Demontare fete de usi
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
reparare macara geam citroen
pentru reparare macara geam orice tip auto, eu am reparat la un C5 III, apelati cu incredere la 0769.354.517 - Catalin, e un tip din zona obor,
lucreaza curat, ok ca pret, meserias
lucreaza curat, ok ca pret, meserias
-
- de-abia inscris
- altair4819
- simpatizant
- Masina: C5 III, 2.0 HDI 100kW, automata
vardic scrie:E bine de stiut, intre timp am demontat fata de usa.
jbir=cablu
Si mie mi s-a rupt cablul ala si am folosit kitul de reparatii. Il gasesti pe okazii (cam 250 cu tot cu transport) sau daca ai rabdare il iei mai ieftin de pe ebay sau din China.
Recomandarea mea este sa folosesti cat mai putine piese din acel kit. Eu am inlocuit sufele, mosorelul de la centru si clemele de tin geamul. Dupa 2 - 3 luni mi-a pocnit una din clemele alea de plastic... Piesa originala e mai de calitate.
MAI MULT (oferta), daca dai jos macaraua ai sa vezi ca sunt 3 cabluri (sufe). Daca imi spui care ti s-a rupt (si nu e cel mai scurt) te rezolv eu...
Azi am luat masina de la SD Prestige. Factura 830 macaraua originala (am beneficiat de 10% discount) si vo 150 manopera.
La asta adaug 250 kit de reparatie si vo 300 manopera (demontat si montat si demontat din nou cand mi s-a stricat a doua oara)...
Deci ai grija cu solutiile ieftine

Astept mesaj daca ai aflat ce cablu e si daca nu e ala scurt, am eu 4 (2 lungi +2 medii) in stare impecabila

Spor!
Cel mic era rupt. Din iulie pana acum vad ca nu scartaie, si inca merge.
Cum am spus si mai sus, trebuie uns cablul, si zonele pe unde trece, cu vasilina siliconica.
Cred ca nu ai tensionat cat trebuie cablul de s-a rupt. Sau nu a fost bine infasurat pe rola.
De la mine nu o sa vada atatia bani cei de la service pentru inlocuirea cablului.
Spor.
Cum am spus si mai sus, trebuie uns cablul, si zonele pe unde trece, cu vasilina siliconica.
Cred ca nu ai tensionat cat trebuie cablul de s-a rupt. Sau nu a fost bine infasurat pe rola.
De la mine nu o sa vada atatia bani cei de la service pentru inlocuirea cablului.
Spor.
- altair4819
- simpatizant
- Masina: C5 III, 2.0 HDI 100kW, automata
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 Tourer 1,6 hdi
- 2: Toyota Auris
- 3: Nissan Pathfinder
Re: Demontare fete de usi
Salutari, cei care au pus la geam kit de reparatie imi pot spune daca e fiabil sau nu merita pus si trebuie pusa macara originala?
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 III 1.6 Hdi Tourer
Eu am pus...cumparat de pe amazon. Problema cu care am ramas este ca atunci cand dau impuls sus se inchide, apoi se deschide la jumatate. Daca tin butonul la prima treapta se ridica bine, cu conditia sa iau degetu la timp. Unii zic ca este de la reinitializarea gresita a macaralei sau de la sufele prea tensionate. Ce este adevarat e ca am tras trei persoane de ultima sufa ca sa o prind pe pozitie.
Daca ai treaba la macara te rog si eu sa masori diametrul boxei ca am uitat si mi-e cam mila sa mai rup clemele iar.
Daca ai treaba la macara te rog si eu sa masori diametrul boxei ca am uitat si mi-e cam mila sa mai rup clemele iar.
Pentru ca Citroen
Salut ai aici toti pasii de urmat pentru a schimba acel cablu .
http://www.instructables.com/id/Repairi ... Will-Need/
http://www.instructables.com/id/Repairi ... Will-Need/
Cel mai ieftin am gasit pe ebay in UK poate ai pe cineva sa cumpere
https://www.ebay.co.uk/itm/321812645046
https://www.ebay.co.uk/itm/321812645046