Nu ma incanta deloc...de banii astia imi fac si nocturna in masina...dapai lumina ambientala.
Legat de montaj...eu zic cum am facut la fostul Logan. Am preferat sa ma leg direct din spate de la plafoniera decat sa tai si sa inadesc fire la calculatorul masinii. Desfaci plafoniera...cauti alimentarea la ledurile alea si te legi in paralel cu ele.
Pentru mine cel mai bun mod de a monta asa ceva este alimentat de la un plus dupa contact si cu buton separat. La un momendat poate vei simti nevoia sa le opresti.
Demontare cal-consola bord
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- simpatizant
Când vin montate de fabrica, au si switch ON/OFF, este unul din cele 3 butoane de pe plansa de bord, din spatele comutatorului de stergatoare. De fabrica, banuiesc ca exista o alimentare din BSI, nu poate fi mare lucru, decat urmarit pe schema unde trebuie bagati pinii si eventual activata functia cu Diagbox. Nu stiu insa, daca exista cumva in spatele obturatorului switch-ului de ON/OFF, precablare pt acesta. Oricum, se poate bricola si cu alimentare luata de undeva de la plafoniera de exemplu+adaugarea butonului.
Destul de scump insa sa cumperi aceste baghete de la reprezentanta, daca nu ma insel, cea lunga din dreapta era in jur de 250 lei si cea mica din stanga volanului aprox 100 lei, ceea ce mi se pare ca nu merita, in conditiile in care, se poate bricola asa ceva destul de elegant, cu o banda de leduri bagata sau alta solutie LED.
Bambu, daca totusi vrei sa scapi de ele, nu ma uita, ti le iau eu
LE: Asta este butonul:

Destul de scump insa sa cumperi aceste baghete de la reprezentanta, daca nu ma insel, cea lunga din dreapta era in jur de 250 lei si cea mica din stanga volanului aprox 100 lei, ceea ce mi se pare ca nu merita, in conditiile in care, se poate bricola asa ceva destul de elegant, cu o banda de leduri bagata sau alta solutie LED.
Bambu, daca totusi vrei sa scapi de ele, nu ma uita, ti le iau eu

LE: Asta este butonul:

-
- simpatizant
Am reusit sa le montez, la un memendat masina arata ca in fotografie, a durat 5-6 ore. Foarte utile schitele, as mai adauga ca dupa ce se desfac toate suruburile si clemele trebuie tras spre spate de cotiera si se va departa de bord intreg ansamblul.
Sunt destul de slabe ca si luminozitate daca as lua-o de la inceput as pune niste leduri mai puternice.
Eu le-am gasit intamplator pe OLX cand cautam altceva, erau la cineva la 2-3 km de casa mea, a fost un cumul de factori, nu stiu de unde alt set, tot pe la dezmembrari trebuie cautat.

Sunt destul de slabe ca si luminozitate daca as lua-o de la inceput as pune niste leduri mai puternice.
Eu le-am gasit intamplator pe OLX cand cautam altceva, erau la cineva la 2-3 km de casa mea, a fost un cumul de factori, nu stiu de unde alt set, tot pe la dezmembrari trebuie cautat.