danny29 scrie:asa cu un mic resentiment fata de Citroen dar incepand de maine imi astept noua masina un Superb nou cu 4X4 cu 190 cp varianta Laurin&Klement, imi pare rau ca citroenul nu a mai scos nimic nou in varianta C5, DS5 e frumos dar este mic pt familie, am facut cu un C5 2009 2.0 hdi BVA 200000km in 3 ani si 2 luni fara mari costuri, tampoane, ventilator, radiator clima, schimb ulei in cutie de 3 ori, si o reconditionare de injectoare cu pompa de inalta/joasa, Citroenul isi merita bani sa vedem tractorasul astalalt ce face.
Misto masina, sper ca ai luat dsg-ul. Am facut test si inclinam catre superb cand am cumparat c5-ul in 2013 dar era pretul cu 50% mai mare pe SH pentru skoda si nu era cu 50% mai buna. Nou, fara ezitare, superb !
Intr-adevar trist ca nu a mai scos nimic Citroen, in Ro mi se pare ca sunt in cadere libera. Chiar caca imi place marca, pe viitor cred ca trebuie sa ma reorientez si eu pentru urmatoarea masina pe familie. As fi luat oricand un C5 3.0 hdi daca exista cu tractiune integrala si putin mai usor dar imi doresc degeaba.
Asa ca voi trece cred ca pe Allroad pe viitor sau un SUV de la Mercedes (ML/GL) ca creste familia