Sunt hotarat sa schimb masina; asadar si prin urmare xantia e la vanzare / si cu bune si cu rele, m-a tinut..fara belele/ are motorasu' mic/ dar se-nfige un pic un pic / mai necesita un "fard" , dar caroseria-i " hard" ...
Lasand rimele la o parte masina se prezinta asa:
Xantia 1,6 8v, fabricatie 1996
albastru metalizat (voi face si niste poze)
181.000 km (pe bord are mai putini, cca. 169.000..dar am schimbat personal ceasurile, si astea noi puse au mai putini km afisati)
sferele au fost incarcate in mai 2012
revizie hidraulica (curatare filtre + LHM nou+aditiv) facuta in decembrie 2013
ulei cutie 75W-80 schimbat pe 20.12.2013
in motor s-a pus doar Liqui Molly 10W-40, filtre ulei, aer si polen Mann
cauciucuri iarna pe fata noi-noute 185/65/14 (DOT 2013 )
distributia schimbata in mai 2012 (acum circa 17.000 km ), cu pompa apa HEPU, curea Contitech si intinzator (am uitat ce marca e)
interiorul masinii se prezinta absolut impecabil, fara pete, rupturi, mizerie (m-a uimit rezistenta scaunelor la mizerie/deformare in timp)
cutia de viteze functioneaza impecabil
pe parte electrica....pe scurt, in 5 ani de cand o am nu am schimbat nici macar un bec (si merg toate, nu ca mi-a fost mie lene

nu sunt probleme cu jocuri in directie, bucse (schimbate toate 4 bucsele de pe bratele fata acum aprox. 1 an si jumatate)
geamuri electrice functionale, compresor AC in stare perfecta ( achizitionat de pe forum), necesita doar conectare pe parte electrica si incarcare (eu doar l-am montat, in primavara cand incep caldurile urmand sa-i fac si umplerea si conectarea ca sa -l pun in functiune)
motorul a avut parte de reparatie in 2011, cu garnitura de chiuloasa (baga ulei in apa si invers), planare chiuloasa, rectificare supape, scaune supapae, semeringuri..etc..totul facut ca la carte, ca doar era pentru mine
Si ca sa nu umblu cu cioara vopsita, iata defectele:
- caroseria necesita cosmetizare (plafonul matuit, usa stanga fata un pic infundata ( 2-3 cm lungime, 0,3 mm adancime), urme de criblura pe capota, lac un pic cojit pe portbagaj, usa spate si aripa din dreapta spate au suferit o intalnire cu un stalp acum vreo 4 ani ( inca ma obisnuiam cu dimensiunile) si , dupa vreun an de la reparatie, am obs ca vospeaua sia- schimabt usor-usor nuanta..
-mtorul merge bine, fara probleme, dar scoate fum pe la galeria de evacuare, in compartimentul motor (problema de etanseitate, veche de cateva zile, nu am stat sa studiez in amanunt acum de sarbatori)
-capac distributie ( ala de plastic de sus) rupt (multumesc tata ca ai tras de el :/ )
-masina este inmatriculata definitiv, pe numele meu, in 2009, fiind al 2-lea proprietar in acte (nu am platit nici o taxa)
-are asigurare valabila inca 5 luni, itp 2015, rovigneta 1 luna
- din pacate, cand m-am mutat, impreuna cu contractul de vanzare cumparare si un contract de credit la banca..am pierdut si cartea masinii (daca sunt doritori la cumparare, ma voi ocupa urgent de emiterea unui duplicat de Politie/RAR , pe declaratie pe proprie raspundere)
-masina nu figureaza cu datorii la fisc
PRET : 1000 Euro fix...sau 1200 euro negociabil

P.S.: Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati !! Catalin : 0722.449.287
P.P.S. : E mult de citit, dar am vrut o prezentare cat mai aproape de realitate,pentru a sti ce luati..se pot remedia micile defecte, se poate face recarosare...nu stiu !!!