Schimbare motor la CX

Forum de discutii generale, restaurari, prezentari ale Citroen CX.

Moderator: Echipa Tehnica

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Schimbare motor la CX

Mesajde eugenro2001 » Lun 31-Oct-2005 11:56

In continuarea seriei nesfarsite de lucrari la CX-ul meu, ieri am schimbat motorul.
Multumesc colegilor care m-au ajutat si fara de care aceasta operatie nu ar fi fost posibila. Fara a fi intr-o ordine anumita, acestia au fost:

Lucian - LucianT
Liviu - FordV6
Gabi - Bitzu
Narcis - Draku
Nicu - Nicum
Andrei - Khan

Vorbisem cu fiecare in cursul saptamanii trecute si stabilisem sa ne intalnim Duminica la ora 10 pentru a impinge masina peste drum la un atelier dotat cu utilajele necesare.
Unii au uitat ca Sambata spre Duminica s-a trecut la ora de iarna, asa ca Liviu a venit de la ora 9:00 :) .
Apoi Lucian suna sa imi spuna ca ii pare rau ca a intarziat :) iar eu il anunt ca s-a schimbat ora si ca inca nu a intarziat.
Nicu a venit per pedes iar Narcis per moto!
Pe la 10:30 ne-am pus in miscare cu Nicu la volan.
Dupa ce am pus masina pe pozitie au ramas cu mine Lucian, Liviu si Gabi.
Ceva mai tarziu a venit si Andrei, caruia ii datoram pozele (le puteti vedea pe ftp in folderul POZE).
Simplu nu a fost dar in cele din urma am reusit sa terminam lucrarea pe la 18:00. Am impins din nou masina la locul ei din spatele blocului unde locuiesc, Gabi, Narcis (rechemat in ajutor venit de data asta per BX) si cu mine pe post de "cai putere" si cu Liviu la volan.

Aceasta actiune a aratat importanta acestui forum, prin intermediul lui ne-am cunoscut si ne-am putut ajuta. Sper acum sa pot si eu sa ma revansez, sa ajut si eu pe altii cand vor avea nevoie.

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Lun 31-Oct-2005 12:59

Confirm faptul ca este f important sa ai ajutor cand faci operatii reparatii / modificari; mai ales la Cx!

incepand cu luna iulie si pana acum, in fiecare weekend am facut naveta la Fagaras, ca sa lucrez la breakul meu (inca mai de lucru); uneori ma mai ajuata si tatal meu si treaba progresa muuuult mai repede, decat atunci cand lucram singur

oricum, sper ca in curand sa pot aduce Cx-ul in Bucuresti si sa lucrez aici la el; mai am de lucru la caroserie (diverse detalii de chituit, vopsit etc)
poate se ofera doritori sa ma ajute :D

Draku
pasionat

Mesajde Draku » Lun 31-Oct-2005 13:03

fratilor, io o sa va chem cand o sa-l "iau la purecat" pe trabi, o sa am maaaaare nevoie de ajutor :lol: :lol: :lol:
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 31-Oct-2005 13:31

Cu placere Eugen, si alta data!
Imi pare rau ca nu am putut sa te ajut si la intoarcere, dar abia dupa 8 seara am plecat de la tara.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Lun 31-Oct-2005 13:37

Draku scrie:fratilor, io o sa va chem cand o sa-l "iau la purecat" pe trabi, o sa am maaaaare nevoie de ajutor :lol: :lol: :lol:

Poti conta pe mine!

Ford_V6
pasionat

Mesajde Ford_V6 » Lun 31-Oct-2005 18:50

trabsteru il facem in casa . . .il caram in spate pe scari si il demontam in baie :wink:

Draku
pasionat

Mesajde Draku » Lun 31-Oct-2005 19:56

nu rade, ca asa a fost facut in 2001 (ma rog, aproape)
a fost prin balcon, baie si uscatoria blocului
afara a ramas doar caroseria, scaunul soferului si volanul.. :lol:
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.

Ford_V6
pasionat

Mesajde Ford_V6 » Mar 01-Noi-2005 08:15

pai eu nu glumeam . . . . 8)

Înapoi la “Citroen CX”