Facem o bulgareala in ianuarie 2011 ? (15-16 ianuarie)
Moderator: Echipa Tehnica
Mda, nici eu nu pot ajunge. Din pacate e sigur 100%.
Data viitoare. Sper. Bulgareala placuta.

Nici macar Chuck Norris nu poate repara un XM ca sa fie functional 100
https://www.youtube.com/watch?v=ZkvdX-R8VSo
https://www.youtube.com/watch?v=ZkvdX-R8VSo
Buuuun ! Deci : s-a stabilit lista prezentei ? Hai sa fixam o ora si un loc de intalnire ca sa plecam cu totii spre pensiune , astazi voi stabili cu Ioana si lista de bucate iar cu banii ne vom descurca acolo , procedam ca data trecuta : cumpara unul tot ce trebe si il despagubim pe om , ok ? Eu propun ora 09:00 dimineata sambata , in parcarea de la Euromall iar raseul il vom stabili tot atunci intrucat avem doua variante : pe Curtea de Arges sau pe Campulung.....Miercuri seara voi afla starea soselei pe ruta Campulung si va voi informa atunci.....In regula ?
La gratar ma refeream si eu WLD......La intalnirea precedenta de la Pitesti am mers cu Adi Musat si sotul Ioanei la cumparaturi intr-un market si am luat ce stabilisem pe lista pentru gratar , cumparaturile le-a platit sotul Ioanei iar noi i-am returnat omului banii dupa aceea sa simplificam lucrurile....A fost mancare suficienta iar ca bani s-a iesit undeva la vreo 17-20 ron de persoana participanta....Eu doar la asta m-am referit la gratar
si categoric il vom face sambata seara....Cat despre ora de intalnire este absolut orientativa si aproximativa , nu este batuta in cuie.....dar cine vrea si poate ajunge in Pitesti pana la un 11 dimineata , de exemplu , este ok , daca nu ne vedem cu totii la Nucsoara in parcarea vilei . Nu am vrut sa deranjez pe nimeni cu "programul".....ideea este sa fim siguri ca ajungem toti unde trebuie si cat mai "apti de serviciu" 

- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Stai linistit ca nu ai suparat pe nimeni, dar e luni dimineata si sunt mai morocanos din cauza asta.
Vroiam sa spun de fapt sa nu ma asteptati, ca ajung eu candva. La fel si DanT si poate khan din cate am inteles, dar asteptam sa se pronunte si ei.
La fel si cu gratarul, ma gandeam ca nu e nevoie sa impovaram pe cineva cu sarcina asta cand oricum ajungem cu totii la cumparaturi inainte.
Apropo de gratar: exista la fata locului? ne lasa sa-l folosim? sau aduce care are pe acasa?
Vroiam sa spun de fapt sa nu ma asteptati, ca ajung eu candva. La fel si DanT si poate khan din cate am inteles, dar asteptam sa se pronunte si ei.
La fel si cu gratarul, ma gandeam ca nu e nevoie sa impovaram pe cineva cu sarcina asta cand oricum ajungem cu totii la cumparaturi inainte.
Apropo de gratar: exista la fata locului? ne lasa sa-l folosim? sau aduce care are pe acasa?
exista gratar, ne-asteapta sa-l umplem...
asa cum a zis si Thunder, lista de bucate este pentru gratarul de sambata, in rest se descurca fiecare cum ii pofteste matzu'.
pentru sambata seara cum propuneti sa facem: punem toti bani si cumparam la comun sau ne descurcam fiecare?
astept raspunsuri :-)
asa cum a zis si Thunder, lista de bucate este pentru gratarul de sambata, in rest se descurca fiecare cum ii pofteste matzu'.
pentru sambata seara cum propuneti sa facem: punem toti bani si cumparam la comun sau ne descurcam fiecare?
astept raspunsuri :-)
NOU !
La Service Pitesti
La Service Pitesti
Deci, lista re- actualizata:
1. Ionut
2. Lucian
3. Titina - 2 pers. - de vineri seara (2 nopti de cazare) - 1 dubla
4. SOrin
5. Silviu_79
6. Ramona09
7. silentdj
8. Dreamer
9. WLD - 2 pers, o singura noapte, cam dubla + inca doo pers in alta cam dubla
10. khan simbata-duminica, 2 pers, o noapte, o camera, un sac de carbuni, un BX si multa bunavointa + inca doo pers in alta cam dubla
11. Cristi_s ( totul tine de buget - ca si la mine )
12.madmaxhwz
13. Adrian Musat cu turbata,nevasta si copil - 1 garsoniera 3 persoane 2 nopti
14. DanT - cu Xsara din dotare (aka Barca) - 2 persoane / 1 camera dubla - 1 noapte (sambata spre duminica)
15. Catalin Neagoe - 2 pers - de sambata (1 noapte de cazare) - 1 dubla
14. - bis - DanT - cu Xsara din dotare (aka Barca) - 2 persoane / 1 camera dubla - 1 noapte (sambata spre duminica)
deci la mine s-au mai adaugat doo pers
1. Ionut
2. Lucian
4. SOrin
5. Silviu_79
6. Ramona09
7. silentdj
8. Dreamer
10. khan simbata-duminica, 2 pers, o noapte, o camera, un sac de carbuni, un BX si multa bunavointa + inca doo pers in alta cam dubla
11. Cristi_s ( totul tine de buget - ca si la mine )
12.madmaxhwz
14. DanT - cu Xsara din dotare (aka Barca) - 2 persoane / 1 camera dubla - 1 noapte (sambata spre duminica)
14. - bis - DanT - cu Xsara din dotare (aka Barca) - 2 persoane / 1 camera dubla - 1 noapte (sambata spre duminica)
deci la mine s-au mai adaugat doo pers
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
la cum arata prognoza meteo, nu cred sa facem noi nici o bataie cu zapada..
insa tot abia astept un gratar cu palinca si 1-5 cani de vin fiert

insa tot abia astept un gratar cu palinca si 1-5 cani de vin fiert

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
1. Ionut
2. Lucian
4. SOrin
5. Silviu_79
6. Ramona09
7. silentdj
8. Dreamer - retras din cursa
11. Cristi_s retras din cursa
12.madmaxhwz
2. Lucian
4. SOrin
5. Silviu_79
6. Ramona09
7. silentdj
8. Dreamer - retras din cursa

11. Cristi_s retras din cursa

12.madmaxhwz
"Viata este facuta din amanunte, ce e drept ca-s mici si multe!"
Vulpeeeeeee!
Vulpeeeeeee!