Masina are 84700 mile( milaj real , inregistrat de autoritatea nationala competenta VOSA ) la ora actuala, insa cand o voi aduce in romania va avea cu aproximativ 3000 de km in plus. Se afla intr-o stare foarte buna tehnic vorbind: motor, cutie de viteze, suspensii, articulatii, directie , etc; fara scurgeri de ulei, fara pete pe motor si alte chestii de genul, toba intermediara schimbata acum un an, la fel si consumabilele. Prezinta 3 " inadvertente" caci nu le pot numi probleme : 1- geamul de la sofer, electric, nu functioneaza, 2-masca in partea dreapta fata, cum se vede si in poza este julita iar 3- caroseria in anumite locuri are niste mici denivelari , sesizabile daca te uiti atent , de zici ca s-a urcat un copil mic pe ea (ceea ce chiar cred ca s-a intamplat, altfel nu isi explica nimeni, nici mecanicii care au vazut-o ce s-o fi intamplat , caci nu e sarita vopseaua sa zici ca s-a dat cu bata, sau ceva de genul acesta ...). Masina n-a fost accidentata, rasturnata, etc. Pretul masinii - 5000 de RON ( 50 de milioane vechi)
Orice intrebari , nelamuriri sunt gata la le raspund pe adresa mea de mail, sau aici pe forum. Bine, acum gandindu-va ca e cu volanul pe dreapta e posibil ca ea sa fie achizitionata si ptr. a fi dezmembrata..dar in opinia mea si a mecanicilor care au vazut-o si testat-o..NU SE MERITA . Mai bine , zic eu, cheltui 300 de lei si pui un rezervor de benzina, si in 2 zile te-ai obisnuit. Personal , anul trecut am stat 3 luni in tara, am condus de la Galati in Valea Jiului, si-napoi, apoi la mare, si tot timpul prin oras, chiar daca aveam xantia cu volanul normal nu e asa mare scofala ;)
Pentru cei interesati , va stau la dispozitie cu raspunsuri .