Tampon motor CX
Moderator: Echipa Tehnica
Tampon motor CX
Dupa cum presupun ca stiti, tamponul inferior de la cx nu se mai gaseste .A incercat cineva sa adapteze alt tampon care se mai fabrica? La cele second cauciucul este imbatranit si se duc destul de repede.
Tampon motor cx
Gasesti la CX Basis - 84 Euro. Da-i tel. lui Dulacioiu la Medias si iti aduce.
eu zic sa dai totusi telefon sa intrebi, pt ca nu este chiar asa de scump
spre exemplu - eu am cumparat unul cu 30 euro (nu era nou dar arata aproape nou); din pacate la Cx-ul meu nu sa potrivit, asa ca l-am dat inapoi si acum astept noul tampon
saptamana asta dl Dulacioiu este in Germania, dar va reveni luni
nr tel: 0740 141 676
spre exemplu - eu am cumparat unul cu 30 euro (nu era nou dar arata aproape nou); din pacate la Cx-ul meu nu sa potrivit, asa ca l-am dat inapoi si acum astept noul tampon
saptamana asta dl Dulacioiu este in Germania, dar va reveni luni
nr tel: 0740 141 676
tampon motor cx
Eu cred ca merita banii. Daca iti face unul cineva, costa 1-1,5 mil. si risti sa nu te tina cine stie ce, asa stii ca nu ai probleme. Mai ales ca este o piesa de baza. Daca Dulacioiu este in Germania poate este mai bine sa dai tel. si ti-l aduce cand vine.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
Re: tampon motor cx
Dan Popa scrie:Eu cred ca merita banii. Daca iti face unul cineva, costa 1-1,5 mil. si risti sa nu te tina cine stie ce, asa stii ca nu ai probleme. Mai ales ca este o piesa de baza. Daca Dulacioiu este in Germania poate este mai bine sa dai tel. si ti-l aduce cand vine.
Am sunat la nr de telefon afisat si mi s-a spus k nu are nici o legatura cu dl. Dulacioiu.... Verificati va rog nr de tel poate este gresit k am si eu nevoie de un suport de motor...sau alta varianta....dak se poate
tampon mmotor si probleme cu cablul de ambreaj
Eu am luat de la Dulacioiu, 30 euro, nu original, dar facute in Germania, pe astea le folosesc si CX-Basis la masinile reparate de ei, il am de vreo doua luni si se comporta bine, este destul de moale si flexbil ca sa nu trepideze caroseria. Dar eu am o alta problema, se rupe mereu cablul de la ambreaj, imi poate spune cineva cauza?
cablul de ambreiaj se rupe cel mai adesea din cauza ca undeva teaca face o curba prea mare sau cablul in sine se freaca de o alta parte metalica decit teaca lui. se poate remedia dupa caz prin modificarea traseului. daca se freaca de tabla prin care trece spre interior poate se poate pili locul respectiv. mai e posibil sa se frece si de pedalier, dar acolo e f greu de umblat din pacate. daca insa nu cablul in sine se rupe ci unul din capetele metalice sertizate de el, s-ar putea ca tija din cutie sa mearga f greu. s-ar putea rezolva poate si cu o simpla ungere cu vaselina, sau din contra cu demontarea cutiei... cred ca e de incercat cu vaselina mai intii
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available