Salut tuturor fericitilor posesori de Citroen!
Sunt posesorul unui C4 Coupe 1.6 HDI, import Franta, second hand.
Problema majora a aparut cand cheia (unica) s-a stricat, la modul ca a fost scapata si s-a dezmembrat, in sfarsit, ideea este ca nu mai functioneaza, decat lipita cu scotch.
Ce trebuie sa fac sa fac rost de alta cheie, de unde, cat costa, etc...
Multumesc anticipat!
Am vorbit la ATS, cheia bruta (cu telecomanda) vine in circa 2 SAPTAMANI!!!!!. Costa aprox 520 Ron TVA inclus si este nevoie de programare la service pentru configurare - invatare cod.
Car: C 4 1.6 16 V ROSU LUCIFER<DACIA SOLENZA PERLA 1.4 MPI
in Bucuresti la supermarketul Auchan din Titan e un atelier de mecanica care face si chei pt Citroen.tre numai sa ai pinul masinii si cu cca 300 lei o rezolvi.Bafta si astept un raspuns de la tine .
in Bucuresti la supermarketul Auchan din Titan e un atelier de mecanica care face si chei pt Citroen.tre numai sa ai pinul masinii si cu cca 300 lei o rezolvi.Bafta si astept un raspuns de la tine .
Am intrebat acolo si nu au cheie pentru C4. Asta se intampla cu doua saptamani in urma.
Car: C4 1.6Hdi 90cp
cauta si u o "okazie" ca acolo gasesti cheia...dar nu cu cip...asta in cazul in care te intereseaza doar imbracatura de plastic (sa zic asa).ai rezolvat pana la urma?
am un prieten in italia care mi-a comandat o cheie in franta a costat 106,70 euro ....carcasa cu cip si cheie bruta
eu nu aveam nevoie decat de carcasa.....am luat cipul vechi si cheia veche si le-am inlocuit,,,,nu sa potrivit la fix...dar cu un cuter si putin mastic am rezolvat o mare problema.....se zice ca este pe net cu 80 ron carcasa dar eu nu am gasit
Car: C4 Coupe 1.6HDI 92cp
Am intrebat acolo si nu au cheie pentru C4. Asta se intampla cu doua saptamani in urma.[/quote]
ti s-a rupt si partea cu cipul sau carcasa. Daca e doar carcasa, scapi usor, te pot ajuta sa gasesti o carcasa, cu partea electronica e mai dificil, doar prin reprezentanta.
doar carcasa nu cred ca ai sa gasesti... de obicei vine cu lama bruta. Pe okazii (sau pe clubc4 vezi care sunt vanzatorii ok). Eu am 2 chei, ambele cu cip, una dintre a fost schimbat tot asa... am dat parca 70 sau 80 lei (cu transport cu tot)
Car: C4 x 1.6 Hdi 90 cp
Salut! Uite aici un baiat care aduce carcase facute f bine ! Am luat si eu de la el si sunt f multumit. Tot ce trebuie sa faci este sa muti cipul din carcasa veche (cea sparta)in carcasa noua + lamela (care e prinsa intr-un nit si se da usor jos ).
http://www.clubc4.ro/viewtopic.php?f=95&t=5677
Spor la treaba.
Dupa inlocuirea bateriei este necesar sa reinitializati telecomanda. Pentru
aceasta, puneti contactul si actionati imediat comanda A a telecomenzii
pana la declansarea comenzii cerute. Aceasta operatie poate dura pana
la 10 secunde. Comanda A este butonul de INCHIS de pe telecomanda!
EU asa am facut si a mers , nu mai am niciun fel de problema!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
"CLUBCITROEN.RO" is not in any way affiliated with the companies "PSA Peugeot Citroen" and "Automobiles CITROEN" or any of their subsidiaries or branches. Any reference to the "CITROEN" is made for illustrative and non. Messages are published here only those which were not involved and the owners of this site or the Citroën brand.