[VAND] Citroen C5 2003

Numai pentru autovehicule Citroen. Cititi cu atentie REGULILE publicate in header-ul sectiunii! Anunturile vor contine OBLIGATORIU o descriere cat mai detaliata a produsului, datele de contact si PRETUL. Nerespectarea acestor reguli duce la stergerea anuntului. ATENTIE: Discutiile Off-Topic vor fi sterse fara notificare prealabila.

Moderatori: Rica, Echipa Tehnica

aurelian21
pasionat

[VAND] Citroen C5 2003

Mesajde aurelian21 » Lun 30-Iul-2012 08:20

A venit timpul ca eu si "franzela" sa o luam pe drumuri diferite :(. Deci si prin concluzie VAND Citroen C5 2.0 HDI 2003.

Rulaj: 170.000 Km, Masina a fost cumparata din franta de o firma ce se ocupa pe vremea aceea cu asa ceva a fost inmatriculata pe ei timp de cateva zile apoi cumparata de mine la 98.000 Km, am verificat-o cand am luat-o la reprezentanta si km nu au fost dati inapoi.

Service: Din pacate masina nu are carte service, asa am cumparat-o si eu fara dar mai bine sa fiu sincer decat sa dau 200 RON pe una falsa si sa mint ca un nemernic, in schimb am facturile si devizele la aproape tot ce i-am facut de cand o am. Service-urile s-au facut la Reprezentanta si la Mihai Sandor, in ultimii 2 ani le-am facut doar la Mihai pe motiv de mana buna si incredere maxima in el, deci veti cumpara o masina service-ata de un mecanic pasionat si corect care nu-si bate joc de munca lui.

Dotari: Draguta are cam asa.

- FULL Electric, geamuri, scaune electrice
- Dublu Climatronic
- Computer de bord
- Radio CD original
- 8 Airbag-uri
- Perdea pe luneta
- Senzori de ploaie
- Senzori de lumina
- Senzori de parcare
- Scaune din PIELE CREM electrice cu reglaj pe inaltime, fata spate si lombar
- Incalzire in scaune
- CD-Changer
- Navigatie cu hartile din 2012 pe TOATA europa
- Oglinda centrala electrocroma
- Oglinzile laterale electrice, incalzite, rabatabile, si indexabile ( se lasa cea din dreapta cand bagi in mars-arrier pentru a vedea bordura )
- Torpedou refrigerat
- Cotiere individuale
- Faruri Xenon
- Jante de aliaj
- Daca nu o vand repede voi mai pune cat de curand si camera in spate

Extra: Masina o dau cu 2 seturi de cauciucuri 195x65x15, un set de vara si unul de iarna, + 2 cauciucuri de vara Michelin Primacy. De asemenea masina se da cu o sumedenie de piese de schimb, nu stau sa le enumar acum pt ca sunt f multe, inclusiv o bara spate, usi punte fata si multe altele.

Parti rele: Parbrizul este crapat, crapatura este pe lungimea lui dar nu e deranjanta la condus pentru ca e pe partea de jos a parbrizului, a ajuns in capat deci nu va mai crapa in alte parti, s-a intamplat din cauza frigului din iarna asta.

Masina nu a fost implicata decat intr-un singur accident in ultimii 5 ani, sia cela a fost minor, bara fata crapata si vasul lichidului de parbriz schimbat.

Poze: Deocamdata nu am poze cu interiorul dar voi face zilele urmatoare dupa ce o si spal puntin.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

PRETUL: 3900 EURO

Masina poate fi vazuta la cluj la orice ora din zi, contactati-ma si stabilim o intalnire.

Tel: 0726 - 167.734 / Aurelian Pop

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Mie 01-Aug-2012 08:39

Ahh am uitat sa spun ca odata cu masina adaug si interfata de diagnosticare Lexia care doar ea valoreaza peste 100 Euro

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Vin 18-Ian-2013 10:07

up pret nou 3500 EU ca si defecte , masina are nevoie de vopsea la bara din fata fiind loita la un moment dat f putin si schimbat parbrizul. Daca e cineva interesat de ea ne interesam cat costa piesele si las din pret pentru ele. eu intentionez cat de curand sa o repar

Rica
Moderator - Bazar
Masina: Peugeot 407 SW

Mesajde Rica » Mar 12-Mar-2013 11:38

din cauza modificarilor legilor legate de imatriculari,transcrieri…etc va rog sa actualizati anuntul conform noilor reguli din bazar
Multumesc
detailii regulament bazar
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Mar 12-Mar-2013 11:43

e inscrisa, dupa cum se vede si din poza, taxa de inmatriculare a fost platita in 2008 dar nu stiu starea ei pt ca a inmatriculat-o firma de la care am cumparat masina

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Joi 28-Mar-2013 08:26

UP !

Masina

aurelian21
pasionat

Mesajde aurelian21 » Lun 20-Mai-2013 07:29

sus

Înapoi la “Vanzari/Cumparari Auto”