Ce parere aveti de Cabana Plaiul Foii.
E accesibil pentru oricine,
spatiu de parcare cat un teren de fotbal
capacitate 70 persoane
gratarul este deja montat in curte
Eu am fost acolo in iunie si 1 camera costa intre 500 si 650 mii lei
Poate este un pic cam scump dar intruneste restul cerintelor
Propunere de intalnire - Planificare gratar 28-29 August
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Referitor la cabana Plaiul Foii iata niste pareri de pe net culese de la:
http://www.hoinari.ro/munti/obiectiv.ph ... 2420030715
Este un loc minunat care nu trebuie ratat . Despre cabana Plaiu Foii nu pot spune nimic ,decat : ca este un loc pentru oameni cu bani , care nu dau prea multa importanta muntiilor .
Robert Peleianu â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘ 2003-11-13
Este super zona!!! Mergeti si veti mai merge! Este cel mai frumos munte de la noi din tara. Italienii se lauda cu Cortina d'Ampezzo, este poate mai mult... De cabana ce sa va spun, am mers mult prin Europa (Austria), este comparabila cu pensiunile austriece si cred ca nu mai este nevoie de nici un comentariu...
cosmin â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘ 2003-10-15
cabana e foarte frumoasa si are pretentia de a fi de ***. Eu am campat chiar anu' asta undeva langa ea si am ramas surprins de conditiile de acolo. Partea nasoala este cu preturile....pai o camera single este in jur de 700.000 pe noapte. Se face agrement cu motociclete, echitatie etc.....va inchipuiti preturile. A....si o paine la chioscul de langa cabana e 20.000. De restul nu mai vorbesc. Atentie mare la ciobanii din zona ca cer bani pentru campare si pe deasupra baga si oile, vacile, caii pe langa corturi in fiecare dimineata. Atentie pe unde calcati:))
Ei spun ca se pot caza pina la 70 de persoane (inclusiv anexele), dar dupa cum arata cabana, nu cred ca incap mai mult de 30 si aia mai inghesuiti...
http://www.hoinari.ro/munti/obiectiv.ph ... 2420030715
Este un loc minunat care nu trebuie ratat . Despre cabana Plaiu Foii nu pot spune nimic ,decat : ca este un loc pentru oameni cu bani , care nu dau prea multa importanta muntiilor .
Robert Peleianu â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘ 2003-11-13
Este super zona!!! Mergeti si veti mai merge! Este cel mai frumos munte de la noi din tara. Italienii se lauda cu Cortina d'Ampezzo, este poate mai mult... De cabana ce sa va spun, am mers mult prin Europa (Austria), este comparabila cu pensiunile austriece si cred ca nu mai este nevoie de nici un comentariu...
cosmin â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘â˘ 2003-10-15
cabana e foarte frumoasa si are pretentia de a fi de ***. Eu am campat chiar anu' asta undeva langa ea si am ramas surprins de conditiile de acolo. Partea nasoala este cu preturile....pai o camera single este in jur de 700.000 pe noapte. Se face agrement cu motociclete, echitatie etc.....va inchipuiti preturile. A....si o paine la chioscul de langa cabana e 20.000. De restul nu mai vorbesc. Atentie mare la ciobanii din zona ca cer bani pentru campare si pe deasupra baga si oile, vacile, caii pe langa corturi in fiecare dimineata. Atentie pe unde calcati:))
Ei spun ca se pot caza pina la 70 de persoane (inclusiv anexele), dar dupa cum arata cabana, nu cred ca incap mai mult de 30 si aia mai inghesuiti...
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Cu regret va anunt ca eu nu voi putea veni pe 28-29 august. Vineri, 6.08.2004, nevasta-mea a fost implicata intr-un accident din care Citroen-ul meu a iesit cu toata partea din fata facuta praf (la nivel de caroserie). Mai precis, mergand pe drum cu prioritate s-a trezit in fata la 2 metri cu o tembela de pe o strada laterala care a iesit fara sa se asigure si fara sa acorde prioritate. Nu a patit nimeni nimic, viteza fiind destul de mica (max. 40-50Km/h), dar masina va sta probabil toata luna august in Service.
- nicum
- Moderator
Sorry Adytzu... imi pare rau pentru accident. Si pe mine era sa ma buseasca un "inteligent" cu un Damas, chiar la iesirea din pasajul Unirii cind veneam la intilnirea din 1 august. S-a oprit la citiva centimetri de bara mea din spate.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
E regretabil ce s-a intamplat dar avand in vedere cum se circula in Bucuresti, starea drumurilor cat si amplasarea total neinspirata a semnelor de circulatie nu pot decat sa spun ca singurul lucru pe care putem sa-l facem este o asigurare CASCO si mult noroc.
In privinta plecarii eu cred ca vom gasi locuri disponibile prin masinile noastre.
In privinta plecarii eu cred ca vom gasi locuri disponibile prin masinile noastre.
fost posesor Xantia 2.0 16v

in primul rand.. sorry pt accident adytzu... bine ca nu a patit nimeni nika.. sper ca si machina sa fie cat de curand ok.
in al doilea rand.. mai un "sorry" nu pot, sau mai bine zis nu imi permit sa vin la intalnire... nici de data asta. tot prea departe e

gata.. cam atat
adios
- Moderator
Se pare ca ne vom intilni undeva pe la Paltinis (Sibiu) sau la Plaiul Foii (Brasov). Sint cit de cit in centru. Intelege si tu ca nu putem face calculele la km, ci doar +/- 1-200 de km. Si oricum cit ne-am stradui nu putem satisface pe toata lumea. Si mai crede-ma ca pe nici unul dintre noi nu il dau banii afara din casa. Majoritatea dintre noi au masini vechi, eu sint unul dintre veterani ca sa zic asa, si eu unul cel putin am o masina veche pentru ca pur si simplu nu mi-am putut permite altceva. Cind vin la intilnirile clubului din Bucuresti, cele de la Baneasa, fac 22 de km pina acolo si vreo 25 pe drumul de intoarcere (ma intorc prin alta parte). Asa ca poate gasesti resursele sa vii si tu la intilnire, indiferent ca e va fi in judetul Brasov sau Sibiu.
... imi pare rau ca nu voi veni, mai ales ca acum ca locul ales era pe undeva mai aproape de mine ... voi pleca in concediu la mare ... i-am povestit sotiei despre acest forum si despre aceste intilniri si era placut impresionata...azi e ultima mea zi de lucru inainte de concediu si m-am gindit totusi sa va anunt. Oricum sa aveti parte de timp si voie buna.
De asta ce ziceti?
Informatii generale
Nume spatiu cazare: Pensiunea Maria
Categorie: *** si **
Provincia: Bran - Moeciu
Judet: Brasov
Descriere
Vila *** are 8 camere duble cu pat matrimonial, cu grupuri sanitare proprii (cu dus), TV cablu, sala e mese (conferinte) 50 locuri
Vila ** are 9 camere duble cu pat matrimonial si 4 grupuri sanitare
Dotari camere: tv, balcon, garderob
Facilitati
Incalzire: centrala proprie
Facilitati: - Apa calda permanent
- Bucatarie
- Terasa / restaurant
- Gratar
- Tv
- Sala conferinte
- Curte
- Livada / gradina
Alte facilitati
Preturile pentru grupuri sunt negociabile
Date identificare
Adresa: Str. Bisericii nr. 191
www.pensiuni-vile.ro
Informatii generale
Nume spatiu cazare: Pensiunea Maria
Categorie: *** si **
Provincia: Bran - Moeciu
Judet: Brasov
Descriere
Vila *** are 8 camere duble cu pat matrimonial, cu grupuri sanitare proprii (cu dus), TV cablu, sala e mese (conferinte) 50 locuri
Vila ** are 9 camere duble cu pat matrimonial si 4 grupuri sanitare
Dotari camere: tv, balcon, garderob
Facilitati
Incalzire: centrala proprie
Facilitati: - Apa calda permanent
- Bucatarie
- Terasa / restaurant
- Gratar
- Tv
- Sala conferinte
- Curte
- Livada / gradina