james kilowatt scrie:Daa, dar eu unul chiar nu ma chinui deloc s-o vand. Daca esti disperat s-o dai faci compromisuri, insa poti foarte bine sa alegi sa o mai tii daca nu ti se pare ca pretul pe care il poti lua e unul corect.
Sa zicem ca vine la mine acum unul si-mi ofera 13k pe masina mea (6 ani, 76.000km, 24k pret platit la ea noua, 29 pret de catalog). Pe hartie pare o oferta geniala, peste pretul pietii, samd. Numai ca mie unuia mi se falfaie de piata.
O fi poate un pret bun, insa ce fac cu aia 13k? Imi iau poate un Citroen C1 nou. Sau poate o Kia Ceed mai curatica de 2-3 ani. Adica cu alte cuvinte dau o masina bunisoara pe care am exploatat-o eu de noua, fie pe una din clasa de buzunar, fie tot pe una tot rulata, mai saraca si mai anemica, si despre care in plus nici nu stiu nimic. Sau poate iau un Audi insa si mai vechi deca a mea, cu cat e mai vechi cu atat riscul unei tepe fiind mai mare. As putea sa ma auto-justific spunand ca mi-am cumparat linistea cu o masina (mai) noua in garantie insa am facut un downgrade, fie ca am facut un upgrade insa cu una si mai veche si deci cu riscuri de probleme si mai mari.
Asa ca piata poate sa mai astepte. Mai mult decat am pierdut deja nu am cum sa mai pierd, si o s-o vand in clipa in care o sa vreau prea tare una noua incat sa-mi mai pese cat iau pe aia veche.
Si tocmai de asta, dragi colegi, este greu sa gasesti o masina buna, vanduta la pret bun, de proprietar. Confirm ce zice colegul cu trabant in poza

C5-ul meu se vinde intre 7000-8000 euro pe piata. E o gluma buna. Il dau si imi iau skoda 1.6 benzina cu 3 ani mai nou? Poate nici macar. Este downgrade toata ziua.
Casco este foarte ieftin, masina fiind ieftina. Are o gramada de piese noi pe ea, eu avand grija dupa cum stiti din threadul jurnal de bord, deci va ramane la mine linistita cativa anisori. Urmatoarea va fi un GL / A6 Allroad sa simt intr-adevar diferenta. Dar nu ne grabim, masina face 70% din ce fac si cele 2 enumerate de mine. Pretul in schimb e la 25% din ele deci...