vas76 scrie:Felicitari pentru achizitie, laum. Daca se poate ceva informatii: pret, de unde ai luat-o, km., cam cat ai cautat (eu inca mai caut) si eventual cateva poze.
S-o porti cu placere si fara evenimente multi km.
Salut,
Multumesc de urare si asa sa fie.
Pai caut de vreo 4 luni sa imi cumpar acest tip de masina. Am cochetat si cu trei anunturi din Autovit, care s-au dovedit a fi neserioase, la una dintre masini am gasit ca avea normal anul trecut in decembrie 320.000 km, iar in anunt avea 170.000 km, si tot povesti din astea. In final, am gasit acesta masina in Belgia, am dat pe ea 7000 euro la 208.000 km, reali, am fost dupa ea, am facut acolo verificare tehnica, atat cu lexia, cat si ridicata pe elevator, am avut si un magnet la mine si am verificat tablaria sa nu fie chituita. Am si condus-o si pe autostrada asa cum mi-a recomandat un coleg de pe forum si la 140 km l ora am pus frana brusca de s-a speriat fostul proprietar. Din punctul meu de vedere masina este ceea ce trebuie, ingrijita si bine intretinuta. Ce este foarte frumos ca in Belgia masinile nu se pot vinde fara verificare tehnica si car-pass. Daca mai doresti si alte informatii nu ezita sa ma intrebi.