@altair4819 = vroiam sa exemplific ca de ~ 1 an, autovit.ro a scazut mult, ca si nr de anunturi auto.
tocmai si mercador au un nr cel putin dublu de anunturi auto, implicit CITROEN-uri la vanzare.
la fel, se poate folosi de motorul de cautare OOYYO.
C5 pret corect?
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- altair4819
- simpatizant
- Masina: C5 III, 2.0 HDI 100kW, automata
Vasea30 scrie:@altair4819 = vroiam sa exemplific ca de ~ 1 an, autovit.ro a scazut mult, ca si nr de anunturi auto.
tocmai si mercador au un nr cel putin dublu de anunturi auto, implicit CITROEN-uri la vanzare.
la fel, se poate folosi de motorul de cautare OOYYO.
Imi cer scuze pentru ca am facut putina bascalie, mi s-a parut amuzant cum ai pus problema.
Sa recapitulam:
- autovit.ro - 50.379 anunturi auto (conform autovit.ro)
- mercador.ro - 118.162 anunturi auto (conform mercador.ro)
- tocmai.ro - 79.893 anunturi auto (conform tocmai.ro)
Pentru "Citroen" avem:
- autovit.ro - 363
- mercador.ro - 1.608
- tocmai.ro - 994
Deci, ai dreptate.
INSA, ultimele doua site-uri au si anunturi vechi, expirate, pentru ca sunt "gratis" (si nimeni nu le curata, tocmai din motive "contabilicesti"), insa anunturile de pe autovit sunt in mare parte active fiind anunturi platite ;-)
De asemenea, mie mi se pare mai usor de folosit autovit.ro (sau orice alt site specializat pe vanzari de auto decat unul generalist), insa e doar o parere subiectiva, personala.
Inca o data, @Vasea30, imi cer scuze, nu am vrut sa te supar!
Spor tuturor!
-
- pasionat
- Masina: Renault Scenis 2, 1.6 b, 2006
@altair4819 = stai linistit, nu m-am suparat
Pe autovit.ro anunturile, din 2 in 2 saptamani trebuie platite pentru a fi prelungite.Pe celelalte 2 site-uri romanesti, se pot prelungi, luna de luna, GRATIS sau contra-cost. Ca ele raman active pe site, e partea a doua, atata timp cat pe mine, posibil cumparator, ma ajuta sa am de unde alege.
Ai uitat de OOYYO - http://www.ooyyo.ro/citroen-de-vanzare- ... 544CD821E/ = 2.749 Rezultate
Si da, ai tu dreptate, AUTOVIT e cel usor de "navigat".
scuze de off-topic.
cu respect!

Pe autovit.ro anunturile, din 2 in 2 saptamani trebuie platite pentru a fi prelungite.Pe celelalte 2 site-uri romanesti, se pot prelungi, luna de luna, GRATIS sau contra-cost. Ca ele raman active pe site, e partea a doua, atata timp cat pe mine, posibil cumparator, ma ajuta sa am de unde alege.
Ai uitat de OOYYO - http://www.ooyyo.ro/citroen-de-vanzare- ... 544CD821E/ = 2.749 Rezultate
Si da, ai tu dreptate, AUTOVIT e cel usor de "navigat".
scuze de off-topic.
cu respect!
CITROEN C5 CLUB ROMANIA - facebook.com/groups/110645719379127/