Display touch
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Display touch
Salut incep un nou proect sper sa reusesc pana la urma .
Am cumparat un ecran de 7 inch touch care are 3 intrari HDMI/VGA/2AV+Reversing Driver board
http://www.sainsmart.com/7-inch-tft-lcd ... a-2av.html
Primul pas vreau sa conectez my way system la acest ecran la una din aceste intrari iar la ce ramane ma conectez cu un raspberry pi 3 pentru media center si touch screen .
Am facut ceva poze si am inceput sa ma documentez dar nu am gasit nici un adaptor asa ca trebue sa lipesc singur niste fire si pentru display am dedus ca este mufa de metal care are 10 pini poate cineva sa ma ajute cu o schita pentru aceste fire multumesc .Pun ceva poze poate cineva este interesat
Am cumparat un ecran de 7 inch touch care are 3 intrari HDMI/VGA/2AV+Reversing Driver board
http://www.sainsmart.com/7-inch-tft-lcd ... a-2av.html
Primul pas vreau sa conectez my way system la acest ecran la una din aceste intrari iar la ce ramane ma conectez cu un raspberry pi 3 pentru media center si touch screen .
Am facut ceva poze si am inceput sa ma documentez dar nu am gasit nici un adaptor asa ca trebue sa lipesc singur niste fire si pentru display am dedus ca este mufa de metal care are 10 pini poate cineva sa ma ajute cu o schita pentru aceste fire multumesc .Pun ceva poze poate cineva este interesat
Re: Display touch
Sper sa se vada a trebuit sa fac pozele mai mici
Inca 3
-
- pasionat
- Masina: 2009 Citroen C5 1.6 VTR+ HDI
Urmăresc cu interes postarea.
Mai pune câte o descriere la fotografii sa înțelegem si noi.
Sa înțeleg ca vrei sa faci myway cu touch?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mai pune câte o descriere la fotografii sa înțelegem si noi.
Sa înțeleg ca vrei sa faci myway cu touch?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu myway ramane asa cum este vreau doar sa schimb ecranul lui original cu al meu .Iar pe ecranul meu avand 3 intrari una vine de la myway si una de la raspbery pi cu kodi instalat pentru media center si sa comut de la buton din meniul ecranului meu cand pe unul cand pe altul iar touch va merge doar la kodi asta este zic ca este bine si asa
Iar din cate inteleg in spate la myway responsabila de imagine este acea mufa metalica cu 10 pini nu stiu daca toti sunt conectati dar ce ma intereseaza pe mine de acolo sa scot pentru ecranul meu imagine de preferat FGA sa pot folosi HDMI in raspberry pi
-
- pasionat
- Masina: 2009 Citroen C5 1.6 VTR+ HDI
să postezi update-uri, sunt curios maxim să reușești.
Am mai facut ceva sapaturi si se pare ca mufa este lipita deci trebue o schita sau un adaptor
Acesta este modelul
- gabi_1050
- pasionat
- Masina: 5O8 GT 2O4cp
- 2: Vw Polo 9N,1.4,16V,75cp
- 3: ex car:407,1.6hdi,80kw
Salutam autorul si initiativa.
Banuiesc ca mai e nevoie de o interfata dedicata care stie sa prelucreze semnalul RGB .
Ati reusit sa finalizati proiectul ?
Banuiesc ca mai e nevoie de o interfata dedicata care stie sa prelucreze semnalul RGB .
Ati reusit sa finalizati proiectul ?
-
- pasionat
- Masina: Citroen c5 lll
Salut, stiu ca nu are legatura cu topicul dar am o intrebare , am un citroen c5lll fara navi si daca merge sa bag ceva de genul .. Macar pentru muzica si chestii de genu daca as schimba fata de acolo , multumesc anticipat pentru raspunsuri !
Citroen c5 lll 1.6 hdi 115 cp 2012
- gabi_1050
- pasionat
- Masina: 5O8 GT 2O4cp
- 2: Vw Polo 9N,1.4,16V,75cp
- 3: ex car:407,1.6hdi,80kw
Poti sa-ti pui navigatie OEM care comunica cu bsi-ul masinii : consum , trip , activari/dezactivari de functii ,
Costuri mai mici pentru RT6/RT5/RT4/Rneg , ....la 3400 montezi NG4 si interfata de aici:
http://www.ebay.fr/itm/Car-Video-Interf ... SwOVpXYSFP
Costuri mai mici pentru RT6/RT5/RT4/Rneg , ....la 3400 montezi NG4 si interfata de aici:
http://www.ebay.fr/itm/Car-Video-Interf ... SwOVpXYSFP
-
- pasionat
- Masina: Citroen c5 lll
Si navigatia asta unde o gasesc ? Ma puteti ajuta cu niste site uri
Citroen c5 lll 1.6 hdi 115 cp 2012
Ti-am pus eu un link mai sus!