Propunere de intalnire - Planificare gratar 28-29 August

Intalnirile periodice ale Clubului Citroen Romania.

Moderator: Echipa Tehnica

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Propunere de intalnire - Planificare gratar 28-29 August

Mesajde adytzu » Mie 04-Aug-2004 14:55

wld scrie:O scurta explicatie pentru cei ce nu au fost la intalnirea din 1 August: participantii au fost atat de incantati incat au propus o mica excursie de 2 zile catre munte.

Propun ca aceasta sa aiba loc in weekendul 28-29 August.
Ma gandeam sa mergem in muntii Fagaras (pe Transfagarasan) sau in Bucegi, in speta la Pestera, Bolboci sau Piatra Arsa.
Fiind mai aproape de centrul tarii mizam pe o participare mai numeroasa a celor care nu sunt din Bucuresti.

Pentru a putea organiza aceasta escapada va trebui ca totul sa fie hotarat cu o saptamana inainte, asa ca va rog sa va manifestati interesul cat mai curand posibil.

Astept propuneri !

Pentru cei pe care ii sperie costurile unei astfel de manifestari: puteti fi siguri ca vom cauta cel mai bun raport calitate/pret pentru a multumi pe toata lumea!

Pentru ca s-a propus o noua intalnire pe 28-29 Aug. intr-un cadru mai mioritic (undeva la munte), asteptam propunerile voastre pe aceasta tema:
- sa fie loc de parcare suficient (min. 10 masini)
- sa fie loc de gratar
- sa fie loc de cazare rezonabil ca pret si conditii (min. 15 camere)
- sa fie intr-un loc accesibil cu masina (chiar si pentru "batranele")
- si nu in ultimul rand, sa fie undeva la mijlocul tarii ca sa poata veni si cei din alte judete.

awar
pasionat

Mesajde awar » Mie 04-Aug-2004 16:07

de acord cu toate,poate reusesc si eu sa ajung,cu inca 2-4 prieteni,bineinteles cu masini:xm,xantia,bx,cx.
cu femei sau fara?

craft
just curious

intinlire

Mesajde craft » Mie 04-Aug-2004 17:23

Buna,
Ce ziceti de zona Bran-Rucar? Teoretic locuri s-ar putea gasi suficiente, pe la mijloc ar fi pentru unii, preturi cred ca se va putea discuta prin telefon cu cei de acolo.
Parerea mea! :lol:

editza
pasionat

Mesajde editza » Mie 04-Aug-2004 17:53

Salut

Cea mai buna resursa mi se pare ca este www.cazari.ro atat pentru zona cat si pentru preturi si servicii.
fost posesor Xantia 2.0 16v

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 05-Aug-2004 08:14

Cred ca indiferent de locatia aleasa, avind in vedere numarul teoretic mare al participantilor, se poate negocia o reducere substantiala.
Cei mai umblati (nu e cazul meu) sa vina cu propuneri concrete.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 05-Aug-2004 10:09

M-am uitat pe cazari.ro si iata ce am gasit. Eu m-am orientat catre cazari de 2 stele (restrictii de buget) cu niste conditii cit de cit decente: baie proprie, etc. De asemenea pentru cei cu bugete mai mici/mai mari exista alternative. Am evitat zona Bran si Poiana Brasov, intrucit mi s-au parut extrem de scumpe relativ la conditii si la restul ofertelor. Evident, eu nu am fost in nici una dintre locatii (mai putin Bran si Poiana), deci cei care s-au mai plimbat pot veni si cu alte propuneri. De asemenea am cautat locatii aprox in centrul tarii pentru a fi accesibile tuturor membrilor, inclusiv cei din tara.
Asadar:
- Paltinis (Sibiu), hotel Casa turistilor, 300000/zi/pers cam cu baie, telefon, TV satelit
- paltinis (Sibiu), vila Turist, 350000 lei/pers/zi; baie proprie, telefon, TV satelit
- Moieciu, Pensiunea din vale, negociabil in functie de pers si durata, se pot caza lejer 12-20 pers; TV, grup sanitar pe hol
- Moieciu, Pensiunea Mimi (Monica), 600000/cam/zi; grup sanitar propriu, pensiune completa (extra cost)
- Moeciu, pensiunea Mihaiela, 600000/cam/zi; grup sanitar propriu, parcare, gratar
- Covasna, pensiunea Con, 350000/cam dubla/zi; 475.000/garsoniera/zi, 600000/apartament/zi; curte interioara; grup sanitar propriu, unele camere au TV
- Balvanyos, pensiunea Coroana 11EUR/cam/zi **, 25EUR/cam/zi *** (la ambele mic dejun inclus; incalzire centrala, grup sanitar propriu + dus la ***; se ofera reduceri pentru grupuri
Cam asta e ceea ce mi-ar conveni mie... Asa cum am spus, cei cu bugete mai mici/mai mari se pot caza in alte facilitati (am ales locatii pe cit posbil cu alternative de cazare). Din pacate eu nu pot suna de la servici, deci cei care au posibilitatea ii invit sa sune sa verifice preturile precum si disponibilitatile de reducere pentru grupuri.
Preferinta mea personala se indreapta catre zona Harghita/Covasna, unde tarifele sint rezonabile, oamenii respectivi chiar traiesc din turism si nu in ultimul rind peisajul este superb.
De asemenea sa se anunte cei care vor sa participe la intilnire. Va rog sa va ginditi bine si confirmarea sa fie ferma.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Joi 05-Aug-2004 11:03

Eu optez pentru Paltinis, Sibiu, desi nici Moeciu nu-mi displace, dar acolo am mai fost.
Din Bucuresti pana la Sibiu se fac cam 3 ore, 3 ore si jumatate, depinde cum prinzi Valea Oltului.
E mai greu pentru cei din Estul tarii.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Joi 05-Aug-2004 11:18

S-ar parea ca va fi o circulatie intensa pe drumurile tarii (in special Valea Prahovei) in perioada 28-29 August. Dupa cum vedeti din anuntul pus de mine la sectiunea Diverse, in aceeasi perioada va fi Raliul Retromobil. Deasemenea, membrii Forumului AutoShow planuiesc sa se intalneasca in aceleasi zile la Brasov.

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 05-Aug-2004 11:23

Cred ca tu poti sa faci si mai putin, dar eu nu am de gind sa sar prea mult de viteza economica (90-100 la mine), plus ca Valea Oltului e o zona destul de periculoasa in general. Probabil ca daca vom alege acest traseu eu voi face in jur de 5 ore.

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 05-Aug-2004 11:47

In concluzie, cred ca varianta Brasov pica, pentru ca vrem sa ne facem putina reclama si nu vrem sa ne suprapunem cu altii. Iar cei din Brasov vor fi mai putin dispusi la negocieri pentru ca vor avea clienti. Mersi Adytzu pentru informatii.
Cit priveste Raliul Retromobil, nu cred ca ne vom incurca unii pe altii, decit eventual daca ne intilnim pe serpentine. Oricum, cred ca la o intilnire "oficiala" intre noi si ei, ei vor fi mai atragatori ca noi dpv al publicului, ceea ce e firesc.

craft
just curious

Mesajde craft » Joi 05-Aug-2004 16:13

Pentru zona Sibiu am gasit o chestie frumoasa( cred eu) http://miv.directnet.ro/modules.php?name=agroturism
Preturi de aprox. 500k pensiune completa,
iar aici vedeti oferta :lol:
http://www.add.ro/guraraului/bischin.htm]
Enjoy!

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Joi 05-Aug-2004 16:28

Arata interesant, si 12$ pe zi cred ca e convenabil pt pensiune completa.
Mai greu va fi ca o sa avem nevoie de ~3 sau 4 pensiuni ca sa ne cazam toti, poate si mai multe.
Trebuie sa ne hotaram si sa vorbim din timp ca sa rezervam locurile.

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 05-Aug-2004 16:29

Super... acum 2 ani eu am facut revelionul la Sibiel... Nu am vazut zona mai mult decit se vede de pe drum (e o zona deluroasa), dar oamenii sint foarte primitori. Daca mai adaugam si conditiile... Totusi la Sibiel, si probabil si in alte sate, nu e spatiu, nu o sa incapem toti intr-un loc: strazile sint inguste, curtile sint destul de mici (inghesuite incap cam 3 masini). Cred ca se poate negocia o reducere pentru numarul mare de participanti. (sper).

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Joi 05-Aug-2004 23:20

Ar fi super la Paltinis sau prin imprejurimi! Este in centrul tarii si putem sa plecam pe Transfagarasan si sa ne intoarcem pe Valea Oltului :idea: sau invers :)
Cineva care a fost de curand poate da ceva detalii ?

Pentru buna desfasurare a "ostilitatilor" si pentru a exista o coeziune in randrul participantilor, ar fi cateva obiectiuni:
- Toata lumea trebuie sa se cazeze in acelasi loc, deci pensiunile cu 10 locuri sunt excluse :!:
- La fel cu spatiul de parcare
- De asemenea, trebuie sa dispunem de un spatiu unde putem face un gratar/foc de tabara.

Ar fi frumos sa vedem si proba de viteza a celor de la Retromobil, dar aceea se tine la Sinaia :(

alin73
simpatizant

Mesajde alin73 » Vin 06-Aug-2004 09:53

Salut,
Daca optati pentru Brasov, e un loc bun la Camping Darste, la intrarea in Brasov pe DN1. Au parcare mare, preturi mici la cazare si au si locuri pentru cort ( pentru doritori ). Acolo s-au intilnit si motociclistii acum o luna si ceva.

Înapoi la “Intalniri lunare”