Intalnire 1 August

Intalnirile periodice ale Clubului Citroen Romania.

Moderator: Echipa Tehnica

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 02-Aug-2004 11:43

Am vazut ca pe forumurile auto, in general oamenii isi pun o banda alba peste numere, din motive de securitate, probleme cu politia, etc.
Adytzu, imi pare rau pentru tine, dar imi pare si bine. Imi pare rau ca masinile noi sint slab reprezentate, imi pare bine ca tu esti posesorul uneia. Macar atit sa existe in club, daca C5 inca nu avem. Cred ca fiecare are masina pe care si-o poate permite. Crezi ca eu nu as vrea sa merg cu un C5, in loc de un BX de 20 de ani? Nu ca BX-urile ar fi proaste, din contra, dar asta e ce imi pot permite deocamdata...
Una peste alta ii rog pe cei care au fost la intilnire sa posteze telefoane, adrese, persoane de contact ale unor magazine, mecanici cu profil Citroen.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 02-Aug-2004 12:56

Sper ca n-ai luat in serios faptul ca am zis ca sunt nemultumit de intalnire, ba din contra. Eu sunt chiar invidios pe voi pentru faptul ca aveti ce discuta referitor la motoare, ce se poate repara, de unde gasiti piese. Asta nu inseamna ca mi-as dori o masina veche. Am avut una si stiu cum e sa surubaiesti la ea toata ziua si fiecare drum mai lung sa insemne o aventura. Asta a fost si motivul pentru care am strans cureaua si mi-am luat masina noua.
Referitor la poze, daca asa vrei tu, asa sa fie, desi nu vad ce probleme am putea avea cu politia. Esti dat in urmarire cumva si noi nu stim? Exista si o recompensa?

P.S.: Sper ca nu te superi pentru glume.

editza
pasionat

Contacte

Mesajde editza » Lun 02-Aug-2004 14:35

Salut
Si eu sunt super incantat de intalnire, mai ales ca a fost prima pentru mine. Ideea este buna oamenii sunt sufletisti deci sunt pentru.
In legatura cu pozele o sa mai dureze pana mai pe seara.
Oricum sunt in niste discutii pentru un spatiu 2-3 Giga pe care sa putem stoca si pozele si documentatiile etc.. Imprumut si pe gratis pana ne punem si noi pe picioare.

Hai sa va dau contactele pe care le am in domeniu:

Magazine:
- Eminescu 109
210.62.60
0722.572.022
0788.235.512
- Sc Sercom Carmen Impex
Str Turda 131
224.56.87
Contact Catalin
e-mail:sercomcarmen@k.ro

Service:
Champions Bucurestii Noi
668.42.43
0722.338.305

Eddie
Xantia 2.0 16v 1993

dragos c
just curious

Mesajde dragos c » Lun 02-Aug-2004 14:56

Sa va dau coordonatele mecanicului la care ma duc eu cu masina:

Ivan Costel: 0744.635.981
Este in Otopeni: Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr.189.

Eu sunt foarte multumit de el; este in principal pe partea hidraulica dar mie mi-a remediat o multime de alte chestii: inlocuit placute frana fata- spate si discuri spate, schimbat cabluri frana de mana, schimbat kit-uri de reparatie punte spate, rulment intermediar planetara lunga, bucsa bascula, lumini marsarier, furtune intre radiator si aeroterma.

Este un tip de treaba, iti explica ce si cum, iti da inapoi piesele defecte si iti arata ce era defect la ele.

In concluzie este ok si are recomandarea mea.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 02-Aug-2004 15:32

Dragi prieteni, rugamintea mea si cred ca si a lui Wld care este adm-ul este sa mutati adresele utile la locul lor in Forum, adica la sectiunea "Linkuri/Adrese si telefoane utile".

Nu de alta, dar sa fim si noi organizati.

Multam'.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 02-Aug-2004 15:44

Thanks pentru intelegere si promptitudine.

dragos c
just curious

Mesajde dragos c » Lun 02-Aug-2004 16:15

De acord.

Am mutat informatia acolo unde trebuie sa fie.

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Lun 02-Aug-2004 22:15

Ma bucur ca intalnirea a fost atat de reusita. Sper ca de acum incolo sa ne adunam din ce in ce mai multi.
Promit ca data viitoare sa fie chiar organizata :)

Astept pozele ! Le puteti trimite pe cniculescu@clubcitroen.ro

Înapoi la “Intalniri lunare”