Am facut un drum de 250 km cu Cx-ul in weekendul asta.
Daca inainte mergeam maxim 120 ca in spate nu se ma vedea nimic de fum acum mi-am permis sa vad ce poate masina asta cu adevarat . . .
Impresii . . .
Putere f. mare in orice treapta de viteza . . .la 110-120 depasirile se fac lejer cu a 5-a si in forta cu a 4-a. Tata a mers in spatele meu si am facut cateva sprinturi 100-180 sa vad daca masina da fum. Mi-a spus ca nu dadea pic de fum. Nu a consumat nici un gram de ulei.
Am mers constant 140 cu sprinturi dese pana la 170-180. In afara unei mici batai din cauciucuri masina s-a comportat excelent. Am disperat cateva masini noi de vreo 30 ori mai scumpe ca un cx. Sa vedeti expresia de pe fata unui posesor de 407 cand trece o ruginitura pe langa el cu 180 . . .delicios . . .
Consumul . . . Am pus 28 de litri , am mers 250 km si inca nu s-a aprins becul la benzina . . . .deci consuma foarte putin la cum am mers.
Tot drumul m-am intrebat ce naiba sunt cifrele alea mici scrise cu rosu pe kilometraj . . .Eugen mi-a zis la telefon ca e spatiul de franare de la viteza respectiva . . .la 160 i-mi arata 200 de metrii . . . .
Cam atat dupa primul drum cu bestia. . . .
Primul drum cu CX-ul dupa reparatie.
Moderator: Echipa Tehnica
Nu te-am intrebat la misto.Eu merg cu cx seria 2, am si unul seria 1 cu care am mers doar 200km. in urma cu 3 ani, asa ca am uitat cum are kilometrajul. Te-am intrebat fiindca toate masinile cu motor ca al tau pe care le stiu nu au avut probleme cu motorul. A mea a fost din 79 si am schimbat doar simeringurile la supape.
salut...sunt nou in forum si de aceea intreb si eu ce fel de motor ai tu pe masina acum si ce ai avut?daca e fabricatie 1979 atunci timd sa cred ca e ceva pe benzina,caci diesel care merge 180 este unul sg TRD2 si eu am avut chiar ocazia sa merg 198km/h si e super....nu ca sa ma laud,cei care au trd2 stiu despre ce vorbesc.
ma bucur ca i-ti place masina...
ma bucur ca i-ti place masina...