those which were not involved and the owners of this site or the Citroën brand.