razvan ciuche scrie:Cand s-au intamplat toate astea? Imi puteti da mai multe detalii, va rog?
Multumesc
Pentru mine n-are nici o importanta cand s-au intamplat. Pe mine m-a interesat sa rezolv anumite probleme (simple zic eu), la un autoturism Citroen, intr-un service autorizat Citroen, lucru care a fost imposibil din cauza "profesionalismului" angajatilor acelui service. Clar nu mai calc acolo, la fel cum nu am mai calcat nici in "vechiul" service Citroen in urma aceluiasi "profesionalism desavarsit". Acolo m-am lovit de fraza (atentie, citez) "nu desfac ca nu mai pot sa pun la loc, asta se schimba cu totul, nu se repara", fiind vorba despre TOT plafonul masinii in cauza. Aici am dat de tacerea si atitudinea de "taci ba ca stiu eu ce fac" a electricianului-mecanic-depanator-electronist stie tot dar nimic. Plus ca mi-a fost imposibil sa comand niste amarate de chedere, lucru care nu-mi iese din cap!
Ca timp, n-as putea sa localizez exact cele 2 evenimente dar banuiesc ca au avut loc cel mai tarziu acum 6-9 luni(posibil sa ma insel). Alte detalii nu-si mai au rostul din simplul motiv ca nu mai sunt interesat de acest "service minune". Si nici Citroen nu mai imi trebuie, nu ca n-ar fi o masina buna, dar n-am unde s-o repar in caz ca pica ceva.