Intalnire 26 Noiembrie 2006!!!
Moderator: Echipa Tehnica
OFF:
Ba al meu e cel mai mic !! .........si nu il lustruiesc ...
Olivia_Ioana scrie:Buburzul rosu anunta participarea sa la intalnirea de maine :P
Acum ma duc sa'l lustruiesc pentru ca cel mai mic membru al familiei sa nu se faca de ras![]()
O seara frumoasa si ne vedem la 11 trecute fix!
Ba al meu e cel mai mic !! .........si nu il lustruiesc ...

Atentie ca Bd. Kiseleff e inchis azi intre orele 09:00-13:00, pe bucata intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei!
Cotidianul:
"Traficul pe Soseaua Kiseleff va fi inchis, duminica, intre orele 9.00 si 13.00, intre Piata Presei Libere si Strada Monetariei, din cauza repetitiilor pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Primaria Capitalei. Din cauza acestei masuri, mijloacele de transport in comun care circula in zona Kiseleff vor avea traseul deviat. Autobuzele 131, 330 si 335 vor circula pe Bdul Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bdul Aerogarii, Sos. Bucuresti-Ploiesti, pina la Aeroportul Baneasa. Autobuzele 205 vor circula deviat prin Bdul Expozitiei, Bdul Marasti, Piata Presei Libere, Sos. Bucuresti-Ploiesti."
Cotidianul:
"Traficul pe Soseaua Kiseleff va fi inchis, duminica, intre orele 9.00 si 13.00, intre Piata Presei Libere si Strada Monetariei, din cauza repetitiilor pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Primaria Capitalei. Din cauza acestei masuri, mijloacele de transport in comun care circula in zona Kiseleff vor avea traseul deviat. Autobuzele 131, 330 si 335 vor circula pe Bdul Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bdul Aerogarii, Sos. Bucuresti-Ploiesti, pina la Aeroportul Baneasa. Autobuzele 205 vor circula deviat prin Bdul Expozitiei, Bdul Marasti, Piata Presei Libere, Sos. Bucuresti-Ploiesti."
dumiflo scrie:Ce de lume la intalnire...si ce de C4- uri![]()
... abia astept pozele pe FTP !
@Adrian , ai pierdut poza de familie
Sa moara dusmanii de ciuda

Incepe si pe la noi sa se stranga lume cum e pe la alte cluburi

[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Ma bucur ca am fost si v-am cunoscut
Am aflat si eu ca mi se inchid geamurile de la butonul de inchidere de pe cheie
si ca se pliaza oglinda si in directia cealalta (nu ca as avea nevoie). Sunt sigur ca ne vom revedea si la urmatoarele intalniri. Va spun saptamana viitoare ce am schimbat si cat a costat revizia de 15.000 km

vampyt scrie:Ma bucur ca am fost si v-am cunoscutAm aflat si eu ca mi se inchid geamurile de la butonul de inchidere de pe cheie
si ca se pliaza oglinda si in directia cealalta (nu ca as avea nevoie). Sunt sigur ca ne vom revedea si la urmatoarele intalniri. Va spun saptamana viitoare ce am schimbat si cat a costat revizia de 15.000 km
si eu ma bucur ca te bucuri

... chiar a fost o intalnire deosebita , mai ales cand te gandesti ca nu era una prevazuta in "calendarul" clubului.
OFF: nu stiu de ce cateodata imi trimite mesajul de cate 2 ori...
are cineva idee cum pot sterge dublura?
are cineva idee cum pot sterge dublura?
Ultima oară modificat Dum 26-Noi-2006 20:26 de către tipitip, modificat 1 dată în total.