Achizitie auto maxim 13.000 eur
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Masina cu 4 roti
Vezi ce informatii poti obtine pe baza VIN-ului. Tind sa cred ca masina e corecta. Si pe leboncoin sunt oferte si oferte. Spre exemplu am prins C5 sedan 2012 2.0HDI 120kw manual echipare exclusive cu 154.000 km la pretul de 8300 euro negociabil. A doua zi a mers o cunostinta si a vazut masina, vanduta de un dealer Citroen, si a tot lasat avans 500 euro, iar vinerea am zburat la Paris dupa masina cu restul de bani, pretul final fiind 8000 euro. Deci se poate.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 Exclusive, 163cp, cutie automata
- 3: Citroen C2 1.4HDi 90cp
Ionut, daca stai sa calculezi cat ai iesit cu masina acasa nu ti se pare cam ieftina asta la 8990? de acolo daca mai negociezi un 300 euro, el crezi ca nu vrea sa castige nimic din asta? nu stiu care e profitul ce se ia in calcul la o masina adusa, dar cand tragi linie la o masina adusa in tara si mai pui minim 500 euro cred ca e cam ieftina masina asta. Nu spun ca e in neregula pentru ca nu cunosc omul, dar din moment ce vad ce preturi sunt acolo si cu cat se vand aici imi pun intrbarea, de ce e la pretul asta aici?
-
- pasionat
Eu am cumparat masina la pretul cu toate taxele incluse si am iesit in 8400 cu ea adusa acasa. Baietii "destepti" care aduc masini "pierd" tva-ul pe drum, ca sa zic asa. Asta e explicatia preturilor mici din RO comparativ cu FR/DE. In toamna trecuta a fost mare tam-tam pe tema asta in targul auto din Cluj/Floresti - vezi aici
Si pe mine m-a intrebat direct la telefon francezul cand am sunat: Export? Da, export in Romania. Persoana fizica sau persoana juridica? Pers. fizica. Ok. Pretul e atunci 8000. Si zic, bun si daca e persoana juridica? Atunci ar fi undeva la 6700.
Si pe mine m-a intrebat direct la telefon francezul cand am sunat: Export? Da, export in Romania. Persoana fizica sau persoana juridica? Pers. fizica. Ok. Pretul e atunci 8000. Si zic, bun si daca e persoana juridica? Atunci ar fi undeva la 6700.
C5 2010 2.0 HDi 163 full
Salutare!
Am revenit, sunt inca in cautare de masina, am fost la cateva C5-uri si nu m-a impresionat nimic pana acum.
Azi am gasit insa un anunt care mi se pare promitator : http://autovit.ro/anunt/citron-c5-iii-I ... 6ebd9428da
Ce pararere aveti? Vanzatorul nu se ocupa cu asta, este propietarul auto, acte in regula, pretul mi se pare corect.
Am obtinut seria pentru verificare, am vorbit la reprezentanta. Eu cred ca merita! Voi?
Multumesc!
Am revenit, sunt inca in cautare de masina, am fost la cateva C5-uri si nu m-a impresionat nimic pana acum.
Azi am gasit insa un anunt care mi se pare promitator : http://autovit.ro/anunt/citron-c5-iii-I ... 6ebd9428da
Ce pararere aveti? Vanzatorul nu se ocupa cu asta, este propietarul auto, acte in regula, pretul mi se pare corect.
Am obtinut seria pentru verificare, am vorbit la reprezentanta. Eu cred ca merita! Voi?
Multumesc!
-
- pasionat
- Masina: C5 III 2012 break 1.6 THP aut6 Exclusive
- 2: ex: C5 III 2009 break 2.0i Man5 GPL Prins VSI 2.0
- 3: ex: C5 II 2007 break 2.0 HDI Aut6
Pretul este foarte bun pentru dotarile si kilometrii aia.
Daca are carte service si este veridica, nu vad motive sa n-o consideri.
Te sfatuiesc sa faci un drivetest mai lung 1-200 km si sa vezi daca simti ceva deosebit la cutie cand se incalzeste.
Fara carte service si fara un minim istoric n-as lua-o indiferent cat de bine ar suna ca dotari si pret.
Daca are carte service si este veridica, nu vad motive sa n-o consideri.
Te sfatuiesc sa faci un drivetest mai lung 1-200 km si sa vezi daca simti ceva deosebit la cutie cand se incalzeste.
Fara carte service si fara un minim istoric n-as lua-o indiferent cat de bine ar suna ca dotari si pret.
Revenire Citroen C5 2.0 HDi 163 HP
Salutare! Multumesc pentru raspuns!
Am revenit cu info despre auto din postul anterior! Am primit VIN-ul masinii si avand cunostinte la CartecTrade Pitesti (acolo am servizat masina acutala timp de mai bine de 10 ani si am incredere in oamenii de acolo) si am aflat cu stupoare ca masina nu are NICI O INTRARE in service Citroen.
In situatia asta, ma intorc din nou la cautare!
Asa ca daca va sar in ochi oferte, nu ezitati sa ma anuntati!
Multumesc, o zi cat mai frumoasa!
Am revenit cu info despre auto din postul anterior! Am primit VIN-ul masinii si avand cunostinte la CartecTrade Pitesti (acolo am servizat masina acutala timp de mai bine de 10 ani si am incredere in oamenii de acolo) si am aflat cu stupoare ca masina nu are NICI O INTRARE in service Citroen.
In situatia asta, ma intorc din nou la cautare!
Asa ca daca va sar in ochi oferte, nu ezitati sa ma anuntati!
Multumesc, o zi cat mai frumoasa!
- james kilowatt
- pasionat
- Masina: Citroen C1 1.0 Auto
- 2: Mazda CX-30 SkyactivX AT AWD
Voi sunteți siguri ca baza de date e infailibila?
Cine are acces la istoric îmi poate trimite un pm și-i dau vin-ul mașinii mele. Sunt curios cate intrări are în service la citroen. Eu am și facturile pe hârtie.
Am unele dubii după ce mi-am făcut contul pe mycitroen. Trebuie să dai vin-ul mașinii. După ce l-am dat, îmi apăreau informațiile legate de garanție (mașina era încă în garanție) însă nu-mi apărea nimic legat de revizii deși aveam cartea de service și facturile. Apoi am făcut eu o revizie și tot n-a apărut nimic de la sine. În mycitroen am băgat singur revizia.
Cine are acces la istoric îmi poate trimite un pm și-i dau vin-ul mașinii mele. Sunt curios cate intrări are în service la citroen. Eu am și facturile pe hârtie.
Am unele dubii după ce mi-am făcut contul pe mycitroen. Trebuie să dai vin-ul mașinii. După ce l-am dat, îmi apăreau informațiile legate de garanție (mașina era încă în garanție) însă nu-mi apărea nimic legat de revizii deși aveam cartea de service și facturile. Apoi am făcut eu o revizie și tot n-a apărut nimic de la sine. În mycitroen am băgat singur revizia.
-
- pasionat
ovybd scrie:Asta e o chestie care nu am inteles-o niciodata, si la noi ca si afara sunt masini care nu au fost nici macar in garantie in service-ul citroen, oare cum e sa dai zeci de mii de euro pe o masina si nici garantia sa nu o faci la ei. Poate sunt eu prea parlit sa inteleg asta.
E simpla chestia. Majoritatea masinilor de afara sunt fie din flote fie luate in leasing. Oamenii dau mii de euro pe masini ca asta e. Astea sunt preturile de noi. Insa nu sunt tampiti sa dea si ulterior bani aiurea. Merg si isi serviseaza masinile in service-uri independente unde preturile sunt mai mici decat in service-urile de reprezentanta. Atata timp cat masina e servisata regulat in service autorizat garantia e valabila.
In plus, cum zicea colegul mai sus, baza de date nu e 100% sigura. Spre exemplu primul C5 pe care l-am avut l-am cumparat de la firma de leasing din Franta cu 142.000 km la bord la 2 ani vechime si cu revizii pe cartea service din 30 in 30 mii de km + facturile aferente fiecarei revizii, toate efectuate la dealer Citroen. In baza de date avea 0 inregistrari.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 Exclusive, 163cp, cutie automata
- 3: Citroen C2 1.4HDi 90cp
da, acum ma gandesc ca si la masina ce am luat-o eu am avut o lista intreaga de interventii, dar numai cateva apar in baza de date. Normal, corespundeau cele existente pe lista cu cele din baza de date si atunci nu am mai bagat in seama lipsa celorlalte. Desi erau prezente facturile. Cred ca in cazul acesta singura sansa sa poti verifica o masina ramane tot siteul de licitatii amintit mai sus. Citeam cateva articole unde iti explica de la a la z cum poti afla totul despre masina, sau cel putin km reali din momentul licitarii, asta in cazul in care a fost cumparata la licitatie. Sau nu bagi in seama km reali sau ireali si te uiti atent la tot ce e pe masina - ca functionalitate.
Eu cand am luat masina m-a invatat un prieten din franta care sa fie primul criteriu de alegere de pe leboncoin, si anume garantia - nationala sau internationala. Imi spunea ca atunci probabilitatea ca masina sa aiba ceva bube ascunse e foarte mica, deoarece nu se joaca cu asta. La mine a luat legatura cu vanzatorul, amicul meu si vanzatorul pana am semnat actele credea ca masina ramane in Franta.
Tot de la amicul meu am inteles ca romanii isi vand masini intre ei pe ceva site su forum de acolo, dar se pare ca isi cam trag tepe la greu intre ei.
Eu cand am luat masina m-a invatat un prieten din franta care sa fie primul criteriu de alegere de pe leboncoin, si anume garantia - nationala sau internationala. Imi spunea ca atunci probabilitatea ca masina sa aiba ceva bube ascunse e foarte mica, deoarece nu se joaca cu asta. La mine a luat legatura cu vanzatorul, amicul meu si vanzatorul pana am semnat actele credea ca masina ramane in Franta.
Tot de la amicul meu am inteles ca romanii isi vand masini intre ei pe ceva site su forum de acolo, dar se pare ca isi cam trag tepe la greu intre ei.