[VAND] Xantia 1,6 8v

Numai pentru autovehicule Citroen. Cititi cu atentie REGULILE publicate in header-ul sectiunii! Anunturile vor contine OBLIGATORIU o descriere cat mai detaliata a produsului, datele de contact si PRETUL. Nerespectarea acestor reguli duce la stergerea anuntului. ATENTIE: Discutiile Off-Topic vor fi sterse fara notificare prealabila.

Moderatori: Rica, Echipa Tehnica

Catalin Radu
pasionat

[VAND] Xantia 1,6 8v

Mesajde Catalin Radu » Joi 26-Dec-2013 08:29

Salut,
Sunt hotarat sa schimb masina; asadar si prin urmare xantia e la vanzare / si cu bune si cu rele, m-a tinut..fara belele/ are motorasu' mic/ dar se-nfige un pic un pic / mai necesita un "fard" , dar caroseria-i " hard" ...
Lasand rimele la o parte masina se prezinta asa:
Xantia 1,6 8v, fabricatie 1996
albastru metalizat (voi face si niste poze)
181.000 km (pe bord are mai putini, cca. 169.000..dar am schimbat personal ceasurile, si astea noi puse au mai putini km afisati)
sferele au fost incarcate in mai 2012
revizie hidraulica (curatare filtre + LHM nou+aditiv) facuta in decembrie 2013
ulei cutie 75W-80 schimbat pe 20.12.2013
in motor s-a pus doar Liqui Molly 10W-40, filtre ulei, aer si polen Mann
cauciucuri iarna pe fata noi-noute 185/65/14 (DOT 2013 )
distributia schimbata in mai 2012 (acum circa 17.000 km ), cu pompa apa HEPU, curea Contitech si intinzator (am uitat ce marca e)
interiorul masinii se prezinta absolut impecabil, fara pete, rupturi, mizerie (m-a uimit rezistenta scaunelor la mizerie/deformare in timp)
cutia de viteze functioneaza impecabil
pe parte electrica....pe scurt, in 5 ani de cand o am nu am schimbat nici macar un bec (si merg toate, nu ca mi-a fost mie lene :D )
nu sunt probleme cu jocuri in directie, bucse (schimbate toate 4 bucsele de pe bratele fata acum aprox. 1 an si jumatate)
geamuri electrice functionale, compresor AC in stare perfecta ( achizitionat de pe forum), necesita doar conectare pe parte electrica si incarcare (eu doar l-am montat, in primavara cand incep caldurile urmand sa-i fac si umplerea si conectarea ca sa -l pun in functiune)
motorul a avut parte de reparatie in 2011, cu garnitura de chiuloasa (baga ulei in apa si invers), planare chiuloasa, rectificare supape, scaune supapae, semeringuri..etc..totul facut ca la carte, ca doar era pentru mine
Si ca sa nu umblu cu cioara vopsita, iata defectele:
- caroseria necesita cosmetizare (plafonul matuit, usa stanga fata un pic infundata ( 2-3 cm lungime, 0,3 mm adancime), urme de criblura pe capota, lac un pic cojit pe portbagaj, usa spate si aripa din dreapta spate au suferit o intalnire cu un stalp acum vreo 4 ani ( inca ma obisnuiam cu dimensiunile) si , dupa vreun an de la reparatie, am obs ca vospeaua sia- schimabt usor-usor nuanta..
-mtorul merge bine, fara probleme, dar scoate fum pe la galeria de evacuare, in compartimentul motor (problema de etanseitate, veche de cateva zile, nu am stat sa studiez in amanunt acum de sarbatori)
-capac distributie ( ala de plastic de sus) rupt (multumesc tata ca ai tras de el :/ )
-masina este inmatriculata definitiv, pe numele meu, in 2009, fiind al 2-lea proprietar in acte (nu am platit nici o taxa)
-are asigurare valabila inca 5 luni, itp 2015, rovigneta 1 luna
- din pacate, cand m-am mutat, impreuna cu contractul de vanzare cumparare si un contract de credit la banca..am pierdut si cartea masinii (daca sunt doritori la cumparare, ma voi ocupa urgent de emiterea unui duplicat de Politie/RAR , pe declaratie pe proprie raspundere)
-masina nu figureaza cu datorii la fisc

PRET : 1000 Euro fix...sau 1200 euro negociabil :) !!!!

P.S.: Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati !! Catalin : 0722.449.287
P.P.S. : E mult de citit, dar am vrut o prezentare cat mai aproape de realitate,pentru a sti ce luati..se pot remedia micile defecte, se poate face recarosare...nu stiu !!!

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Mie 01-Ian-2014 20:24

pret nou..800 Euro, sau masina se dezmembreaza la preturi de an nou (adica mititele) :)

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Vin 03-Ian-2014 11:51

Capacul de plastic al distributiei a fost reparat profi, cu bride metalice.. :D

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Dum 05-Ian-2014 16:47

Masina functioneaza in parametrii optimi; s-a rezolvat problema fumului la motor, prin inlocuirea garniturii capacului de plastic de deasupra tachetilor (se scurgea ulei printr-un colt, fix pe galeria de evacuare, si cand aceasta din urma se incingea, ardea uleiul si scotea fum).
Deci, dpdv mecanic: 9/10.

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Lun 13-Ian-2014 06:39

UP !!

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Vin 31-Ian-2014 11:35

nici un doritor la pretul asta de dumping??? 10% din pret sunt numai cauciucurile de iarna noi...:P

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Sâm 01-Feb-2014 00:24

1. Poze. Nu stiu de ce te miri ca nu vinzi o masina cand nu ai nici macar o poza.
2. Cat e taxa? Degeaba e masina 1000 euro cand taxa este inca 640 euro.
"If in doubt, flat out!"

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Sâm 01-Feb-2014 20:29

te intereseaza masina???? fara suparare, nu o vrei gratis??iti dau si poze...deocamdata e zapada pe ea si e murdara. Cautand pe forum, exista si poze cu ea...so :/

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Lun 03-Feb-2014 10:33

Tu ai intrebat, eu ti-am raspuns, si tot tu te agiti? Hai sa traim intr-o lume de basm in care nu mai platim taxe de inmatriculare si sa ne miram de ce nu vindem masina.
"If in doubt, flat out!"

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Lun 03-Feb-2014 12:47

Pai da, stiu, dar ce vrei, sa o dau gratis?? daca taxa e 1000 de euro si eu cer 800 euro, ce sa fac, sa spun : " ia mbc de la mine 200 de euro si iti dau masina, sa fie si de taxa" .... pe bune acuma.

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Lun 03-Feb-2014 13:30

Daca nu ai inteles pana in momentul asta, probabil nu intelegi orice as scrie. Ideea e, pe scurt, ca trebuia sa zici de taxa. Asa zice regulementul zone, regulament pe care l-ai acceptat in momentul in care ai postat aici. Si da, eu caut o masina, printre variante este si o Xantia (doar ca break) si asa am ajuns la anuntul tau.
"If in doubt, flat out!"

Catalin Radu
pasionat

Mesajde Catalin Radu » Mie 26-Feb-2014 18:05

Pe moment, teoretic masina e retrasa de la vanzare. Am " donat-o" in familie, pentru a se bucura si tata de ea . Practic, daca "sare iepurele" o vand.

Înapoi la “Vanzari/Cumparari Auto”