cx 25
Moderator: Echipa Tehnica
cx 25
salut. am gasit si eu la cineva sa-mi cumpar un cx 25 din 87... care pare destul de interesanta si pretul pare frumusel. eu nu prea am bani si nici nu prea ma pricep asa de mult la masini... vroiam sa va cer sfaturi ce e bun ce nu e bun... cat costa intretinerea... daca se merita.. 1000 dolari pe o asftel de masina... si la ce sa ma uit sau ce sa intreb... cica consuma 7% e adevarat? mc
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
pai daca e diesel atita consuma (consum mixt); pretul ar fi bun, daca masina ar fi cit de cit pe creerii ei; da mai multe detalii: rulaj, motorizare, aspect... ai grija ca boala lor este rugina in puncte de incheietura care nu se vad din exterior la o prima privire si e necesar un ochi mai experimentat; daca poti fa-i niste poze si incearca sa le pui pe forum, ca sa putem sa iti dam un sfat la o prima privire; dupa cum am spus, pretul nu e rau dar trebuie sa ai mare grija...
- dj01fad
- demolition man
pai daca e cx 25 gti sau cx 25 trd turbo 2 poti sa iei 180-200 cu ea; eu am avut mai multe cx-uri, si pot sa spun ca nu m-a lasat niciodata nici una la drum, dar la cele inmatriculate cind le-am cumparat le-am facut reparatie capitala... in rest ce sa spun, daca vrei sa o intretii cu piese noi s-ar putea sa ti se para cam costisitor, dar sunt foarte rezistente ca masini daca le pui la punct. pune pozele si mai vedem.
"vand citroen cx 25 trd an fab 1987
motor 2500 tdi
garda reglabila
inchidere centralizata
servo frana + directie
asigurare ITP valabil 2008 rovigneta
consum mixt 7%
consumabile schimbate
baterie cauciucuri noi"
exact asa arata... deci e de munca dar se merita nu? se gasesc greu piese pt ea? (noi ma refer) hmmm am sa pun poze sa ma sfatuiti exact la ce sa ma uit si cum mc mult deocamdata...
motor 2500 tdi
garda reglabila
inchidere centralizata
servo frana + directie
consum mixt 7%
consumabile schimbate
baterie cauciucuri noi"
exact asa arata... deci e de munca dar se merita nu? se gasesc greu piese pt ea? (noi ma refer) hmmm am sa pun poze sa ma sfatuiti exact la ce sa ma uit si cum mc mult deocamdata...
- dj01fad
- demolition man
Hytman scrie:"vand citroen cx 25 trd an fab 1987
motor 2500 tdi
garda reglabila
inchidere centralizata
servo frana + directie
consum mixt 7%
consumabile schimbate
baterie cauciucuri noi"
pai asta nu prea spune nimic, decit o descriere simpla a masinii; vrajala cu consumabilele sa nu o crezi, si te sfatuiesc daca o iei sa schimbi toate filtrele si toate curelele, indiferent de ce spune vinzatorul. vezi ca ti-am dat un PM.