achizitie citroen c5

Forum de discutii generale despre Citroen C5 III (2008-prezent). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Vin 02-Mar-2012 16:54

WLF scrie:
mihaistan scrie:Scuzati-ma ca ma bag si eu un pic ca musca in lapte , insa orice Citroen din Romania poate fi depistata daca este sau nu cu km dati inapoi ! Pana acum am fost cu mai multi clienti la verificari si nu a fost 1 care sa faca probleme cu km

Pai stai asa putin, ca din ce ai scris tu, eu inteleg ca tu le-ai verificat si toate aveau km reali si nu au fost dati inapoi. In momentul asta eu iti chestionam capabilitatea de a verifica km, stiind faptul ca 90% din masini au km dati inapoi.

Imi cer scuze am scris eu gresit ... am mancat un nu "Pana acum am fost cu mai multi clienti la verificari si nu a fost 1 care sa nu faca probleme cu km "

Ce vroiam sa evidentiez este ca se poate afla daca masina in cauza are sau nu km reali ! nu este nici un fel de ghicitoare . Nu exista ca tehnologia nu lasa urme ... sunt lucruri simple din care iti poti da seama daca are sau nu ... Lexia ne savleaza din nou :wink:
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

WLF
simpatizant

Mesajde WLF » Vin 02-Mar-2012 17:04

Asa da, ca ma si miram sa iasa bine toate. :)

Nu te contrazic, nu stiu cum este la Citroen. Eu fiind pasionat auto si avand multe marci de a lungul timpului, am soft si cabluri de diagnoza pentru multe marci, nu imi place sa dau banii altora cand am o problema. Pot sa iti spun ca la BMW spre exemplu, singurul lucru care ti-ar da un indiciu privind km reali este computerul de lumini si ECU, unde se memoreaza orele de functionare. Exact care sunt km reali nu poti sa stii, dar evident ca o aproximare poti sa faci, si imediat iti dai seama cat de departe este de adevar.

vioinf
just curious

Mesajde vioinf » Sâm 03-Mar-2012 18:17

WLF, imi poti spune te rog, daca pentru a cumpara de la australe ,firma trebuie sa aiba activitate principala comertul cu masini sau e ok daca se regaseste printre activitatile secundare?

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Sâm 03-Mar-2012 18:45

Cred ca trebuie sa fii doar platitor de tva intracomunitar, mi-e greu sa cred ca stau aia de australe sa verifice activitatea firmelor, mai ales ca la romani e moda sa se scrie in statut, toate activitatile posibile si imposibile.
De ex eu nu am in statul fabricarea bobmbelor nucleare, in rest am orice.

WLF
simpatizant

Mesajde WLF » Sâm 03-Mar-2012 19:06

vioinf scrie:WLF, imi poti spune te rog, daca pentru a cumpara de la australe ,firma trebuie sa aiba activitate principala comertul cu masini sau e ok daca se regaseste printre activitatile secundare?

Nu trebuie sa fie principal. Doar sa fie in registrul operatorilor intracomunitari.

vioinf
just curious

Mesajde vioinf » Sâm 03-Mar-2012 19:34

Ms frumos. Ai idee, la C4 astea albe se mai liciteaza mult fata de pretul de lista?

WLF
simpatizant

Mesajde WLF » Sâm 03-Mar-2012 19:42

vioinf scrie:Ms frumos. Ai idee, la C4 astea albe se mai liciteaza mult fata de pretul de lista?

Nu stiu sa iti spun. O marja de 500 euro, zic eu ca e minima. Eu am pus 600 euro peste pretul de lista, si am castigat-o cu 400 euro peste.

Banuiesc ca o masina cu cat e mai putin cautata, cu atat e si mai putin licitata.

Probabil bataie foarte mare este la Passat-uri, Golfuri 6, Laguna III, BMW seria 3 si Audi A4.

vioinf
just curious

Mesajde vioinf » Dum 04-Mar-2012 00:16

Comisioanele bancare pe la ce suma se ridica? Transferul se face repede? Si as mai avea o intrebare privitor la transport. Platforma mai ieftina de 400 euro nu ai gasit?

WLF
simpatizant

Mesajde WLF » Dum 04-Mar-2012 08:48

Comisionul la BCR unde am eu contul, este in mod normal 25 Euro per transfer, dar daca il faci tu din online banking, au 50% discount. Deci cu alte cuvinte, m-a costat 12.5 Euro sa trimit 500 euro garantia, si inca 12.5 Euro ca sa trimit diferenta de bani. Probabil la alte banci sa te coste 50 euro amandoua transferurile.

Daca as fi rezervat din timp, cel care mi-a adus masina mi-ar fi luat 350 Euro, insa pentru ca am prins ultimul loc, si-a permis sa ceara 400. Daca mai asteptam o saptamana sa se intoarca si apoi iar sa plece, mi-ar fi luat doar 350.

Platforma a plecat vineri spre Franta, luni a incarcat masina mea, apoi am inteles ca a mai avut si altele de cules, erau 2 masini de Belgia am observat, si abia vineri a ajuns acasa. Deci, o saptamana intreaga.

Alex85
de-abia inscris

Mesajde Alex85 » Lun 05-Mar-2012 09:43

Am gasit si acest site de licitatii auto: http://www.carsontheweb.com/howitworks- ... ?sflang=ro
Pare bine structurat, e tradus in romana; cel mai mult ma interesa sa fie si masini din Germania, nu sunt atat de zgariate ca cele din Franta, drumuri mai bune, iar orasele nu sunt atat de aglomerate ca in FR. De asemenea par si muuult mai ingrijite... Ce parere ai WLF ? :)

vioinf
just curious

Mesajde vioinf » Lun 05-Mar-2012 11:44

Avantajul la carsontheweb este ca au mai multe masini,sunt mai transparenti si mai bine organizati, insa preturile de acolo sunt fara TVA,iar dupa adaugarea TVA`ului vei ajunge la acelasi pret ca si cum ai lua`o de aici :)

WLF
simpatizant

Mesajde WLF » Mar 06-Mar-2012 23:19

Da, intr-adevar carsontheweb sunt parca mai bine prezenti pe internet, de-a lungul timpului si-au facut upgrade constant la interfanta. Cei de la australe sunt mai primitivi, dar sunt ok cu organizarea, eu m-am inteles foarte bine cu ei, am vorbit si la telefon si pe email.

vioinf
just curious

Mesajde vioinf » Mie 07-Mar-2012 11:15

Vorbesc engleza cei de la australe?

WLF
simpatizant

Mesajde WLF » Mie 07-Mar-2012 12:23

vioinf scrie:Vorbesc engleza cei de la australe?

Daca suni, cine iti raspunde nu stie engleza, dar te transfera la cineva care stie. Eu ma descurc bine si in franceza, insa am probleme cand vine vorba de numere.

vioinf
just curious

Mesajde vioinf » Mie 07-Mar-2012 12:29

E musai sa vorbesti la telefon sau se poate tine legatura si prin mail? Ma refer la cazul in care castigi o masina si trebuie facute demersurile necesare pentru achitarea,respectiv ridicarea acesteia.

Înapoi la “Citroen C5 III”