Apar niste oferte tentante aici.

. Service, reclama in ziar. Suna bine. Fixati va rog o data in week-end sa vedem cati doritori sunt. Acu se apropie sarbatorile si daca data fixata va fi in preajma lor nu vor exista prea multi amatori pentru ca toata lumea va fi in pregatiri. Asadar trebuie grabita treaba dar nu prea mult caci daca este prea din scurt nu afla toti. cand am facut la Brasov ar fi venit mai multi daca puneam anuntul macar cu o saptamana mai devreme. 20 nov e prea devreme iar 18 decembrie e prea tarziu. Mai raman 27 noiembrie. 4 decembrie si 11 decembrie.
Mie personal mi-ar conveni 27 noiembrie.
Ora 12.00 ar fi cea mai nimerita sa apuce sa ajunga toti. Acum rog doritorii sa isi aleaga o data din cele 3 pentru a face socoteala si a se alege cel mai potrivit moment.
Rog moderatorii sa treaca topicul la anunturi importante, pentru ca vorba aia..nu am mai avut o intalnire de mult.
P.S. Am vazut cu ceva timp in urma o intalnire subaru-mitshi. Poate ar fi interesati si cei de la Peugeot.

Poate iau legatura sefii nostrii cu sefii lor.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...