sunt prima data pe forum si imi cer scuze de eventualele greseli
eu am un citroen Berlingo cumparat in aprilie 2008 de la o concesonarie din trieste italia ,vreau sa spun ca la prima revizie la 16 000 de km
pot sa bag mana in foc ca nu mi au schimbat uleiul si nici filtrulam facut o mica reclamatie

asa ca am umblat asa cu masina pana la 28000 cand am observat ca si incepea sa consume *scadea nivelul uleiului mult ) ei trecand urmatoarea revizie la 36 de mii,asa ca am decis sa l schimb singur ,cam greu cu rampa si cu uleiul ars dar am facut o,trebuie sa va spun ca
uleiul nu era negru era ca marmelada aia neagra iar filtrul rea mai rau ca la un tractor,acum am pus ulei aral tritonic 5 w 40 fiind iarna
problema e ca ei in italia si cand o fac schimburile de ulei aspira cu un aspirator pe joja fara sa l goleasca pe la dopul de la baie.
acum am 36000 am un zgomot ca de tabla in treptele inferioare si in sarcina cand urc un deal de ex ,nu mi dau seama de unde e
acelerand cu capota ridicata din fata nu se aude numic am fost la service ul asta a lor au recunioscut ca e u sunet dar nu vor sa fac a nimic
mai ma garantie pana in 20 aprilie 2010,ce sa fac ?