Eu m-am ĂŽmbolnavit de insuficiența temporalĂŁ. VĂŁ prezint programul anticipat pentru ĂŽntâlnirea a 12ea.
Cursa:
ReprezintĂŁ o competiție pentru mașini al cĂŁreiĂŁ scopul este sĂŁ se realizeze cel mai rapid tur de circuit. Pot participa (1) doar mașini care sunt de pe listĂŁ, (2) ai cĂŁrora șoferii au completat o declarație (poate una care afirmĂŁ cĂŁ participant cunoaște restricșiile și regulire competiției, nu știu cu siguranțĂŁ) (3) care s-au prezentat la examinarea tehnicĂŁ pe loc ĂŽnaintea competiției.
Acelora, care nu au cĂŁști și excinctoare. li-le vor fi date pe loc. Toate ferestrele trebuie sĂŁ fie ĂŽnchise.
Mașinile vor fi divizate ĂŽn douĂŁ grupuri: mașini normale (originale, intacte
așa sâcum se spune... ) și cele tuningate. Cauciucuri de tip „slic” se admit numai la mașinile tuningate.
Fiecare dintre participanți va avea de regulĂŁ:
CitevĂŁ circuite pentru a face cunștințĂŁ su traseu (numĂŁrul depinde de cantitatea tuturor participanților).
Circuite advarĂŁrate/ de competiție:
- 1. Un circuit ca sĂŁ se ĂŽncĂŁlzeascĂŁ.
- 2. CâtevĂŁ circuite de competiție (numĂŁrul depinde de cantitatea tuturor participanților)
- 3. O ocolire ca sĂŁ se rĂŁcoreascĂŁ.
Pânã azi cel mai rapid circuit a fost parcurs pt 56 de secunde.
Drapele de pe pistĂŁ și ce ĂŽnseamnĂŁ:
Verde - Pista este liberĂŁ și conducerea rapidĂŁ este permisĂŁ.
Galben statĂŁtoare - Atenție!
Galben fluturat - Atenție! Redu viteza și fii gata sĂŁ se oprești!
Roșu - Sesiunea este opritĂŁ.
Alb și negru (treiunghiuri) - Avertizare de descalificare
Negru - Participantul pentru care este drapelul este descalificat.
Alb și negru (cu pĂŁtrațele) - Finalul sesiunii.
Taxa participare este 10 leva (5 euro; ~ 20 lei). Taxa se plĂŁtește numai pentru a intra la pistĂŁ și
este valabilĂŁ pentru toate evenimentele de acolo (cursa, conducerea de maistru și masina publicului). Pot participa numai mașinile „Citroen” și premii sunt pentru locul prim, al doilea și al treilea.
Pe acele le descriu În curând.