Organizam o noua intalnire pentru DUMINICA 23 MAI ORA 11.00.
Locatia aceeasi, adica pe breteaua de langa Academia de Politie.
Va rog sa confirmati participarea.
O noua intalnire
Moderator: Echipa Tehnica
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
O noua intalnire
Ultima oară modificat Mie 19-Mai-2004 15:23 de către WLD, modificat 1 dată în total.
Re: O noua intalnire
Din pacate, eu voi fi pe litoral. Ma intorc abia pe seara.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
In principiu vin si eu, dar rugamintea mea e sa mutam intilnirea la 12; ; la 11 e prea devreme pt mine.
Intr-adevar e aleea care duce la gradina zoologica. Cum intrii pe alee, in stinga e academia de politie.
Intr-adevar e aleea care duce la gradina zoologica. Cum intrii pe alee, in stinga e academia de politie.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- Lucian T
- Stapanul Uleiului
- Masina: CITROEN CX 20 RE, 1986
Intalnire
Am o saptamana "turbata" la serviciu. Regret, dar de data asta nu pot veni.
Propun sa anuntam intalnirile cu cel putin 14 zile inainte. Sunt convins
ca in felul asta fiecare poate sa-si elibereze ziua, sau de comun acord sa se propuna o alta acceptabila majoritatii.
Propun sa anuntam intalnirile cu cel putin 14 zile inainte. Sunt convins
ca in felul asta fiecare poate sa-si elibereze ziua, sau de comun acord sa se propuna o alta acceptabila majoritatii.
- nicum
- Moderator
Avind in vedere ca vremea de afara este cum este, ca prognoza nu e mai buna decit vremea de afara, ca pina acum nu s-au anuntat decit 2 "combatanti", adica eu si WLD, propun sa o lasam pe alta data si sa sa tinem cont si de propunerea lui Lucian sa anuntam intilnirile cu 2 saptamini inainte.
Nu de alta, dar daca ma intilnesc doar eu cu WLD, s-ar putea sa ne iasa vorbe
Chiar imi pare rau ca datorita unui concurs de imprejurari intilnirea de wk asta practic se amina de la sine.
Nu de alta, dar daca ma intilnesc doar eu cu WLD, s-ar putea sa ne iasa vorbe

Chiar imi pare rau ca datorita unui concurs de imprejurari intilnirea de wk asta practic se amina de la sine.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
Pai daca erai interesat si daca citeai mesajul original al lui WLD, ar fi trebuit sa iti confirmi participarea. Au fost oameni care au anuntat din start ca nu pot veni. In felul asta nu s-au anuntat decit 2 participanti: eu si WLD, ceea ce a facut ca unii sa isi retina avintul pentru o intilnire. Daca aveti vreun gind sa veniti, va rog sa va anuntati participarea si sa veniti macar de curiozitate.
Personal va asigur ca intilnirile de felul asta sint foarte instructive si ne induram cu greu sa plecam, si doar dupa ce se inrosesc molecularele din cauza telefoanelor primite de la mindrele geloase pe cit de bine ne simtim noi.
Personal va asigur ca intilnirile de felul asta sint foarte instructive si ne induram cu greu sa plecam, si doar dupa ce se inrosesc molecularele din cauza telefoanelor primite de la mindrele geloase pe cit de bine ne simtim noi.