Intalnire CitROclub 16.04.2006 - Bucuresti
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
Eu am fost la intalnire, dar din pacate am plecat repede, probleme sentimentale... Am uitat telefonul la prietena acasa si am primit SMS-uri de la o alta domnisoara...
Nu va zic ce am patit la intoarcere
A fost frumos, mai ales ca am avut ocazia sa admir unele masini care parca te fac sa iti retraiesti copilaria.. vezi BX, CX... Stiti voi, acele masini care nu au kilometraj si la care ma uitam eu cand eram mic...: cat o prinde??? Si nu puteam sa inteleg cum inregistreaza viteza??
Nu va zic ca tot atunci eram uimit ca masina se ridica la apasarea unui buton!
Sunt unele sentimente care revin asa brusc dupa 15-18 ani si te fac sa te simti un pusti care se ridica pe varfuri, uitandu-se prin geam sa vada .. : cat prinde masina? "
Abia astept sa ma fac mai mare si nu ma las pana nu imi iau un C6! Superb CX-ul... SUPERB!

Nu va zic ce am patit la intoarcere

A fost frumos, mai ales ca am avut ocazia sa admir unele masini care parca te fac sa iti retraiesti copilaria.. vezi BX, CX... Stiti voi, acele masini care nu au kilometraj si la care ma uitam eu cand eram mic...: cat o prinde??? Si nu puteam sa inteleg cum inregistreaza viteza??

Sunt unele sentimente care revin asa brusc dupa 15-18 ani si te fac sa te simti un pusti care se ridica pe varfuri, uitandu-se prin geam sa vada .. : cat prinde masina? "
Abia astept sa ma fac mai mare si nu ma las pana nu imi iau un C6! Superb CX-ul... SUPERB!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Am pus pozele de la "dj01fad" pe ftp Intalnire 16.04.2006
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
masina aceea cu telefon in ea (CX-ul argintiu) apartine unui domn Bebe Raducanu mi se pare, iar telefonul din cite am inteles este acolo din fabrica (proprietarul mi-a spus asta). proprietarul are si un site unde puteti sa vedeti mai multe poze cu masina 'www.cx-bebe.go.ro'.
data viitoare promit ca fac poze la toate masinile!!!
data viitoare promit ca fac poze la toate masinile!!!
-
- pasionat
- Lucian T
- Stapanul Uleiului
- Masina: CITROEN CX 20 RE, 1986
Am pus si eu pozele pe ftp. De remarcat, ca premiera, la aceasta intalnire, aparitia intre noi a fractiunii "Draku & Co" nu cu Citromobilele (lasate acasa, la odihna, alaturi de Trabanturi, avioane, cazi de baie si ce-or mai avea ei prin batatura ) ci calare pe niste superbe Motomobile... Aratau bine... si ei aratau bine!
Recunosc, mor de placere cand ma plimb cu liftul!