BunĂĄ tuturor!
Stie cineva sĂĄ-mi spunĂĄ dacĂĄ in Romania se organizeazĂĄ parade de masini istorice si meetinguri,eventual raliuri pe mĂĄrci separate sau toate la un loc? Pe site-ul www.veteran.ro sint puse doar evenimente demult scurse,si nu au calendar pe 2008.La telefon nu-i pot prinde ,la cele 3 e.mailuri pt.contact,nu rĂĄspund...?! ce-i de fĂĄcut?DacĂĄ stie cineva ceva despre astfel de programe organizĂĄri,vĂĄ rog ajutati-ne.Sintem citiva cre am dori sĂĄ mergem sĂĄ participĂĄm la ele,dar nu prea dĂĄm de ele.Mersi pt ajutor.
Intilniri Retromobile Citroen ?
Moderator: Echipa Tehnica
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
stiu ca este un raliu care ste undeva un sinaia tinut dar nu stiu sa iti spun date ..
poti incerca eventual si
www.retromobil.ro
din cate stiu nu este pe marci ..
Bafta Adi!
poti incerca eventual si
www.retromobil.ro
din cate stiu nu este pe marci ..
Bafta Adi!
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- cv2adi
- pasionat
- Masina: Citroen Traction avant 15 six
- 2: Citroen DS
- 3: Citroen CX
Mersi Dane ai fost iute,vĂĄd cĂĄ si Tu te plimbi deseori pe site.Ăsta cred cĂĄ e un virus si la Tine.Am sĂĄ icerc pe site-ul sugerat,cĂĄ la www.veteran.ro nu e nimeni de serviciu cum s-ar zice.Mersi incĂĄ o datĂĄ.Cu bine,Adi
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
imi place .. imi este uneori greu sa ma intalnesc cu oamenii poate din cauza distantei, poate len .. poate cine mai stie ce .. insa macarf asa putem vorbi linistiti ..
sau macar oferi o idee ..:)
Spor la treaba si sa ne vedem sanatosi!
Dan
sau macar oferi o idee ..:)
Spor la treaba si sa ne vedem sanatosi!
Dan
Dan
Pw www.retromobil.ro este pus calendarul 2008 (sub sectiunea evenimente). Retromobil club organizeaza evenimente in mod regulat, de vreo 10 ani.
Eu am participat la diversele lor intalniri, insa doar ca spectator
Pot sa spun din surse sigure - adica vazut eu cu ochii mei - ca sunt masini deosebite la noi in tara; din pacate nu prea le vezi pe la parade...
De exemplu exista in Romania cel putin un SM restaurat. Se pare ca ar fi si un al doilea...
De asemenea am vazut si un Lamborghini Miura
Si eu sunt pasionat de vechituri
Eu am participat la diversele lor intalniri, insa doar ca spectator
Pot sa spun din surse sigure - adica vazut eu cu ochii mei - ca sunt masini deosebite la noi in tara; din pacate nu prea le vezi pe la parade...
De exemplu exista in Romania cel putin un SM restaurat. Se pare ca ar fi si un al doilea...
De asemenea am vazut si un Lamborghini Miura
Si eu sunt pasionat de vechituri
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
AdicĂŁ ĂŁsta este calendarul Retromobil:
http://www.retromobil.ro/docs/RCR2008.doc
Desigur mai puteÞi veni la orice Întâlnire a clubului nostru; nu suntem foarte bine organizaÞi dar, ne strãduim.
http://www.retromobil.ro/docs/RCR2008.doc
Desigur mai puteÞi veni la orice Întâlnire a clubului nostru; nu suntem foarte bine organizaÞi dar, ne strãduim.
- cv2adi
- pasionat
- Masina: Citroen Traction avant 15 six
- 2: Citroen DS
- 3: Citroen CX
BunĂĄ tuturor !
Mersi pt informatii,am luat in sfirsit legĂĄtura cu d-nul Stoian Cristian,Vicepresedintele Retromobil care m-a asigurat cĂĄ ne vor trimite mesaj despre calendarul evenimentelor 2008-2009 la care el considerĂĄ cĂĄ putem participa-exemplu: Zimbrul Carpatilor nu prea e de noi,ci Aro- IMS,etc.Sint evenimente care se radiazĂĄ,deci el ne va instiinta din timp.Eu unul sint mai mult tentat sĂĄ particip la evenimentele Club Citroen ale Voastre,fiind de-o breaslĂĄ cu voi si cunoscindu-vĂĄ mai bine,dar sint citiva fanatici la noi in club care-s amatori de raliuri.Pt ei mai mult am cerut lista de la D-nul Stoian.Eu nu vreau nici sĂĄ-mi chinui masinile la vreo competitie,nici sĂĄ plĂĄtesc taxe de participare destul de piperate....Banii ĂĄia ii bag mereu la vreuna din rable pt reparatii cind au nevoie.A-si fii mers si la Nationala voastrĂĄ la SimbĂĄta,dar din pĂĄcate dupĂĄ cumam scris incepe scoala pe 1 Sept,asa cĂĄ nu am cum.Cu bine tuturor.Adi
Mersi pt informatii,am luat in sfirsit legĂĄtura cu d-nul Stoian Cristian,Vicepresedintele Retromobil care m-a asigurat cĂĄ ne vor trimite mesaj despre calendarul evenimentelor 2008-2009 la care el considerĂĄ cĂĄ putem participa-exemplu: Zimbrul Carpatilor nu prea e de noi,ci Aro- IMS,etc.Sint evenimente care se radiazĂĄ,deci el ne va instiinta din timp.Eu unul sint mai mult tentat sĂĄ particip la evenimentele Club Citroen ale Voastre,fiind de-o breaslĂĄ cu voi si cunoscindu-vĂĄ mai bine,dar sint citiva fanatici la noi in club care-s amatori de raliuri.Pt ei mai mult am cerut lista de la D-nul Stoian.Eu nu vreau nici sĂĄ-mi chinui masinile la vreo competitie,nici sĂĄ plĂĄtesc taxe de participare destul de piperate....Banii ĂĄia ii bag mereu la vreuna din rable pt reparatii cind au nevoie.A-si fii mers si la Nationala voastrĂĄ la SimbĂĄta,dar din pĂĄcate dupĂĄ cumam scris incepe scoala pe 1 Sept,asa cĂĄ nu am cum.Cu bine tuturor.Adi
Înapoi la “Intalnirile altora”