Daca cineva doreste sa le comande ma ofer sa l ajut cu traducerea e-mailurilor din si in italiana, tot ce aveti nevoie e un cont PayPal.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
bogwol scrie:crisscream scrie:Farurile de zi se aprind automat si raman
aprinse, cand motorul este in functiune,
daca:
- Functia este activata * in "Meniul
General" al ecranului din tabloul
de bord combinat.
- Comanda de iluminat este in pozitia
0 sau AUTO .
- Toate proiectoarele sunt stinse.
am fost si eu la service Citroen si mi-au zis ca pe versiune Confort nu merg activate luminile de zi. Are cineva cu Confort activata functia? Ma mira, intrucat vad ca pe Exclusiv se poate iar Exclusivul are acelasi bloc de lumini si senzori de zi si ploaie ca si Confortul
crisscream scrie:In sfarsit, dupa mai bine de o luna de cand am cumparat noile becuri led , mi-am facut timp sa le si montez. De data aceasta nu am mai dat jos spoilerul ci le-am schimbat pe deasupra.Mai greu a fost pe partea stanga(partea pasagerului) dar cu putina rabdare se poate.E nevoie doar de o cheie torx de 40 si un patent cu cioc la 45 sau 90 de grade. Singura problema e ca sunt sanse 50% sa repetati operatiunea de 2 ori la fiecare bec deoarece trebuie respectata polaritatea iar becurile nu au nici o incriptie cu +/- .Iata si un mini tutorial ilustrativ plius rezultatul final.
Daca cineva doreste sa le comande ma ofer sa l ajut cu traducerea e-mailurilor din si in italiana, tot ce aveti nevoie e un cont PayPal.
crisscream scrie:Led-uile sunt pt modelul dinainte de facelift (2008-2011) si inlocuiesc becurile HP24 (aproximativ 50 de euro bucata). Eu le-am schimbat in primul rand datorita lumini mult mai albe pe care le emana, similare lumini xenon.Al 2-lea motiv ar fi durata mult mai mare de functionare, aprox 40 000 de ore( declarata de producator). Eu am platit 60 de euro cu tot cu taxa de transport , pt 2 bucati, dar precizez ca locuiesc in Italia . Pt Romania transportul ar fi in jur de 30 de euro.
edward_eeu scrie:crisscream scrie:Led-uile sunt pt modelul dinainte de facelift (2008-2011) si inlocuiesc becurile HP24 (aproximativ 50 de euro bucata). Eu le-am schimbat in primul rand datorita lumini mult mai albe pe care le emana, similare lumini xenon.Al 2-lea motiv ar fi durata mult mai mare de functionare, aprox 40 000 de ore( declarata de producator). Eu am platit 60 de euro cu tot cu taxa de transport , pt 2 bucati, dar precizez ca locuiesc in Italia . Pt Romania transportul ar fi in jur de 30 de euro.
Am gĂŁsit pe un site niște led-uri care ar pĂŁrea cĂŁ se potrivesc. http://bec-led-auto.blogspot.fi/p/hp24w.html
Aveți idee dacĂŁ pot fi montate fĂŁrĂŁ sĂŁ stric suportul original? MĂŁ gândesc cĂŁ sunt ieftine la 55 ron...
Mulțumesc de ajutor!
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori