Mesajde dimabogdan » Mar 10-Noi-2009 21:38
Acum cateva luni mi-a cazut si mie pilotul automat.Adica mergea cand vroia el si 90% din timp nu mergea.
However, in acelasi timp reclam si o oarecare miscare nefireasca a volanului ( smulgere) a volanului la trecerea peste oarece denivelari, precum si faptul ca volanul parea un pic stramb.La prima vizita in service, masina ramane "internata " vreo 6 ore, vin cu rata de la munca pe la 16.00 sa iau autoturismul si surpriza: nu s-a putut face nimic la ea,( in privinta pilotului automat, unde se banuia o problema de soft) ne-a cazut netul.De asemenea nu se facuse nimic nici in celelalte privinte."Bine , o iau si o facem altadata, peste 1 saptamana.OK.Zis si facut :si stai si asteapta, 1, 2,3,4 saptamani, dupa care dau un mail la Citroen Romania.A doua zi, ma suna ( COINCIDENTA) domnul Artem( caruia i-am mai facut o reclamatie pentru faptul ca mai avea un pic si-mi dadea un sut in fund- stilul acela atotstiutor de ATS), imi da sms, innebunit ca el vrea sa imi bage masina in service.Il intreb daca urgenta asta are vreo legatura cu mail-ul meu, imi spune ca NU, dar a vazut comanda deschisa si atunci mi-a facut dumnealui programare.Fie si lupul mancat de oaie, imi zic, ma programez pentru sambata.Sambata la prima ora( adica 08.00) imi zice personajul, va astept personal sa bagam masina la doctor.La 08.25 intram pe poarta serviceului si dau de un paznic( parca) si cineva care facea curat.Nu personajul, nu mecanici.Am intors masina si am plecat.Intr-una din zilele astea ma voi duce totusi cu masina sa mamai chinui un pic, ptr. ca este totusi in garantie.
De asemenea, in februarie am avut un rulment pe roata stanga fata care batea.M-am dus la schimbarea lui, am lasat masina la 12 si la 15 cand m-am dus sa o iau, ptr. ca nu aveau presa subansamblul se afla la peugeot, in Lazu.Bine, zic si mai astept vreo ora.Tada !!! iau masina fericit, dupa 800 de km, plici, acelasi rulment-probleme.Il duc din nou, toata lumea se mira: cum la noi l-ati schimbat( nu s-au convins decat dupa ce au vazut foaia de service) si incep sa-si dea cu presupusul, cu privire la cauza.Il schimba si pe asta, tot in trei ore.Merge cat de cat, dar tot nu sunt convins ca mai am ceva probleme in zona rotii stanga fata.
Dupa revizie, observ o pata de ulei sub masina, de dimineata.Ma uit, vad radiatorul plin de ulei, care s-a scurs pe jos.Undeva la 8 liniute sub nivel eram.Duc masina la ei, mecanicii se mira tare, nu le vine sa creada, spun ca ei au strans filtrul corect( pata pe radiator era exact in dreptul filtrului) ma rog.Sterg petele de ulei si-mi spun ca toate erau bine stranse, ei nu inteleg cum a putut aparea scurgerea de ulei, dar daca se mai intampla, sa vin din nou.
Acum credeti ce vreti, dar eu unul sunt un pic dezamagit.Intr-adevar domnul Marian este amabilitatea intruchipata( dar nu am avut norocul sa mai dau peste dansul cand cu problemele), dar nu poate compensa pentru o oarecare lipsa de profesionalism a mecanicilor.Si nu ma intelegeti gresit, unii baieti din service poate vor, dar nu pot.
Iar despre Borcea, de la Andromeda, care ma programeaza peste o saptamana sa-mi faca o constatare desi service-ul era gol, dar trebuiau sa vina cateva programari, ma scuzati.Sau ca atunci cand s-a dus in spate, unde mecanicii bagau o pizza, i-a intrebat e gata asta, a luat cheia si mi-a scos masina, asta dupa ce eu statusem 40 de minute afara si ma uitam la mecanicuti aiai cum mancau, cand afara erau 4 grade...