Intilnire Club Oltcit 2008

Intalnirile altor cluburi Citroen.

Moderator: Echipa Tehnica

Dreamer
pasionat

Intilnire Club Oltcit 2008

Mesajde Dreamer » Sâm 26-Apr-2008 16:29

Anul acesta, colegii din Club Oltcit organizeaza intalnirea nationala in Apuseni. Pana in momentul de fata s-a ales zona Padis, urmand sa mearga cineva in recunoastere pentru a vedea starea drumului... si nu numai. Pe aceasta cale va invitam alaturi de noi!
Mai multe informatii despre intalnirea Oltcit http://forum.oltcit.ro/viewtopic.php?t=7763
"Viata este facuta din amanunte, ce e drept ca-s mici si multe!"
Vulpeeeeeee!

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Sâm 26-Apr-2008 18:54

Pai din cite vad eu pe topicul ala s-a ales doar zona si o recunoastere nu s-a facut inca.
Cred ca ar fi bine sa va grabiti si cu recunoasterea aia si cu locatia exacta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Sâm 26-Apr-2008 19:32

sper saptamana urmatoare sa am ceva timp sa ma duc in "recunoastere", dar prima data sa vedem exact locatia
"If in doubt, flat out!"

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Dum 27-Apr-2008 00:44

Locatia este stabilita pentru Padis, dar acum depinde foarte mult de starea drumului. Am inteles ca exista o portiune de 30 km de macadam. O parte din membrii nostrii au masini foarte joase. De aceea asteptam ca unul dintre membrii nostri sa mearga la fata locului si sa faca o recunoastere a traseului si sa ne aduca poze si cat mai multe informatii despre posibilitatea cazarii la casute si pensiuni, respectiv la cort pentru restul membrilor si respectiv a tarifelor practicate si numere de telefon pentru rezervari.
Va tin la curent cu evolutia in teren.

Vulpeeeeeee!

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Dum 27-Apr-2008 02:39

scuze, am scris unde nu trebuie... se va ignora si ultimul post al meu inainte de acesta :lol:
"If in doubt, flat out!"

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Dum 27-Apr-2008 08:15

Nici o problema :)

Vulpeeeeeee!

cv2adi
pasionat
Masina: Citroen Traction avant 15 six
2: Citroen DS
3: Citroen CX

Intilnirea Oltcit

Mesajde cv2adi » Dum 27-Apr-2008 09:28

SalutĂĄri !
Drumul Padis este practicabil,cel putin in data de 20 august 2007 a fost.Din dir,Beius-Pietroasa-Valea Boga este accesibil,de la Bogamai aveti cca 30 km drum foarte prost,doar cu petece de astfal,de calitatea unui drum forestier.De la noi au urcat anul trecut pe data amintitĂĄ 8 buc Citroen 2 CV e drept in 3 ore pe 30 km,dar fĂĄrĂĄ avarii.De atunci nu am fostpe acolo.Aproape anual facem raidul Apusenilor,si trecem si prin Padis.Cred cĂĄ cu Oltciturile nu o sĂĄ aveti probleme dacĂĄ au lumina de le sol ca cea de fabricĂĄ.DacĂĄ sunt modificate-mai joase,nu vĂĄ recomand..!Cind faceti intilnirea?Ati stabooilit data?Poate intilniti pe citiva dintre ai nostrii pe acolo...!Cu bine tuturor-Vicepresident Citroen Automobile Club Hungary-Adrian. :D

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Dum 27-Apr-2008 13:01

Intalnirea a fost stabilita pentru data de 21-27 Iulie 2008. O parte dintre masinile din Club sunt destul de lasate si problema asta s-a ridicat.
In zona Apusenilor ar exista un loc in care sa incapa 20-30 de masini + corturi, cu posibilitate de cazare pentru cei care nu doresc sa stea la cort si un rau sau parau langa? Si zona sa fie linistita, nu ne dorim sa fim deranjati de altii care sa ne strice distractia cu maneaua lor. :)
Va asteptam alaturi de noi. In primul post exista si un link care duce direct la topicul de pe Club Oltcit.
Multumesc pentru informatii.

Vulpeeeeeee!

Laurentiu
de-abia inscris

Mesajde Laurentiu » Dum 27-Apr-2008 18:19

Dreamer scrie:Intalnirea a fost stabilita pentru data de 21-27 Iulie 2008.

Laurentiu scrie:
pgrovu scrie:Eu unul inclin spre Valea Ariesului...

Sa incercam o locatie omeneasca pe Valea Ariesului. Asteptam vesti de la o incursiune a lui Paul in zona.

Poate aveti ceva info despre Valea Ariesului.
Multumim anticipat.
Toate cele bune si s-auzim numai de bine oriunde ne-am afla.

cv2adi
pasionat

meeting Oltcit

Mesajde cv2adi » Dum 27-Apr-2008 20:18

SalutĂĄri Dreamer !
In primul rind mersi pt rĂĄspuns !In Apuseni pe platoul Padis aveti loc destul pt nr de masini amintite si corturi.Nu departe de acest loc,tot in Ăľplatou sint ceva cabane dar noi nu am fĂĄcut uz de ele,doar in corturi am dormit.DacĂĄ treceti si pe la Ăťpestera Ursilor venuiind pe ruta Beius-Pietroasa veti gĂĄsi unb muzeu de etnografie,cu intrare gratis.Proprietarul lui are in comunĂĄ o casĂĄ pe malul piriului cu curte inchisĂĄ,in total 4 camere iar in curte incap cca.10 masini cu corturile.DacĂĄ faceti popas de o zi aici vizitind pesera ursilor,vi-l recomand.Are grĂĄtar,vĂĄ dĂĄ lemne,puteti face mici,sinteti intre voi in curte.E superb.La grajduri se poate sta cu corturile dar numai inaintea barierei,acolo in schimb totdeauna plĂĄteam.Urca masina primĂĄriei Pietroasa si fĂĄcea colecta...Eu cred cĂĄ platoul Padis ar fii the Best pt voi.Cu masinile joase insĂĄ mĂĄ tem cĂĄ veti avea probleme la urcus,chiar dacĂĄ abordati Padisul dinspre Cluj-Huedin.Cu bine tuturor.SalutĂĄri amicale adi :D

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Dum 27-Apr-2008 21:42

sa nu uitam ca aceasta este intalnirea oltcit club -- nu citroen club :) de aici gresala mea la postat
"If in doubt, flat out!"

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Re: Intilnirea Oltcit

Mesajde nicum » Dum 27-Apr-2008 22:00

cv2adi scrie:SalutĂĄri !
De la noi au urcat anul trecut pe data amintitĂĄ 8 buc Citroen 2 CV e drept in 3 ore pe 30 km,dar fĂĄrĂĄ avarii.

Asta inseamna o medie de 10 km/h, deci cred ca ati mers cu treapta I. Chiar asa de farimat e drumul ala? Din ce stiu eu 2CV are o suspensie foarte moale.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

cv2adi
pasionat

Intilnire Oltcit

Mesajde cv2adi » Lun 28-Apr-2008 06:13

SalutĂĄri!
Stiu cĂĄ e meeting Oltcit,doresc doar sĂĄ-i ajut pe colegi,fiid musafir des pe acolo.E adevĂĄrat cĂĄ 2 CV-ul este foarte comod in categoria lui,cu suspensie destul de moale,insĂĄ faĂĄrĂĄ pereche,ideal pt astfel de raiduri.Drumul la drept vorbind este de categoria unui drum forestier foarte prost pe alocuri.Dar cu grijĂĄ si rĂĄbdare se poate practica fĂĄrĂĄ sĂĄ-ti dai masina apoi la DCA.Oltcitul de serie sint sigur cĂĄ poate urca,dar cele lĂĄsate....nu cred.ExistĂĄ portiuni unde drumul forestier se transformĂĄ in calitatea albiei de riu,deoarece torentii ce vin de sus,isi sapĂĄ drumul peste drum pe alocuri..Inb urma lor rĂĄmin doar stincile.Este o aventurĂĄ adevĂĄratĂĄ!Cu bine tuturor,Adi :D

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Lun 28-Apr-2008 08:24

Multumesc Adi pentru raspuns. Asteptam o recunoastere la fata locului de la un coleg de club, iar daca drumul este impracticabil pentru masini cu garda la sol mica, vom cauta o locatie, tot in Apuseni, dar care sa permita accesul si masinilor joase.
Cu stima,

Vulpeeeeeee!

nicup
simpatizant

padis

Mesajde nicup » Dum 04-Mai-2008 21:30

salut . Am urmarit putin discutia si va spun ca anul trecut de 1 mai am fost cu saxo 4 persoane in masina si nu am avu nici o problema, pe drum ne-am intalnit cu unii cu masini mai joase si ampatamenttul mare care se intorceau ca nu au reusit sa treaca si m-au descurajat dar am riscat si tot am asteptat sa dam de zona respectiva si cand am ajuns pe platou ca nu mai fusesem niciodata mi-am dat seama ca undeva pe traseu erau niste pitre mai mai care pe ei iau facut sa faca cale intoarsa.

Ruta a fost Cluj-huedin-padis-beius-cluj: spre beius este mai pitoresc peisajul si recomand drumul de coborare ca mai bine incingi franele decat ambreiajul si motorul.

Înapoi la “Intalnirile altora”