Hai bine v-am gasit pe unii, regasit pe altii. Eu sunt "chilotul" Oltcitului care, speram, va bazai mult timp in campionatele noastre, pana cand va fi inlocuit de un Citronel. Ma bucur ca a generat ceva interes si p'aci, pe forumul oltcit deja e vedeta

! Tin sa multumesc tuturor pentru incurajari si aprecieri, dar si pentru critici - fara ele nu am progresa. Mai e mult de lucru pana sa ajunga masina unde vrem, dar daca am inceput, o sa ne tinem de treaba.
Toata lumea e binevenita la noi la garaj, la un suc, o poveste chiar si la strans un surub

!
@jgr1001 - is mare fan al aeroplanelor -stau chair in dreptul culoarului de aterizare de la Otopeni, toata ziua is cu capul in nori dupa cine stie ce avion. De asemenea eram oarecum abonat la mitingurile de la Clinceni si de pe unde mai apucam, am fost fascinat de Doru Davidovici cand eram mai mic si citeam. Urmaresc cu interes topicul de pe oltcit.ro, sper sa ne cunoastem la curse si pe aerodrom.
@Dan Popa - acum incepem pregatirea unui Opel Manta pentru curse (sau strada, proprietarul inca e nehotarat), am mai facut un oltcit decapotabil pentru o nunta (
http://masini.ro/stiri/galerie/5094/olt ... l/3701.htm )si multe alte masini refacute sau reparate

. Avem o echipa destul de serioasa in sensul asta. Asa ca daca ai ceva de facut la masina, reconditionat, refacut (nu pot sa zic inca restaurat inca, desi as vrea

) contacteaza-ne cu incredere. In doua saptamani voi muta calabalacul intr-o noua locatie, speciala pentru asa ceva.
Sper sa fac purici pe aici si sa ma pot mandri cat de curand ca am dus si un Citroen mai batranel la curse. Poate un AX
S-auzim numai de bine!
Oarecum maniac...