propunere defilare citroen
Moderator: Echipa Tehnica
bun, pana acum, in ordinea celor scrise avem: eu, Matrixu, Hadrian, tgyby, SAMmy, dumiflo, cbx si cred ca si marian, dar nu a spus clar da sau nu
8 pana acum, dar sigur ca ne strangem mai multi
8 pana acum, dar sigur ca ne strangem mai multi
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
Eu ma bag, dar doar daca se intampla dupa 22-23 decembrie, ca pana atunci nu sunt in tara
.
Deci contati pe mine doar in cazul asta.
O intrebare scurta: Cand s-a infiintat clubul o data mai concreta? (macar luna) Poate ne agatam cumva de chestia asta...
LE: Din ce am vazut, primele posturi sunt cam din noiembrie 2003, deci ar fi o chestie sa se faca aceasta defilare, cu prilejul a 3 ani de club citroen

Deci contati pe mine doar in cazul asta.
O intrebare scurta: Cand s-a infiintat clubul o data mai concreta? (macar luna) Poate ne agatam cumva de chestia asta...
LE: Din ce am vazut, primele posturi sunt cam din noiembrie 2003, deci ar fi o chestie sa se faca aceasta defilare, cu prilejul a 3 ani de club citroen

Ultima oară modificat Mie 08-Noi-2006 13:09 de către Matrixu, modificat de 4 ori în total.
nu putem in weekendul asta pentru ca nu se poate organiza asa de pe o zi pe alta. Ideea e sa tinem cont de cand pot oamenii sa vina
Catalin a aplicat pentru domeniul clubcitroen.ro pe 07 octombrie 2003, asa ca ...
Bineinteles ca doar el stie cand a lansat forumul cu adevarat.
Catalin a aplicat pentru domeniul clubcitroen.ro pe 07 octombrie 2003, asa ca ...
Bineinteles ca doar el stie cand a lansat forumul cu adevarat.
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
12.11.2003
"Domeniul a fost cumparat
Pentru moment forumul va ramane aici dar vom incerca, cat de curand, sa realizam o pagina dedicata clubului la adresa www.clubcitroen.ro
Asteptam sugestii"
Mai sunt 4 zile adica Duminica
"Domeniul a fost cumparat
Pentru moment forumul va ramane aici dar vom incerca, cat de curand, sa realizam o pagina dedicata clubului la adresa www.clubcitroen.ro
Asteptam sugestii"
Mai sunt 4 zile adica Duminica

da, insa duminica asta nu shtiu cati pot intra. Asa putewm face un tur de casa poporului cu 10-20 de masini sau cate or fi si sa oprim jos in piata constitutiei, facem poze si chestii, dak e vin eu cu aparatul si bag la greu foto ca tot va fac reduceri si acum bag gratis 
Revenind la subiect, e clar ca o defilare ca la carte nu poate avea loc duminica asta din pacate.
totusi putem face si duminica asta ceva

Revenind la subiect, e clar ca o defilare ca la carte nu poate avea loc duminica asta din pacate.
totusi putem face si duminica asta ceva
WLD poti conta pe mine 100% pentru parada (incl. diverse alergari pe unde trebe, prieteni pusi la treaba
si chestii)
3 martie 2007 cade intr-o sambata, deci e relativ ok, putem si pe 4, de ziua cutremurului
serios vb. Avand in vedere ca trebuiesc aprobari, alergari si chestii ar trebui o lista clara cu cine se baga, asa ca haideti sa o incepem (continuam) si sa vedem unde ajungem. Oricum peste lista asta sigur o sa fie si altii care au citro si nu sunt acum in club

3 martie 2007 cade intr-o sambata, deci e relativ ok, putem si pe 4, de ziua cutremurului

serios vb. Avand in vedere ca trebuiesc aprobari, alergari si chestii ar trebui o lista clara cu cine se baga, asa ca haideti sa o incepem (continuam) si sa vedem unde ajungem. Oricum peste lista asta sigur o sa fie si altii care au citro si nu sunt acum in club
- Alex Motan
- pasionat