@danicroitor Da, la franare se aprinde o alta banda de leduri tip COB.
@ovybd Nu sunt luate de gata, mi-a luat 8 luni de munca. (nu in fiecare zi, mai rar, pt ca nu aveam toate componentele si pana le comandam, pana ajungeau, trecea cate o luna)
Nu se pot dezlipi (motiv pentru care am reusit sa sparg un stop), se taie cu "flex" pentru bricolaj cu o pana de 0,7. De lipit, am folosit adeziv pentru parbrize.
Hai salut am si eu o intrebare cum ai facut sa iti semnalizeze si partea stopului de pe porbagaj deoarece pare interesanta unde trebuie puse firele ? Mersi frumos sper sa ma poti ajuta !
E simplu, cablaj separat, pt semnalizare - fir luat din semanlizarea principala, iar pentru marsarier fir luat din cel principal (stop capota portbagaj) si o masa separata
Arata superb. Felicitari pentru realizare! Sunt constient cata munca a implicat. Am vazut mai de mult stopurile pe forumul celor de la drive2.ru dar nu am avut curajul sa incerc. Am si eu o intrebare delicata ... cat a costat distractia ? Multumesc.
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187776
Total subiecte 18654
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10