Car: Citroen Visa, 1986
Buna,
Am un Citroen Visa din 86. E mai batran ca mine, dar a fost al lui taica-miu si, sa zicem e un fel de mostenire de familie.
De vreo saptamana are probleme cu incalzirea...si taica-miu nu vrea sa-l ducem la un service, pentru ca na, e mare mostenire de familie si nu vrea sa-i umble nimeni la ea in afara de el.
Ce problema credeti ca ar putea sa aiba, pentru ca el chiar nu se descurca, desi toata ziua mestereste pe la ea. Macar sa-i dau o directie ceva. Sau ce as putea sa fac in cazul in care nu o sa rezolve si masina tot nu se incalzeste?
Mersi si sper sa nu fie prea stupida intrebarea mea, dar chiar nu ma pricep.
Car: Renault Laguna I,1.6i
termostat
radiator habitaclu infundat
buson vas expansiune(nu mai e etans si nu se creeaza presiune in sistem)
pompa apa(ar trebui sa se supraincalzeasca si motorul)
poate ceva supapa pe traseu.
lipsa antigel din sistem
Car: Citroen Visa, 1986
Mersi pentru ajutor baieti A rezolvat pana la urma problema. Am mers in service cu ea, dupa ce vreo saptamana a stat cu husa de incalzit scaunul numai pe drumuri. Mersi aventuria.ro pentru oferta
Va dau de veste daca se mai intampla ceva ciudat, desi sper ca nu, mai ales ca a cheltuit ceva cu piesele.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
"CLUBCITROEN.RO" is not in any way affiliated with the companies "PSA Peugeot Citroen" and "Automobiles CITROEN" or any of their subsidiaries or branches. Any reference to the "CITROEN" is made for illustrative and non. Messages are published here only those which were not involved and the owners of this site or the Citroën brand.