parshulea wrote:
As avea nevoie de 2 rulmenti din cutia de viteze Este vorba de cei doi rulmenti mari unul cu bile, altul cu role cilindrice - cod SNR AB40559 si SNR 12135S04H- (ceilalti tronconici sunt comuni si sunt usor de gasit). Am cautat pe la distribuitorii de rulmenti de la noi si nu-i gasesc. Puteti sa ma ajutati?
p.s.
Xsara 2002 2.0HDI, motor RHY
Buna,
Din pacate nu pot sa te ajut. Poate daca imi dai seria de sasiu se pot aduce cei originali.
inomark wrote:
Buna ziua,
Sunt un posesor recent de C3 Picasso 1,6 hdi.
Masina e deosebita, dar am o problema cu yala portierei soferului. daca doresc sa o deschid manual nu intra cheia decat pe jumatate.
Cel mai bine este sa te adresezi unui service Citroen si sa soliciti inlocuirea butucului de yala.
Azrael wrote:
Cineva a incercat sa intre in masina mea si mi-a distrus butucii de la usa. Stiti de unde as putea obtine un set la mina a doua cu tot cu chei? Nu am bani de un set nou, e peste 10 milioane.
Car: fost C5 2.2 HDI
-
Buna.
Mugurel, poti sa imi dai un pret pantru clapeta(maner) interioara deschidere usa dreapta fata Citroen C5 I? Am inteles ca voi aveti numai piese noi, dar as vrea sa vad si cat costa piesa noua.
Multumesc.
Marius Chis wrote:
Buna.
Mugurel, poti sa imi dai un pret pantru clapeta(maner) interioara deschidere usa dreapta fata Citroen C5 I? Am inteles ca voi aveti numai piese noi, dar as vrea sa vad si cat costa piesa noua.
Multumesc.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
"CLUBCITROEN.RO" is not in any way affiliated with the companies "PSA Peugeot Citroen" and "Automobiles CITROEN" or any of their subsidiaries or branches. Any reference to the "CITROEN" is made for illustrative and non. Messages are published here only those which were not involved and the owners of this site or the Citroën brand.