Update sistem navigatie

Forum de discutii generale despre Citroen C5 III (2008-prezent). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

S.gabriel
simpatizant

Update sistem navigatie

Mesajde S.gabriel » Mie 23-Noi-2011 07:03

Stiti cumva cum se poate face update la sistemul de navigatie?masina este din 2010 februarie.in prezent nu sunt decat orasele si strazile principale din oras

bogwol
pasionat
Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
2: Nissan Micra 1.2 benzina

Mesajde bogwol » Mie 23-Noi-2011 16:42

nu se poate face update; m-am interesat si eu si in afara de cateva centuri si o portiune din autostrada bechtel nu exista modificari fata de ceea ce ai in sistem;
citroen nu s-a obosit sa cumpere harti mai aprofundate (exceptie face Bucurestiul)

vedeumbre
simpatizant

navi

Mesajde vedeumbre » Sâm 26-Noi-2011 14:10

exista o navigatie 2009-2012 de vanzare la firma care a pus pe masinile noastre, insa nu cred ca are ceva in plus. eu voi astepta macar versiunea 2011-2012 poate poate. ...
Daca nimeni n-ar face nimic pentru ca nimeni nu face nimic, atunci nimeni n-ar face nimic!

bogwol
pasionat

Mesajde bogwol » Lun 28-Noi-2011 16:11

exact asta am spus si eu mai sus;
pe de alta parte, ganditi-va ce drumuri noi s-au dat in folosinta in Romania
se pare ca partea cu detalierea altor orase e un vis pe termen lung......

kristi
pasionat

Mesajde kristi » Lun 30-Apr-2012 15:42

Se poate face update dar sunt trei versiuni de navigatie si fiecare are propriile update-uri.

Eu am Navidrive Wipcom 3d NG4, masina are un hdd unde stocheaza hartile si tocmai i-am facut update cu hartile 2011-2012 cu doua dvd-uri care insumeaza aproape 11 GB de soft.
In afara de asta am facut si update de firmware la navigatie la versiunea N32.05 care este si ultima.
Se mai pot face si update-uri de radare care apar mult mai des decat celelalte tipuri de update, si aici am varianta din martie 2012.

exclu20
simpatizant

Mesajde exclu20 » Lun 30-Apr-2012 17:27

am un C5 exclusive din iulie 2008 cu hard de 10G, crezi ca se poate face update? Harta pe Romania e ..........
cum pot afla ce versiune de navigatie am?

kristi
pasionat

Mesajde kristi » Lun 30-Apr-2012 20:09

Se poate face. Si eu aveam o harta care nu avea decat bucurestiul detaliat in rest praf si pulbere.
Cu update-ul 2011-2012 apar si localitatile mici si starzile din orasele mai mari, deci mult, mult mai bine.

In ce priveste masina ta daca e din iulie 2008 cred ca ai navigatie rt4, cea pe care o am eu pe masina etse Navidrive3d NG4 si din e am citit pare ca a aparut abia din toamna lui 2008.

Daca totusi ai navigatie ca a mea poti afla versiunea hartilor si a softului de navigatie tinand apasat lung, in jur de 10 secunde pe butonul setup si apoi din submeniurile care apar pe ecran.

bogwol
pasionat

Mesajde bogwol » Joi 03-Mai-2012 08:57

da, si eu am reusit sa imi fac update la harti la nivel de 2011- 2012; cel putin la nivel de Romania, au aparut mult mai multe localitati pe harta, iar unele dintre acestea au inceput sa fie detaliate (daca in trecut era mentionat doar drumul care tranzita localitatea, acum au inceput sa apara si cateva strazi :D - e un mare pas inainte).

S.gabriel
simpatizant

Mesajde S.gabriel » Lun 07-Mai-2012 15:43

cum ati reusit sa faceti acest update?

kristi
pasionat

Mesajde kristi » Dum 13-Mai-2012 09:55

S.gabriel scrie:cum ati reusit sa faceti acest update?

Hartile vin pe doua dvd-uri dar se poate face si de pe carduri de meorie sau usb stick - e mai rapid decat de pe dvd.

S.gabriel
simpatizant

Mesajde S.gabriel » Dum 13-Mai-2012 10:54

De unde se pot lua acele dvd-uri?

all00ex
de-abia inscris

Upgrade CD - Citroen C5 Exclusive 11/2008

Mesajde all00ex » Lun 14-Mai-2012 22:05

Salut,

In legatura cu sistemul de navigatie... am cumparat si eu din Germania un citroen C5 III din 11/2008 si in urma cu 3 luni mi-a aparut pe display-ul sistemului de navigatie "Insert Upgrade CD" sau ceva in genul acesta. Am fost la Pitesti la reprezentanta si mi-au spus ca ei nu dispun de un asemenea CD si m-au dus cu presu` pana am contactat Citroen Franta chiar pe site-ul lor oficial. De aici primesc un raspuns pe email de la ei si imi spun ca mi-a fost inaintat cazul la Bucuresti si ca se vor ocupa ei de el. Toate bune si frumoase pana cand cei de la Citroen Bucuresti m-au sunat si mi-au spus ca si ei mi-au inaintat cazul la cei de la Citroen Pitesti. Nu e greu de dat seama pentru nimeni ca nici de aceasta data nu au reusit sa ma rezolve cu problema ba chiar mai mult mi-au spus k va trebui sa cumpar casetofonul masinii pentru ca in el este integrat computerul care are nevoie de upgrade.

Am uitat sa mentionez ca nu numai navigatia este cea care nu merge ba chiar si senzorii de parcare + muzica.

Intrebarea mea este daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu acest upgrade care trebuie facut ? :?: :?: :?: :?:

Va multumesc anticipat :!:

bogwol
pasionat

Mesajde bogwol » Mar 15-Mai-2012 08:11

Recomandarea mea e sa nu cumperi noul aparat - dupa mine incearca sa te traga in piept. Cum sa cumperi un intreg aparat doar pentru un upgrade de software (apropo, cand spune de upgrade se refera la firmware sau la hartile de navigatie?).
Eu m-as plange din nou catre Citroen Romania si daca nu obtii nimic, din nou catre Citroen Franta, povestindu-le cum esti pasat de la unul la altul fara ca cineva sa iti rezolve problema care e generata de un produs de al lor, fara ca tu sa ai vreo vina

mariusburada
simpatizant

Mesajde mariusburada » Mar 23-Oct-2012 17:21

Lucarelli
just curious

Re: Upgrade CD - Citroen C5 Exclusive 11/2008

Mesajde Lucarelli » Dum 11-Noi-2012 10:41

all00ex scrie:Salut,

In legatura cu sistemul de navigatie... am cumparat si eu din Germania un citroen C5 III din 11/2008 si in urma cu 3 luni mi-a aparut pe display-ul sistemului de navigatie "Insert Upgrade CD" sau ceva in genul acesta. Am fost la Pitesti la reprezentanta si mi-au spus ca ei nu dispun de un asemenea CD si m-au dus cu presu` pana am contactat Citroen Franta chiar pe site-ul lor oficial. De aici primesc un raspuns pe email de la ei si imi spun ca mi-a fost inaintat cazul la Bucuresti si ca se vor ocupa ei de el. Toate bune si frumoase pana cand cei de la Citroen Bucuresti m-au sunat si mi-au spus ca si ei mi-au inaintat cazul la cei de la Citroen Pitesti. Nu e greu de dat seama pentru nimeni ca nici de aceasta data nu au reusit sa ma rezolve cu problema ba chiar mai mult mi-au spus k va trebui sa cumpar casetofonul masinii pentru ca in el este integrat computerul care are nevoie de upgrade.

Am uitat sa mentionez ca nu numai navigatia este cea care nu merge ba chiar si senzorii de parcare + muzica.

Intrebarea mea este daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu acest upgrade care trebuie facut ? :?: :?: :?: :?:

Va multumesc anticipat :!:

Sistemul de pe C5-ul meu este produs Harman-Becker iar interfata propriuzisa a navi-ului este Citroen MyWay-Navi sau mai pe scurt RNeg.
Versiunea de firmware este RNEGMy Way R20.16 cu hartile 2011-2012 (destul de bune pt. Romania). Acum incerc sa descarc versiunea R40.
Daca ai acelasi sistem, te pot ajuta cu varianta ce deja o am eu.

Înapoi la “Citroen C5 III”