[VAND] Citroen C5 II
Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
niq scrie:Update pret: 4500 de euro. am incaltat-o de iarna.
scuze de postare dar cred ca te arde foarte tare dac-o dai la 4500.....eu as lua-o instant dar am una la fel...s-o vand pe 4500? de ce? e low-cost? la banii astia n-ai ce sa cumperi....eu sub 5500 n-as da-o........cred ca insisti prea mult cu forumul....incearca si in alte parti..gandeste-te cat costa una noua
pai pentru ca de cand am pus-o la vanzare nu m-a contactat nimeni. si am pus-o si pe autovit, si tot nu m-a contactat nimeni. sincer, nici asa nu cred ca o ia cineva, pentru ca inca nu sunt sigur cum e cu timbrul de mediu... si tare imi e ca trebuie platit. ceea ce inseamna 3500 de euro. acuma... o fi 4500 putin. da' 8000 parca e cam mult, nu? plus ca o tin degeaba, merg cu ea numai in weekend cand ma duc la tara si ma intorc, sau eventual intr-o excursie. dar nu merg cu ea zilnic.
multumesc de apreciere, si mie mi-ar placea sa o dau cu 5500
plus ca, eu avand 25 de ani, neinsurat, fara copii minori, masina cu motor de 2.0... e 10 milioane pentru mine asigurarea. pe cand daca ar fi pe numele lu taica-miu ar fi sub 5 mil.
si aici vorbim de RCA. casco e 1500 de euro pe an pentru mine. iar nu imi convine.
imi place masina, dar e o cheltuiala prea mare pentru mine.
vreau ceva cu motor mic, care sa nu ma coste asa de mult.
multumesc de apreciere, si mie mi-ar placea sa o dau cu 5500

plus ca, eu avand 25 de ani, neinsurat, fara copii minori, masina cu motor de 2.0... e 10 milioane pentru mine asigurarea. pe cand daca ar fi pe numele lu taica-miu ar fi sub 5 mil.
si aici vorbim de RCA. casco e 1500 de euro pe an pentru mine. iar nu imi convine.
imi place masina, dar e o cheltuiala prea mare pentru mine.
vreau ceva cu motor mic, care sa nu ma coste asa de mult.
uite aici timbrul de mediu http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/As ... _2013.html pare a fi cam 1000eur..si poti merge si fara casco....mai ales ca nu conduci zilnic prin buc
- bereczky_sandor
- pasionat
asigurarea m-a ars si pe mine cu masina mea veche (care era pe numele meu)
am zis ca nu mai fac o asemenea greseala pana ce nu am vreo 30 de ani.
In legatura cu taxa, trebuie platita la masina ta, foarte multi au luat teapa cu chestia asta.
am zis ca nu mai fac o asemenea greseala pana ce nu am vreo 30 de ani.
In legatura cu taxa, trebuie platita la masina ta, foarte multi au luat teapa cu chestia asta.
www.bereczky.ro (coming soon)
- bereczky_sandor
- pasionat
teapa, in sensul ca aveau masina cumparata si au platit vama pe vremea aia. acuma ulterior trebuie platita si taxa de timbru. deci platesti de doua ori o taxa, la care mai mult sau mai putin doar numele se schimba.
www.bereczky.ro (coming soon)
Înapoi la “Vanzari/Cumparari Auto”