citind reply-ul lui DS21, am trecut din nou peste topic si am vazut despre adezivul minune. imi aduc aminte, cand eram mai puradel asa, ca ma lua maicamea la ea la servici in zilelel de sambata (eh ce vremuri), si lucra la IUG - cred ca ati auzit de el. vedeam pe acolo tot felul de dracii, care mai de care de nu ne-ar trece prin cap nici acum. tin minte si acum, ca aveau pe vremea aia un soi de adeziv, lipici, care putea sa lipeasca metale si nu numai, si avea rezistenta de o tona pe centimetru patrat (asta pentru metale). am si avut asemenea solutie de lipit pe vremuri si era formata din 2 chestii: baza si intaritor. era fabricata la craiova, dar nu cred sa se mai fabrice si acum, ca de, importam ca sunt mai bune

)

. o sa intreb pe maincamea daca mai tine minte denumirea sau alte date mai exacte ale produsului, si daca mai aflu cate ceva va spun. am mai avut si alta solutie de lipit, tot formata din baza si intaritor, care am procurat-o acum cam 2 ani de la cineva de la fabrica de avioane, si tot asa mi s-a spus ca lipeste cam orice, dar, de preferinta metale

. eu am folosit-o sa lipesc o fisura la blocul motor de la o sierra, si cred ca tine si acum. dinasta as putea cred sa mai procur, si oricum a costat foarte putin. o sa ma interesez si de asta, si o sa dau de veste cand am sa aflu ceva.