Salutare!Azi am schimbat 2-3 CD-uri si mi-a aparut o eroare gen: error loading and eject disc.please chance the disc sau cam asa ceva si nu mai merge nici un cd.Stie cineva ce s-a putut intampla?Radioul merge...bine ca merge. Multumesc!
O seara minunata va doresc !
P.S.De unde as putea sa cumpar o navigatie cu DVD?
Din pacate nu am rezolvat pb. Nu stiu ce sa fac cu el.O sa ma interesez sa il trimit in Bucuresti la reparat.Poate stiti pe cineva care se pricepe.Multumesc. Ma intereseaza daca vinde cineva o navigatie completa cu DVD.Multumesc!
Salutare! Se pricepe cineva la electronica? Mi s-a pus pata si am scos unitatea de CD si am gasit ceea ce se vede in poze.Ideea e:cred ca se pot taia si reface firele care au probleme insa ma intereseaza ce face aceasta banda?Ca eu incerc sa bag CD-ul si in loc sa mi-l traga mi-l scoate afara.Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Va multumesc!
Ultima oară modificat Vin 27-Mai-2016 19:32 de către AndreiABS, modificat 1 dată în total.
Din poza pare ca s-au incalzi si s-a topit izolatia facand scurt intre ele. Orice ar fi fost cauza se pot face fara prb.. Daca erai din buc te ajutam eu.
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187772
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10
Total membri 11810
Cel mai nou membru Cliquot
This forum uses cookies to give you the best and most relevant experience. By using this forum this means that you accept this policy.
You can find out more about the cookies used by clicking the "Cookie policy" on the main page or the link below.