conducte
Moderator: Echipa Tehnica
conducte
desigur ca am scos masina de la mecanic acum cateva zile si iarasi am probleme. cand apas frana pierde lichid. acum am facut rost de un garaj unde sa o duc si sa ma apuc de la 0 de ea ptr ca din cate am vazut pana acum are nevoie de o restaurare de la A la Z. marea intrebare este ce fel de conducte imi trebuie (material, diametru interior, diametru exterior, eventual rugozitate)
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Pai soune-ne pe unde curge. Poate sa curga pe la retururi de cauciuc sau de la vreo conducta fisurata. Pe la noi pe la BX merg conductele de oltcit.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
Curge pe la etrier sau pe la o conducta fisurata? Conductele de oltcit sint standard ca sa zic asa, dar se adapteaza.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
@nicum cred ca pe la conducta curge ca ultima data cand m-am uitat era cam ruginita o conducta...
Oricum acum nush ce sa fac....sa vand masina pe bucati sau sa o refac de la 0. Am masina de serviciu si citroenul cam sta degeaba in fata geamului. Daca ar fi sa o bag in reparatie generala ar trebui sa schimb absolut tot de pe ea si nu stiu daca se merita
Oricum acum nush ce sa fac....sa vand masina pe bucati sau sa o refac de la 0. Am masina de serviciu si citroenul cam sta degeaba in fata geamului. Daca ar fi sa o bag in reparatie generala ar trebui sa schimb absolut tot de pe ea si nu stiu daca se merita

- nicum
- Moderator
De acord cu dj01fad. Pe arial l-a costat cam 4 milioane cu totul sa isi schimbe conductele la GT.
Oricum trebuie sa faci masina ca asa pe burta nu ti-o ia nimeni.
Oricum trebuie sa faci masina ca asa pe burta nu ti-o ia nimeni.
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
conducte de bx cu manopera cu tot la bacau, adresa o gasiti la mecanici ...
toate 4 = 3.2 milioane
oricum face si conducte de orice fel pentru cx ...
toate 4 = 3.2 milioane
oricum face si conducte de orice fel pentru cx ...
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone