Intalnirile colegilor din Ungaria
Moderator: Echipa Tehnica
- cv2adi
- pasionat
- Masina: Citroen Traction avant 15 six
- 2: Citroen DS
- 3: Citroen CX
intilniri
Ai perfectĂĄ dreptate!Vezi f. bine treburile.SĂĄ nu crezi cĂĄ e altfel la noi.Mereu aceeasi oameni-o minĂĄ cam 15 la numĂĄr sint cei activi care scriu articole pt revista clubului,organizezaĂĄ intilniri,tin legĂĄtura cu Parisul,umblĂĄ dupĂĄ sponsori etc.Marea majoritate insĂĄ nbu au timp pt treburile clubului.Ce sĂĄ-i faci,nu-i poti obliga.Ne chinuim si noi cum putem, uneori treburile merg mai bine,alteori mai greoi,asta cred cĂĄ e la fel peste tot,depinde mult de tipul omului,devotamentul sĂĄ nu spun fanatismul pt Citroen,samd.Cu respect,Adi 

Chiar azi ne-am intalnit, ar fi trebuit sa fie intalnirea lunara dar am fost doar 7, cred ca reastul s-au speriat de ploaie.....am baut o cafea si am discutat discutii, acelasi stadiu.......tocmai despre ce vorbeam mai devreme, daca sunt cativa intre noi care chiar vor sa faca ceva, nu e de ajuns.....foarte bine a spus khan.......ultimul stinge lumina.....pacat...
- cv2adi
- pasionat
intiniri
Asa e viata,nu poate nimeni sĂĄ influenteze pe celĂĄlalt dacĂĄ nu doreste sau nu-i atit de entuziast ca voi,cei putini la numĂĄr.Exact prin asemenea lucruri am trecut si noi,mina aceea minusculĂĄ de nebuni,sau fanatici care impingem carul incĂĄrcat.Eu vĂĄ doresc sĂĄ nu vĂĄ pierdeti rĂĄbdarea si entuziasmul pt cĂĄ aveti totusi acest forum,care dupĂĄ pĂĄrerea multora dintre noi e f.bun.Si eu il vizitez zilnic de cind am dat de el.PinĂĄ existati Voi eu cred cĂĄ sint sperante la mai mult si mai bine.Nu vĂĄ intristati bĂĄieti,trece si asta.Nu uitati cĂĄ afarĂĄ e vreme bunĂĄ,oamenii nu prea stau in fata computerului.Cu bine tuturor,Adi 

- cv2adi
- pasionat
SalutĂĄri Tuturor!
Anul trecut nu am fost prezent le meetingul din filmulet dar anul acesta am fost acolo si m-am plimbat cu rabla din imagine...nu o doresc nimĂĄnui mai ales celor care au rĂĄu de mare sau ametesc ...Kitroenul-asa l-au botezat doi dintre fabricantii lui se poate invirti pe loc si te ameteste de -ti iese stomacul printre amigdale...E f.rĂĄu
Afost ultimul meu randevĂş cu Kitroenul...
Anul trecut nu am fost prezent le meetingul din filmulet dar anul acesta am fost acolo si m-am plimbat cu rabla din imagine...nu o doresc nimĂĄnui mai ales celor care au rĂĄu de mare sau ametesc ...Kitroenul-asa l-au botezat doi dintre fabricantii lui se poate invirti pe loc si te ameteste de -ti iese stomacul printre amigdale...E f.rĂĄu
Afost ultimul meu randevĂş cu Kitroenul...

Înapoi la “Intalnirile altora”