[VAND] Citroen Xsara Unic Proprietar

Numai pentru autovehicule Citroen. Cititi cu atentie REGULILE publicate in header-ul sectiunii! Anunturile vor contine OBLIGATORIU o descriere cat mai detaliata a produsului, datele de contact si PRETUL. Nerespectarea acestor reguli duce la stergerea anuntului. ATENTIE: Discutiile Off-Topic vor fi sterse fara notificare prealabila.

Moderatori: Rica, Echipa Tehnica

ovydyurs
just curious

[VAND] Citroen Xsara Unic Proprietar

Mesajde ovydyurs » Vin 20-Dec-2013 15:25

Citroen Xsara:
Taxa mediu achitata 2900 eur
unic proprietar (masina a fost achizitionata de noua, pe comada)
AC
ABS
alarma
geamuri electrice
oglinzi electrice
geamuri fumurii din fabrica
motor 1. 4i benzina
EURO 3
inchidere centralizata din cheie
2 chei ( 1 cheie tip briceag)
95. 000 km (reali) - in evidenta la Citroen Brasov
distributie schimbata
consumabile schimbate (ulei, placute, etc)
servodirectie
4 airbag
volan reglabil in 2 directii
tapiterie curata, fara urme
in masina nu s- a fumat niciodata
Lumini de zi Angel Eyes Citroen
DVD auto cu navigatie
TV, MP3, MP4, Bluetooth, Handsfree
camera video marsarier
Masina este f. ingrijita si curata.
consum mixt 6. 7 l / 100

Taxa mediu achitata si nerecuperata (Factura + adeverinta Anaf)

Este masina familiei, tinuta in garaj in mare parte din timp, nu necesita nici o investitie, revizia efectuata, itp iulie 2015, este ca noua.

Ideala pt. cei care isi doresc o masina SH cu putini km si buna.

NU sunt samsar sau bisnitar de masini. . . pretind seriozitate.
Pretul este negociabil.
Imagine

Imagine

gropitzabogdan
pasionat
Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
2: Citroen C5 2.0 HDi
3: Citroen C4 1.6 HDi

Mesajde gropitzabogdan » Vin 20-Dec-2013 17:01

Pretul si anul ?

ovydyurs
just curious

Mesajde ovydyurs » Vin 20-Dec-2013 17:12

2700 euro, nov. 2002

ovydyurs
just curious

Mesajde ovydyurs » Vin 20-Dec-2013 21:03

In stanga volanului este un mic buton / joystick pt reglat oglinzile electric (nu se vede in poza deoarece este acoperit de volan). Alti posesori de xsara, model similar ne-ar putea confirma.
Asa cum am mentionat in anunt taxa de mediu / prima inmatriculare sau cum se mai cheama acum este achitata. E o poveste lunga cu aceasta taxa, pt cine e hotarat sa cumpere masina ii voi pune la dispozitie toate actele.

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Sâm 21-Dec-2013 01:11

poveste lunga te cred ca e, pentru ca masina asta are 2002 ca an de fabricatie, iar pentru a fi prim proprietar si a avea taxa platita, inseamna ca ori a fost transcrisa de pe firma sa zicem pe patronul firmei, ori a fost pe leasing pana acum si s-a trecut pe persoana fizica. mai stiu cateva cazuri asemanatoare, asa ca nu e imposibil.
are ambele oglinzi electrice, sau doar cea din dreapta?

ovydyurs
just curious

Mesajde ovydyurs » Sâm 21-Dec-2013 12:06

Pe scurt istoria este urmatoarea: achizitionata in 2002 din Italia pe comanda de scocrul meu, deoarece acolo a lucrat cativa ani. S-au facut cateva drumuri Romania-Italia si invers. In 2007 s-a intors in tara pt o perioada mai lunga si a inmatriculat masina pe Romania, moment in cara a platit taxa de prima inmatriculare. Tot in acea perioada a fost si prima vizita la District Serv Brasov (reprezentanta Citroen) cand apare prima inregistrare a kilometrilor in evidentele lor. Ulterior socrul s-a intors in Italia, si-a luat alta masina acolo, iar xsara a ramas in tara fiind folosita pt drumuri scurte cand revenea in Romania.
VF7N1KFWB73681094 - cine poate verifica dupa serie il rog sa confirme pe forum aceste info.
In alta ordine de idei oglinda dreapta este reglabila electric.

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Sâm 21-Dec-2013 16:33

Inafara de faptul ca e manelizata, imi place masina. Ar fi in interesul tau sa pui mai multe poze, cele de acum fiind total insuficiente.
"If in doubt, flat out!"

jony
pasionat

Mesajde jony » Dum 22-Dec-2013 18:36

iti ofer 2450 E

ovydyurs
just curious

Mesajde ovydyurs » Lun 23-Dec-2013 14:41

"manelizata" cred ca e prea mult spus. Cred ca te referi la faruri si navigatie. farurile cu angel-eyes si clearglass cred ca se potrivesc mai bine decat farurile originale care sunt anoste, parerea mea. Iar navigatia este cat se poate de decenta si utila la drum lung, poate fi setata in 2 zone simultan (Dual Zone), citeste DVD, mp3, Avi, Mpg etc. iar prin bluetooth ai carkit automat in masina (se conecteaza singura la telefon)

am mai atasat poze sa va faceti o idee mai potrivita
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

ovydyurs
just curious

Mesajde ovydyurs » Lun 23-Dec-2013 14:44

evit sa negociez pe forum; alte oferte va rog sa le adresati pe personal; 2450 euro este prea putin. multumesc pt oferta.

7UP!
de-abia inscris

Xsara

Mesajde 7UP! » Mar 24-Dec-2013 16:56

Cam supraevaluata masinuta ta, am vazut-o si in targ la brasov pare ok cu cateva elemente revopsite la caroserie fara cauciucuri de iarna la ea + faptul ca pe net din vara tot circula pe net cam la acelasi pret, daca nu ma insel inainte a fost la 3000 euro pusa. Sunt curios cum merge motorasul, lasand deoparte dotarile si extradotarile motorul e cel care conteaza foarte mult. Spune un pret real de vanzare al ei in conditiile in care intre 2000 euro si 2400 gasesti xsara cu motor 1.6 si 1.9, cu mai multi km ce-i drept dar totusi e aceeasi masina! Si pune te rog si cateva poze cu vedere din partea stanga, acolo erau elementele revopsite (usa si aripa) iar pe culoarea gri se vede la orice masina cat de bine ar fi facuta revopsirea, nu exista nicio poza cu partea stanga la vedere nici pe tocmai.
Nu vreau sa sune cumva jignitor mesajul dar cam asta este realitatea. Stima si ast un PM

ovydyurs
just curious

Mesajde ovydyurs » Vin 27-Dec-2013 21:08

Daca sunteti interesat va recomand sa testati masina, motorasul si toate extradotarile a.i. sa puteti face o evaluare cat mai precisa si un pret corect.

Am cautat pe site-urile de profil (autovit, tocmai, mercador) o masina care sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Unic proprietar
2. Neavariata
3. sub 100.000 km cu istoric verificabil (carte service, alte evidente, manual service original, etc)
4. Aer Conditionat
5. Navigatie
6. Pret mai mic de 3000 euro

Eu n-am gasit nici un anunt! In aceste conditii apreciez pretul (impeuna cu proprietarul masinii) ca fiind unul corect.

Sunt constient ca daca in loc de sigla citroen ar fi fost Bmw, VW, sau alta marca cu rezonanta la romani, masina s-ar fi vandut adoua zi. 90% dintre cei care s-au aratat interesati de masina s-au folosit in negociere de argumentul: ”stiti... e totusi un citroen”, iar in acest context pretul devine cat se poate de subiectiv, iar romanul va alege brandul cu renume.

Am atasat poza cu partea stanga pt. elimina orice dubiu cu privire la partile vopsite.

Imagine

7UP!
de-abia inscris

Mesajde 7UP! » Lun 30-Dec-2013 14:53

Evident ca va alege brandul cu renume orice roman...are si motive...consumabile ieftine ==>> intretinere ieftina...totusi traim in romania si nu ne dau banii afara din casa, masina nu mai este o fita este o necesitate care costa...deaceea se cauta un raport calitate/pret bun...totusi in 3000 de euro se gasesc multe masini bune cu brand de renume

ovydyurs
just curious

Mesajde ovydyurs » Lun 30-Dec-2013 15:08

Este clar ca suntem pe pozitii diferite, sunt de parere ca brandul nu confirma calitatea ci doar o strategie de marketing care prinde la mase. Pt. ceilalti exista marci ca Citroen.

Înapoi la “Vanzari/Cumparari Auto”