Intilnire Club Oltcit 2008

Intalnirile altor cluburi Citroen.

Moderator: Echipa Tehnica

cv2adi
pasionat
Masina: Citroen Traction avant 15 six
2: Citroen DS
3: Citroen CX

intilniri

Mesajde cv2adi » Joi 29-Mai-2008 07:55

Sint sigur cĂĄ te vor primi bĂĄietii!Cel putin cei din conducerea Citroclubului,desi nu-i cunosc personal,corespondez si din asta am dedus cĂĄ-s bĂĄieti tare de gascĂĄ,nu-ti fĂĄ griji!Cind si unde ne-om vedea nu stiu,dar sper cĂĄ va fii asa.Eu de 15 ani sunt Citroenist si am fost bineinteles si posesor de Oltcit,iar tata il are si acum pe al lui.ToatĂĄ familia e dusĂĄ in directie sĂĄgetilor...Cu bine,Adi :D

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Joi 29-Mai-2008 10:02

Pe cativa dintre membrii clubului ii cunosc de la intalnirile nationale Oltcit, la care mai participa. Astept cu interes locatia de anul acesta pentru intrunirea nationala Citroen.
La mine pasiuniea s-a transmis de la tata. Nu neaparat ca era pasionat de masini, dar m-a invatat multe despre masini, sa conduc tot de la el stiu de la 12 ani.
"Viata este facuta din amanunte, ce e drept ca-s mici si multe!"
Vulpeeeeeee!

cv2adi
pasionat

Intilniri

Mesajde cv2adi » Joi 29-Mai-2008 20:43

SalutĂĄri Alex!
Se vede cit de pasionat esti si de pe activitatea de pe forum.Sper sĂĄ ne intilnim odatĂĄ,poate chiar in 2008 cĂĄci si eu sint f.interesat sĂĄ pot veni la intilnirea nationalĂĄ Citro al colegilor si prietenilor din Romania.Si noi ii asteptĂĄm cu mult drag la intilnirea noastrĂĄ ce va avea loc in august.SperĂĄm sĂĄ ne cunoastem citi mai multi intre noi sĂĄ fie si mai mare familia Citroenistilor din Europa.Cu bine Adrian. :D

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Vin 30-Mai-2008 09:53

Oricum distanta nu e mare, vara e abia la inceput si locuri frumoase sunt din plin :) .. ne gasim noi :D

Vulpeeeeeee!

cv2adi
pasionat

intilniri

Mesajde cv2adi » Vin 30-Mai-2008 16:22

Asa este cum scrii ! SĂĄ dea Domnul sĂĄ fie asa!Cu bine,Adi :D

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Lun 02-Iun-2008 06:50

S-a facut si o tura de recunoaste in zona si vestile aduse sunt tare incurajatoare! :D

Salutare , dupa cum am spus ... am facut o recunoastere rapida in zona Marisel - Staitunea Fantanele - Belis .... Am gasit 2 locatii unde am putea deschide tabara .

Locatia 1 - Belis , lacul Fantanele fiind un lac de munte are malurile foarte abrupte , locuri cu acces direct pe mal fiind foarte putin si in general foarte mici 2-3 corturi maxim. Ar mai fi cateva portiuni de mal unde s-ar putea pune cortu si am incapea toti , dar nu am gasit drum de acces si nici nu stiu daca exista asa ceva ... oricum peste tot unde malul nu e foarte abrupt si-a facut omu casa , curte ... deci ce sa zic zona e destul de populata ... prima locatie ar fi intr-un soi de camping , singurul care l-am gasit cu acces direct la , lac si suficient de mare incat sa incapem ... are 4 casute de 2 persoane , 2 casute de 4 persoane si o cabana ... in fata casutelor zicea proprietarul ca putem sa intindem corturile , mi se pare putin cam abrupt malul pentru corturi dar ... se poate :) , zicea ca in curte putem sa bagam masinile (am zis ca or sa fie in jur de 30 si zicea ca incap ).Drumul , e ok pana in localitatea Belis , de acolo ... ce sa zic e practicabil si cu o masina normal (nu offroad ) dar mai cu atentie , cei cu garda joasa daca sunt atenti pot si ei sa il parcurga (daca eu am reusit .. .puteti si voi :D , eu am aprox 8 cm pana in pamant ).Am luat si un nr de telefon , domnul de acolo mi-a spus ca daca ne intereseaza sa il sunam si mai vedem ce si cum , dar de preferat cu cel putin inainte cu 2 sapt sa mergem acolo ... deci daca devine o posibilitate ... am sa pun si numarul de telefon.

Locatia 2 : asta este ceva mai jos aproape de Marisel , cred ca a fost o casa sau ceva , exista o platforma de beton unde am putea pune vre-o 2-3 pavilioane , in rest o poenita cu un parau care trece pe langa ea , accesul e foarte lejer cam 20-30 m de la sosea :). Vedeti in poze ... dar , aici ar trebui ocupat mai din timp locul probabil ... am vazut doar 2 masini cand am urcat ... la coborare tot 2 dar altele :D (oricum lumea spalau masinile doar ... ).

Restul pozelor sunt de pe drum . Daca va place zona , o sa incerc peste alte 2 saptamani sa mai trag o fuga pe cealalta parte a lacului fiindca nu am ajuns si acolo.

Inca o zona frumoasa ar fi Cheile Turzii.Nu am poze dar am fost anul trecut acolo , zona e foarte frumoasa .. accesul e ok , s epoate si cu masina , cei cu garda joasa daca sunt atenti trec fara pb.Daca va intereseaza o sa trag o fuga si pana acolo.

Asa uitasem sa las linkul cu pozele :D http://picasaweb.google.ro/adyf84

Citat preluat de pe Oltcit.ro.

Vulpeeeeeee!

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Lun 02-Iun-2008 09:23

Ce este prezentat mai sus, este o varianta de rezerva, in caz ca nu se poate merge in Apuseni.

Vulpeeeeeee!

cv2adi
pasionat

intilnire Oltcit

Mesajde cv2adi » Mar 03-Iun-2008 17:39

Minunate locuri....Ambele locatii par a fi f.bune,felicitĂĄri ! Asa locuri pitoresti nu gĂĄsesti nici in Elvetia..Tu ai plecat sĂĄ faci recunoastere din Brasov in jud Cluj ?Lucrezi prin zonĂĄ ?Citi km ai parcurs? :D

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Mar 03-Iun-2008 21:52

Nu eu am fost in recunoastere, a fost un coleg, dar din pacate amblele locatii prezinta mici " defecte " si colegii nu prea sunt de acord cu ele. Mai cautam! :wink:

Vulpeeeeeee!

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Mie 18-Iun-2008 08:46

Unul intre colegii nostri a fost in recunoastere in zona Padis si a adus vesti bune inapoi. Zona este foarte accesibila, preturile sunt acceptabile, iar peisajele superbe. Ne-am decis! Acolo mergem! :D
Mai multe informatii: http://forum.oltcit.ro/viewtopic.php?t= ... &start=750

Va asteptam!

Vulpeeeeeee!

cv2adi
pasionat

Oltcit 2008

Mesajde cv2adi » Mie 18-Iun-2008 09:44

Multumesc mult pt vestile bune,ne bucurĂĄm si noi alĂĄturi de voi.Doar incĂĄ o intrebare:colrgul care a fĂĄcut recunoasterea a urcat dinspre Beius-Pietroasa-Valea Boga sau dinspre Huedin?Multumiri,Adi :D

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Mie 18-Iun-2008 16:46

A urmat urmatorul traseu: Arad- Ineu - Varfurile - Stei, Pietroasa- Padis.

Vulpeeeeeee!

cv2adi
pasionat

Intilnire 2008

Mesajde cv2adi » Mie 18-Iun-2008 16:55

Multumesc mult pt info.SperĂĄm sĂĄ ne intilnim.Deci rĂĄmine platoul Padis si data care a fost fixatĂĄ si pt,anul trecut.Numai bine,Adi :D

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Joi 19-Iun-2008 08:05

Cu placere. Daca mai apar modificari, am sa postez. Pana acum ramane batut in cuie.
Va asteptam!

Vulpeeeeeee!

cv2adi
pasionat

Meeting Oltcit

Mesajde cv2adi » Joi 19-Iun-2008 17:05

Multumim pt invitatie,sperĂĄm sĂĄ putem fii alĂĄturi de voi,dar nicidecum nu dorim sĂĄ vĂĄ deranjĂĄm intilnirea,dinmoment ce nu suntem posesori de Oltcituri.....In orice caz Multumim!AsteptĂĄm eventualele schimbĂĄri dacĂĄ vor fii.Cu bine tuturor,Adi :D

Înapoi la “Intalnirile altora”