Mesajde Cristi_C5 » Mie 25-Feb-2015 07:14
In primul rand SALUT...domnule NIQ....sa va raspund pe rand doleantelor dvs...
Taxa este intradevar 698,77 euro, masina este euro 4, scrie in stickerul de pe parbriz aplicat in Germania, scrie in brieful mic si mare al masini din Germania in care apare inclusiv emisia de CO2 - 158 g
Acum daca erati un pic atent la anunt vedeati ca masina este 03/2005, ceea ce inseamna ca taxa se calculeza pentru 10-11 ani, iar acum intram in 03/2015...
Treaba cu taxa si cu euro 4 este verificata de mine personal la RAR si ANAF.
Am incercat sa pun mai multe poze, dar se pare ca am intampinat niste probleme cand am vrut sa le atasez pe site, pentru cine doreste ii pot trimite poze in privat pe alta cale de comunicatie, avem destule slava Domnului. Masina se afla la vanzare si pe tocmai si OLX.
Masina nu are nici un fel de problema...a avut destule pe care am reusit sa le remediez in timp, pe cele mai grave(inlocuit turbina cu garantie, schimb ulei,filtre,placute frana,cablu frana de mana, reparat cu chit de reparatie etrier), cu ajutorul familiei Stan din Ploiesti, carora vreau sa le multumesc frumos pentru amabilitate, promptitudine si seriozitate.
Am considerat ca nu pot sa cer mai mult pe o masina care nu are taxa platita si nu este inmatriculata in Romania, tara in care nu se mai tine cont de filtru de particule,de populatie si de multe altele...Masina se vinde din motive personale si financiare, nu sunt samsar sau procurator de masini.
Cu aprobare si la sfatul lui Mihai Stan, am mai schimbat un senzor pentru presiune aer in galeria de admisie, ventilator racire,pompa spalator faruri,senzor parcare 2 bucati si urmeaza azi sau cel tarziu maine bucsa brat trapez dreapta.Are 193000 km in acest moment, am descoperit ulterior ca sunt dati inapoi 29000 km, deci 222 000 km.
Masina a fost achizitionata in data de 24.06.2014 de la Cluj Napoca,inmatriculata in Bulgaria in data de 24.08.2014 de catre mine personal, actele sunt perfect valabile.
Sper ca am fost cat se poate de explicit ...o zi buna
Citroen C5 EXCLUSIV 2.0 HDI 136 CP
Cristi Dumitrache