Achizitie C5
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 Tourer 1,6 hdi
- 2: Toyota Auris
- 3: Nissan Pathfinder
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 III 2.0hdi Automat H3+ 100kw
- 2: Audi S5 V8 4.2FSI 260kw
Buna decizie.
La finele zilei conteaza starea masinii. O masina second hand, daca vrei cu km reali, ii verifici pe cartea service, sunand la service-urile unde este facuta. Desigur, trebuie sa fie reprezentanta, altfel nu e de incredere o stampila/semnatura.
Eu prefer o masina cu 200,000 km si bine intretinuta decat una cu 90.000 km si prost intretinuta.
La finele zilei conteaza starea masinii. O masina second hand, daca vrei cu km reali, ii verifici pe cartea service, sunand la service-urile unde este facuta. Desigur, trebuie sa fie reprezentanta, altfel nu e de incredere o stampila/semnatura.
Eu prefer o masina cu 200,000 km si bine intretinuta decat una cu 90.000 km si prost intretinuta.
-
- pasionat
Ideea e ca nici din Germania sau din Franta nu mai vin cu km reali, am prieteni stabiliti si au spus ca majoritatea care vand masinile sunt ba arabi, ba romani ba alte natii si se lucreaza la km. Acum o sa vedem ce va fi. Astept sa se hotarasca vanzatorul la oferta care i-am facut-o. Asta e masina mea de care m-am plictisit. http://olx.ro/oferta/nissan-pathfinder- ... 576652f716
-
- pasionat
- Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
- 2: Nissan Micra 1.2 benzina
florin.rus scrie:Ideea e ca nici din Germania sau din Franta nu mai vin cu km reali, am prieteni stabiliti si au spus ca majoritatea care vand masinile sunt ba arabi, ba romani ba alte natii si se lucreaza la km.
Se lucreaza la km doar pe masinile care sunt vandute direct in Estul Europei. Stiu ca in Germania era o amenda de 50.000 Euro si interzicerea dreptului de a vinde masini pe un an de zilei daca putei demostra ca s-a umbalat la masina. Asa ca iti dai seama ca nu prea isi risca nimeni afacerea pentru niste km dati inapoi. Daca te prezinti la el la usa si spui ca vrei sa vezi masina, nu mai are cand sa ii dea inapoi.
Dace ei stiu din start ca cineva din est vine sa vada masina, o trag deoparte, o "aranjeaza" si ti-o tin deapoarte pana vii sa o vezi.
Mai mult, daca o iei de la o reprezentanta, ai garantie intre 6 luni si 1 an la ce se intampla pe la ea (era cineva pe forum in situatia asta din Germania), asa ca iarasi oamenii nu cred ca si bat cuie in talpa pentru cateva sute de euro potentiali castigati.
-
- pasionat
florin.rus scrie:Ideea e ca nici din Germania sau din Franta nu mai vin cu km reali, am prieteni stabiliti si au spus ca majoritatea care vand masinile sunt ba arabi, ba romani ba alte natii si se lucreaza la km.
Se lucreaza la km doar pe masinile care sunt vandute direct in Estul Europei. Stiu ca in Germania era o amenda de 50.000 Euro si interzicerea dreptului de a vinde masini pe un an de zilei daca putei demostra ca s-a umbalat la masina. Asa ca iti dai seama ca nu prea isi risca nimeni afacerea pentru niste km dati inapoi. Daca te prezinti la el la usa si spui ca vrei sa vezi masina, nu mai are cand sa ii dea inapoi.
Dace ei stiu din start ca cineva din est vine sa vada masina, o trag deoparte, o "aranjeaza" si ti-o tin deapoarte pana vii sa o vezi.
Mai mult, daca o iei de la o reprezentanta, ai garantie intre 6 luni si 1 an la ce se intampla pe la ea (era cineva pe forum in situatia asta din Germania), asa ca iarasi oamenii nu cred ca si bat cuie in talpa pentru cateva sute de euro potentiali castigati.
-
- pasionat
-
- pasionat
florin.rus scrie:Eu ma refer la masinile aduse de catre cei care se ocupa cu asa ceva, care sunt scoase la licitatii sau din parcuri, nu ma refer la persoanele fizice, desi poate si printre acestea mai sunt, stiind ca vor sa vanda masina o mai cosmetizeaza si ii mai reduc din km
Atunci clar sunt manarite. Eu sunt sigur de asta 100%
Cum iti explici situatia ca o masina adusa de afara este mai ieftina la noi, la acelasi nr de km, decat in tara de unde au luat-o? Singura posibilitate: umblarea (mult) la km. Cele mai bune afaceri, pentru samsari, sunt masinile luate la 400.000 km si aduse intre 80.000 - 120.000 km
Am vazut, de asemenea, si masini de culoarea galben deschis (culoarea taxiurilor in Germania). Are omul Mercedes? Nu conteaza ca a fost luat la 600.000 km si vandut catre el cu 120.000 km, dar e tare, are Mercedes
-
- pasionat
bogwol scrie:florin.rus scrie:Eu ma refer la masinile aduse de catre cei care se ocupa cu asa ceva, care sunt scoase la licitatii sau din parcuri, nu ma refer la persoanele fizice, desi poate si printre acestea mai sunt, stiind ca vor sa vanda masina o mai cosmetizeaza si ii mai reduc din km
Atunci clar sunt manarite. Eu sunt sigur de asta 100%
Cum iti explici situatia ca o masina adusa de afara este mai ieftina la noi, la acelasi nr de km, decat in tara de unde au luat-o? Singura posibilitate: umblarea (mult) la km. Cele mai bune afaceri, pentru samsari, sunt masinile luate la 400.000 km, dar ani putini (taxiuri, masini de flota) si aduse intre 80.000 - 120.000 km
Am vazut, de asemenea, si masini de culoarea galben deschis (culoarea taxiurilor in Germania). Are omul Mercedes? Nu conteaza ca a fost luat la 600.000 km si vandut catre el cu 120.000 km, dar e tare, are Mercedes
-
- pasionat
- james kilowatt
- pasionat
- Masina: Citroen C1 1.0 Auto
- 2: Mazda CX-30 SkyactivX AT AWD
-
- pasionat
-
- pasionat
-
- pasionat
-
- pasionat
alex21iasi scrie:Cat ati plãti pt un 2.2 hdi 125kw din 2009 exclusive (xenon, piele, jante 18 etc-fãrã navi) cu 61.000km reali, cu dovezi de revizii reprezentanta? Poate o vând ... ;)
Vreau motor de 2 l nici mai mare nici mai mic. E suficient ca putere, nu am de facut liniute cu masina, vreau o masina de familie. Exista si display monocrom pe masina? Ma refer la partea de navigatie, am vazut niste poze si mi se pare ca e monocrom. Probabil ma insel eu, dar asa se vedea in poze.