Probleme accelerare

Tot ce tine de Citroen Berlingo, dotari, oferte, versus, posesori etc.

Moderator: Echipa Tehnica

crystygye2008
simpatizant

Probleme accelerare

Mesajde crystygye2008 » Sâm 19-Iul-2008 15:48

Buna ziua!
Am primit un Citroen Berlingo 1900 cm/3 , diesel; de la munca.
Problema este urmatoarea.Daca apas acceleratia, dabea dupa un sfert de cursa la pedala, aproape de jumatate de pedala apasata, masina se tureaza.Este cum ar fi cea mai lenesa masina.Problema este ca inainte de mine a fost pe mana altcuiva si la el o perioada mare de timp, a mers cum trebuia si mergea de rupea (masina buna), dar acuma nu mai vrea deloc.
Am crezut ca are ceva cablul de acceleratie dar nu are nimica.Chiar nu stiu ce sa fac sa mearga cum trebuie.Cu aerul conditionat prinde max 120km/ora si ca sa ajung acolo imi trebuie timp mult de asteptat cu pedala in podea.
Stiu ca e masina de carat, dar nu asta e problema.Am avut 1 dacie si acuma am alta si pe langa citroenul acesta sunt masini la viteza.Imi este foarte greu deoarece fac drumuri in toata tara, iar in Bucuresti nu pot sa fac nici macar o depasire fara sa imi fie frica nu apuc sa termin din cauza ca nu fuge.
Va rog ajutati-ma! Ce pot sa ii fac?

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Sâm 19-Iul-2008 16:12

incearca la Ciocarlan 0744634200. pare sa fie o problema de pompa de injectie sau la circuitul de alimentare

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Sâm 19-Iul-2008 16:55

Va rog ajutati-ma! Ce pot sa ii fac?

Filtrul de motorinĂŁ a fost schimbat?

NOS_feratu
pasionat
Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi

Mesajde NOS_feratu » Sâm 19-Iul-2008 17:03

... mai demult am avut ocazia sa conduc ceva timp un Peugeot Partner 1.9d care avea acelasi motor de pe Berlingo ... si exact aceeasi problema pe care o ai tu... dupa cum bine a spus Khan problema a fost pompa de injectie ... reparatie costisitoare ... rezultatele nu sunt tocmai spectaculoase pentru ca motorul chiar si atunci cand merge perfect nu este unul fulminant (adica nicidecum nu te baga in scaun cand accelerezi) ... succes!
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...

crystygye2008
simpatizant

Mesajde crystygye2008 » Sâm 19-Iul-2008 19:49

Marti o duc in service.Poate ma rezolva cei de la service (e masina de firma si trebuie sa o duc doar in ale lor).
Va multumesc, acuma macar stiu care e problema.Voi incerca sa rezolv

Înapoi la “Berlingo I-III”