Intalnire 27 Noiembrie !
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
Pentru noii inscrisi recomand sa "rasfoiasca" putin forumul, macar atat daca nu il citesc in amanunt, asa s-ar putea evita intrebari inutile.
@cristus
S-au mai organizat pana acum intalniri, inclusiv o intalnire nationala.
La intalnirile de la Academia de Politie in general vin cam 10-15 masini, bineinteles cu tot cu proprietari. Au fost si mai putine dar si mai multe.
Te asteptam.
@cristus
La intalnirile de la Academia de Politie in general vin cam 10-15 masini, bineinteles cu tot cu proprietari. Au fost si mai putine dar si mai multe.
Te asteptam.
- White Wizard
- pasionat
eugenro2001 scrie:Pentru noii inscrisi recomand sa "rasfoiasca" putin forumul, macar atat daca nu il citesc in amanunt, asa s-ar putea evita intrebari inutile.
@cristus
Te asteptam.
OK. Nu stiu de ce, dar imi da senzatia unui forum exclusivist. Sau cel putin cu fitze nejustificate din partea membrilor mai vechi.
Cica "sa evitam intrebari inutile". Adica noii membri sa nu-i streseze pe bastanii cu state vechi pe aici.
Sunteti penibili.
Nu mai vin.
Iar tu dai dovada de gandirea unui copil mic si prostut, de genul: "m-am suparat, imi iau jucariile si plec!"
Forumul asta e de 3 ani in picioare si pana acum s-au facut nenumarate intalniri ale membrilor. Exista chiar si o rubrica dedicata acestor intalniri. Decat sa fi luat pozitia asta de persoana ofensata, mai bine citeai cate ceva.
Nu a vrut nimeni sa te jigneasca, dar, cand intri pe un forum, intai citesti cate ceva pe acolo si pe urma pui intrebari. Si te asigur ca asta e valabil PENTRU TOATE FORUMURILE din lumea asta.
Bafta si tie si sa conduci atent!
Forumul asta e de 3 ani in picioare si pana acum s-au facut nenumarate intalniri ale membrilor. Exista chiar si o rubrica dedicata acestor intalniri. Decat sa fi luat pozitia asta de persoana ofensata, mai bine citeai cate ceva.
Nu a vrut nimeni sa te jigneasca, dar, cand intri pe un forum, intai citesti cate ceva pe acolo si pe urma pui intrebari. Si te asigur ca asta e valabil PENTRU TOATE FORUMURILE din lumea asta.
Bafta si tie si sa conduci atent!
cristus scrie:OK. Nu stiu de ce, dar imi da senzatia unui forum exclusivist. Sau cel putin cu fitze nejustificate din partea membrilor mai vechi.
Cica "sa evitam intrebari inutile". Adica noii membri sa nu-i streseze pe bastanii cu state vechi pe aici.
Sunteti penibili.
Nu mai vin.
adica noi suntem penibili pt ca unii nu stiu sa citeasca mesajele mai vechi. buna gluma ...

Da. Si eu as vrea sa stiu cam cat timp se sta la o asemenea intalnire. Mai ales pentru ca sunt novice pe forumul asta si nu am mai participat la nici una inca.
Apropo, pe forumul asta nu mai face parte nici o fata?
Oricum, abia astept sa va vad, sa va cunosc, sa va vad masinile, sa discutam despre ele... etc.
Oricum, abia astept sa va vad, sa va cunosc, sa va vad masinile, sa discutam despre ele... etc.
-
- RETRAS LA PENSIE
cristus scrie:eugenro2001 scrie:Pentru noii inscrisi recomand sa "rasfoiasca" putin forumul, macar atat daca nu il citesc in amanunt, asa s-ar putea evita intrebari inutile.
@cristus
Te asteptam.
OK. Nu stiu de ce, dar imi da senzatia unui forum exclusivist. Sau cel putin cu fitze nejustificate din partea membrilor mai vechi.
Sunteti penibili.
Nu mai vin.
Adica doar daca te uitai putin pe titlurile topicurilor din sectiunea Club, ai fi vazut ca au mai fost cel putin 4 sau 5 intalniri, de aceea am considerat intrebarea inutila.
Pe mine nu ma dranjezi, dar consider normal ca atunci cand te inscrii intr-un forum mai intai citesti pe ici pe colo ca sa vezi cu ce se mananca forumul respectiv. Iar in afara faptului ca sunt membru vechi, sunt si moderator al acestui forum deci este de datoria mea sa sesizez si sa corectez anumite aspecte.
Chiar daca te-ai suparat pe mine, esti asteptat cu bratele deschise la intalnire.
segnorita scrie:Da. Si eu as vrea sa stiu cam cat timp se sta la o asemenea intalnire. Mai ales pentru ca sunt novice pe forumul asta si nu am mai participat la nici una inca.
Se sta cat vreti voi, cat aveti timp!!!!
Mai erau niste fete pe forum, care isi asteptau masina, dar se pare ca nu s-au mai implicat in discutii, speram sa o faca dupa ce primesc masina.
Se pare ca vor fi destul de multi!!!! Distractie placuta baieti si fete! :P La anu' poate vin si eu la intalnire :P